Ali Turan sezon sonunda gsye gelebilir ama devre arasında gimteyecek kesinlikle sezon sonu olursada bonservissiz gitmeyecek ali turan sözleşme imzalayacak para kazandırıp gidecek
Kayseri'ye çomak sokmaya çalışıyor değerli Türk medyası. Sercan, Volkan Şen, Ozan İpek muhabbetleri bitti. Şimdi Ali Turan, Mehmet Eren muhabbetleri başladı. Rahat bırakın adamları yahu : )
"Çözüm Lincoln'de"
Galatasaray eski futbol şubesi sorumlularından Fatih Gökşen, sözleşmesi feshedilen Cassio Lincoln'ün geri çağrılması gerektiğini söyledi. Gökşen, Brezilyalı futbolcunun sıkıntılara çözüm getirebileceğini belirtti.
Fatih Gökşen, bu dönemde yapılacak pahalı transferin takıma zarar getireceğini savunarak, "Bunun için dikkatli davranmak lazım. Takım içindeki dengeleri de düşünmek gerekir. Kumar oynayacağımıza Lincoln'ü devre arasına takıma kazandıralım" dedi.
Lincoln'ün bu yaşananlardan sonra burnunun sürtülmüş olarak geri dönebileceğini dile getiren eski yönetici Gökşen, "Huyunu suyunu bildiğimiz topçuyla iyi bir otoriteyle birlikte, hem Avrupa'da hem ligde daha iyi konuma geleceğini düşünüyorum. Macera arayıp başka futbolculara gideceğimize Lincoln'ü takıma geri kazandıralım. Çağırırsın dikkatini çekersin, ikazlarını yapıp, devre arasında iyi bir antrenmana tabii tutarsın. Hiç olmazsa yıl sonunda iyi bir paraya satma şansın olur. Bu benim kendi düşüncem'' diye konuştu.
Fatih Gökşen, şu andaki takımın ne frikikten, ne de oyun kurucunun marifetleriyle gol atamadığını, Lincoln'ün bu sıkıntılara çözüm getirebileceğini anlatırken, teknik direktör Frank Rijkaard'ın da bu oyuncuya hayır demeyeceğini savundu.
Kaynak : NtvSpor
Eksik olsun öyle frikikçi de oyun kurucu da. Lincoln'ün gelmesini kesinlikle istemiyorum...
İçimizdeki Lincoln aşkını nasıl da bitirdiğini bak da gör Lincoln. Bunu anca sen başarabilirdin zaten...
(SPORX ÖZEL HABER) Galatasaray transferde taarruza hazırlanıyor! Sarı-kırmızılı takımın Hollandalı Teknik Direktörü Frank Rijkaard'ın takıma takviye yapılması için talepte bulunmasının ardından, yöneticiler dört bir koldan transfer için harekete geçti. Galatasaray'da öncelikli hedefler ise forvet ve stoper takviyesi. Forvet için iç piyasada girişimde bulunulan isimler ise Trabzonsporlu Gökhan Ünal ve Eskişehirspor'un Gineli golcüsü Souleymane Youla.
Trabzonspor'da bir türlü isteneni veremeyen ve baskı altında bulunduğu için de kendini toparlayamayan Gökhan Ünal için Galatasaray yeni bir girişimde daha bulundu. Fatih Tekke transferinde son aşamaya gelen bordo-mavililerin bu transferin gerçekleşmesi halinde Galatasaray'ın teklifini kabul etmesine kesin gözüyle bakılıyor. Bu transferde ise en büyük sıkıntı Gökhan Ünal'ın yüksek bonservis ücreti. Bordo-mavili kulübe yaklaşık 7 milyon Avro'ya mal olan Gökhan için Galatasaray para artı oyuncu teklifi yapmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz çarşamba günü oynanan Galatasaray - Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupası maçında Adnan Polat'ın, bordo-mavili kulübün başkanı Sadri Şener ile bu konuyu konuştuğu ve Gökhan için isteklerini belirttiği öğrenildi.
AYDIN + PARA
Youla konusunda ise Galatasaray'ın yaptığı teklifi Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal da doğrularken, Youla'nın Rıza Çalımbay hakkında yaptığı açıklamalardan sonra takıma bir daha dönemeyecek olması, bu transferin gerçekleşme ihtimalini de kuvvetlendiriyor. Eskişehirspor'un sezon başında da kadrosuna katmak isteidiği Aydın Yılmaz artı para teklifiyle Youla'yı Galatasaray'a vermeye sıcak baktığı konuşuluyor.
Eskişehirspor ise Youla'dan boşalan forvet hattını, Batuhan Karadeniz ile doldurmaya çok yakın. Batuhan konusunda Es-Es ısrarını sürdürürken, Beşiktaş'ın golcü oyuncuyu 6 aylık kiralık göndermesine kesin gözüyle bakılıyor.
Eskişehirspor yurt dışında da transfer girişimlerini sürdürüyor. Kırmızı-siyahlıların Belçika liginde forma giyen bir oyuncunun transferini bitirmeye çok yakın olduğu bildirildi.
Yeniş Şafak'ta Hamit Altıntop'la ilgili bir haber vardı gördünüzmü bilmemsezon sonu sözleşmesi bitiyormuş Hamit'in. Haldun Üstünel 3milyon €verelim satın yoksa sezon sonu bedava alırız demiş
![]()
Gündem transfer
Kulübümüzün Başkan Yardımcısı Haldun Üstünel, Frank Rijkaard'ın verdiği rapor doğrultusunda devre arasındaki transfer döneminde bir forvet ile bir savunma oyuncusunu kadrolarına katmaya çalışacaklarını söyledi.
Kulübümüzün Başkan Yardımcısı Haldun Üstünel, Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard'ın verdiği rapor doğrultusunda devre arasındaki transfer döneminde bir forvet ile bir savunma oyuncusunu kadrolarına katmaya çalışacaklarını söyledi.
Transferin başarılı ismi Üstünel, Rijkaard'la transfer konusunda gerekli ön görüşmeleri yaptıklarını belirterek, "Hocamız Rijkaard, takımda transfer yapılmasını istediği mevkiler konusundaki görüşlerini bize iletti. Takıma kaliteli bir savunma ve forvet oyuncusu alınmasını istedi. Biz de bu yönde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Yerli veya yabancı görüştüğümüz bazı oyuncular var. Ligin ikinci yarısının başlama tarihine kadar bu iki transferle takımımızı takviye etmeye çalışacağız." açıklamasını yaptı.
Üstünel, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Harry Kewell'la ilgili henüz bir görüşme yapmadıklarını anlatarak, "Kewell'ın sezon sonuna kadar sözleşmesi devam ediyor. Şu anda bu oyuncu ile görüşmek gündemimizde yok. Ligin ikinci yarısı başladığında Kewell'la oturur konuşuruz. Takımda kalması için her türlü fedakarlığı yaparız. Kewell'ın da çok sevdiği Galatasaray'dan ayrılacağını düşünmüyorum." şeklinde konuştu.
Sarı-Kırmızılı takımda kiralık oynayan ve son iki maçta gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Caner Erkin'in kalıp kalmayacağının önümüzdeki günlerde netlik kazanacağını dile getiren Haldun Üstünel, sözlerini şöyle tamamladı: "Caner kaliteli bir isim. Son iki maçta ortaya koyduğu performansla kalitesini gösterdi. Ancak biz günlük performanslardan çok istikrara önem veriyoruz. Sezon sonunda Caner'in genel durumunu değerlendirip takımda kalıp kalmayacağına karar vereceğiz."
Bu arada Galatasaray Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin, medyada adı Aslan'la anılan Trabzonsporlu Gökhan Ünal'la ilgilenmediklerini söyledi. Sezgin, "Şu anda gündemimizde Trabzonsporlu Gökhan Ünal yok." ifadesini kullandı.
Kaynak : Zaman
galatasaray gökhanı ne yapacak? Yalan haberdir bence..
İyi de Galatasaray yedek forvet arıyor yani bana kalırsa , Baros'tan daha üstün isimlere yönelinmeyecek daha Gökhan bence uyabilir , Baros gelince kızaga çekilir.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Yani Önder'in durumu Lincoln'un durumu gibi mi olacak?
Kazık nedir. Ne kadar saçma bir yorum olmuş amacın nedir açıkcası anlayabilmiş değilim arkadaşım.
Galatasaray'a gelirim deyipte Fenerbahçe ile mi sözleşme imzaladı ? Türkiye'ye dönücem dedi Galatasaray niye zahmet edipte biraz çaba sarfetmedi.
Bu tür yazılar sadece tahrik ediyor, küfürünü içinden edersin olur biter foruma yansıtmaya hiç gerek yok arkadaşım. Bende bir taraftar olarak futbolcumuza laf ettirmem.
Hepsini geçtim ki, kadıköydeki taraftara bakıyorumda. Sizlere ihtiyacı yok Emre'nin.
Kimseyi tahrik etmeye çalıştığım filan yok o amaçla da yazmadım.. Hiçbir zaman bu forumda kimseyi de tahrik etmeye de çalışmadım yani. Ayrıca ben doğuştan Galatasaraylıyım,bana Avrupa'da Galatasaraylı Emre diyorlar dedikten sonra Fenerbahçe'ye gelip ben doğuştan Fenerbahçeliyim demek bana göre kazıktır. Fenerbahçe taraftarları ne diye üstüne alınıyor anlamış değilim.. Bazı arkadaşlar dediklerimi yanlış anlamışsa da özür dilerim amacım insanları kışkırtmak değil kusura bakmayın..
Emre Galatasaray'da oynarkende tüm takım Fenerli olduğunu biliyormuş zaten.. Futbolda profesyonellik var.. Mesela Servette sizde veya Nobre Rüştü vs. Böyle şeyleri artık kabul edelim.. Yarın bir gün Tuncay Galatasaray'a giderse hiç üzülmem..
Gökhan Galatasaray'a Gidici Gibi Tek Engel Trabzon Yönetimi ve Şenol Güneşin Kararı.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Koskoca Hakan Sükür bile acikladi Emre Fenerbahce'li diye.. Siz hala üstüne gidiyorsunuzHakan Sükür'den iyimi bileceksiniz
Keita'nın kuzenini almışız 17 yaşındaymış.![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Tabi kimseye inanmamak lazım , küfür etmeye kimsenin hakkı yok herkes karar verebilir ama karar verirkende çıkıp günler öncesinden laflar demez
Mehmet Topuz ''Dünyaları verseler Fener'de oynamam'' :
Bir çok örnegi var.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir