Giresun'da Anton Alex vardı bir ara, hala var mı bilmiyorum. O da enteresan ve uzun taçlar atabiliyordu![]()
Giresun'da Anton Alex vardı bir ara, hala var mı bilmiyorum. O da enteresan ve uzun taçlar atabiliyordu![]()
Oha yani.Bu kadar bilgili harika bir teknik adamın dediğine bak.Dünyanın çivisi çıktı heralde.İyi o zaman her takımda Beckham gibi biri yok.Beckham çok iyi friik atıyor.Ona nasıl bir çözüm getirebilir ?
Bizdede Güiza çok kaçırıyor ne yapsak acaba![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Wenger in fikrine katılıyorum ama nedeni çok saçma.Ayakla başlamak tempo kazandıracaktır ama bir bug olur o zaman kornere yakın taçlar korner gibi kullanılır.
Oldu olacak penaltılarıda topukla atsınlar...
yok daha neler butun mac taclarla gecer
Güzel mantık.. Frikiklerde elle kullanılsın![]()
Stoke City'de bir Delap var uzun taç atan haksızlık diyor Wenger ama kendinde de çok yetenekli başka takımlarda oynamayan oyuncular var onlarla oynuyorlar bu haksızlık değil mi? Madem bu kadar dert oldu transfer et Delap'ı be Wenger adam da seve seve taç atar Arsenal formasıyla. Haksızlıkta kalmaz.![]()
Elemanda harbiden korner atar gibi taç kullanıyormuş yalnız.![]()
So what?
Saike
Delap'a önlem olarak reklam panolarını sahaya yaklaştırmıştı bir takımın teknik direktörü. Gerilip uzağa atamasın diye![]()
Bir takımın oyuncusuda Delap taç kullanırken onun olduğu yere koşarak ısınmaya gelmişti
Sanırım Delap ona rağman asist yapmıştı![]()
Uygulanması zor bir karar, taçlar eğer ayak ile kullanılırsa, o zaman bütün maç taç izleriz...
nedeni gerçektende çok saçma.bence eğer öyle olursa oyuna tempoda kazandırmaz.taç oldumu ayakla kullanılacaksa bütün takım ceza sahasına gider frikik gibi zaman kaybedilir.
Yanlız Delap Nasıl Atıyor Ya Korner Gibi Helal OlsuN Vallaha
Delap'ın o taçları olmasa Stoke City'de biraz zor forma giyer gibi geliyor bana.Ama acayip atıyor gerçekten.
şimdi adamın taç atışlarını izledim artık stoke city ile oynayan takımlar top kornere giderken taça atmak yerine taça giden topları kornere atmaya çalışırlar![]()
Serbest vuruş gibi olacak ki hiç mantığı yok
burda yanlis anlama var bazi arkadaslar korner gibi olur demisler wenger'in kastettigi futsaldaki gibi beklemeden seri bir sekilde topu ayakla oyuna sokmalari korner gibi topu cizgiye koyup oyuna sokmak degil.
Arsenal - Aston Villa maçı var şu anda. Güzel maç oluyor. Eduardo akıllara ziyan bir gol kaçırdı. Sonra Villa atak oynamaya başladı. Fabregas oynamıyor. İleriye topları Denilson atmaya çalışıyor ve fazla beceremiyor gibi şu an için.
Fabregas girdi ve süper bir frikik golüyle Arsenal'i öne geçirdi.
Fabregas 1 tane daha attı: 2-0
Diaby sayesinde İddaam devam ediyor teşekkürler Diaby.3-0 bitti maç.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Fabregas nasıl bir adamsın sen ya
Çok güzel bir maç oldu gerçekten...
Melonun arsenal transfer olacağı soylentisi nasil olduda christian-mello cekismesine dondu,sasiriyom valla![]()
Birisi portekizli,digeri sırp.Naninin uyumu saha icindeki anlasimi tartimasizki daha kolaydir.Ozellikle anderson ve vakti zamaninda ronaldoyla kankiliği ve anlasmasi..Ben Ferguson un bu ahengi bozmak istememesine bağlıyorum.Ayrica giggs in bu yil beklenilmeyen performansinida eklemek lazim.
Ferguson abimizi anlayamiyorum bazen.Giggsi var,Nani si var,tosici var.Birde kalkmis de maria diyor
.Ya bunadi bu adam,yada asparagas bu haberler
![]()
di mariabarcelonada ,manudada banko oynar....
arsene wenger ama tam olarak öyle kastetmemiş.böyle taçların futbol yeteneğiyle bir ilgisi yok demiş.yani iyi oyuncunun futbol yeteneği vardır uzun taç atmak futbol yeteneğiyle alakası yok demiş.