öss hikaye.Aslında çok kolay.Asıl zor olan o sınavın stresi,aile baskısı,yoğun ders programları filan.Birde ergenlik sorunları,kız meseleleri filan oluyorBu kısımları sorunsuz atlatabilirsen sınav çok kolay olacaktık sana göre.Plan yapıp o plana sadık kalabilirsen herşey senin için çok daha kolay olabilir.Ama kalamıyorsan hiç uğraşma planla filan.Tabi ozamanda biraz karmaşa çıkıyor.Yanlız şöyle bir düşüncede olmasın herşey öss sınavından ibaret değil.Asıl sorunlar ondan sonra başlıyor.Bir zamanlar ben öss yi geçersem herşeyi hallederim sanıyordum.Hayat ondan sonra günlük güneşlik diye düşünüyordum ama şuan üni de tamamen dibe batmış durumdayım.Yani öss yi geçmek hiçbirşeyi halletmiyor.O yüzden bu sınavı çok büyütmeyin.Gereken özveriyi gösterin gerisi gelir zaten.Yanlız dediğim gibi öss döneminde zor olan dersler değil asıl zor olan üstte belirttiğim şeyler.Örneğin bu dönemde olabildiğince aşık olmamaya özen gösterin
şaka gibi ama çok etkiliyor insanı

Bu kısımları sorunsuz atlatabilirsen sınav çok kolay olacaktık sana göre.Plan yapıp o plana sadık kalabilirsen herşey senin için çok daha kolay olabilir.Ama kalamıyorsan hiç uğraşma planla filan.Tabi ozamanda biraz karmaşa çıkıyor.Yanlız şöyle bir düşüncede olmasın herşey öss sınavından ibaret değil.Asıl sorunlar ondan sonra başlıyor.Bir zamanlar ben öss yi geçersem herşeyi hallederim sanıyordum.Hayat ondan sonra günlük güneşlik diye düşünüyordum ama şuan üni de tamamen dibe batmış durumdayım.Yani öss yi geçmek hiçbirşeyi halletmiyor.O yüzden bu sınavı çok büyütmeyin.Gereken özveriyi gösterin gerisi gelir zaten.Yanlız dediğim gibi öss döneminde zor olan dersler değil asıl zor olan üstte belirttiğim şeyler.Örneğin bu dönemde olabildiğince aşık olmamaya özen gösterin
Alıntılı Yanıtla