-
05.Haziran.2006, 13:42
#11
Transfer çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Galatasaray Yönetimi, Danimarkalı yıldız Tomas Gravesen'de pürüz çıkması halinde alternatifini belirledi.
Gravesen'in sarı - kırmızılı kulübe hala net bir yanıt vermemesi nedeniyle sıkıntı yaşanırken, Iliç'in Partizan'dan takım arkadaşı Nadj Albert ile temasa geçildi.
Yönetimin Iliç'in tavsiyesiyle temasa geçtiği 32 yaşındaki tecrübeli oyuncunun ilk görüşmelerde Türkiye'ye gelmeye sıcak baktığı öğrenildi.
Sırbistan Karadağ formasını da giyen ve Dünya Kupası'nda mücadele edecek olan Albert ile anlaşmaya varıldığı ve Gravesen'den gelecek cevabın beklendiği bildirildi.
Sırp oyuncunun maliyetinin Gravesen'e göre daha düşük olması da bu transferin gerçekleşme ihtimalini bir hayli artırıyor. Galatasaray Yönetimi'nin 10 gün içinde kesin kararını vereceği öğrenildi.
05.06.2006
Kaynak : Milliyet
Mesaj Yetkileri
- You may not post new threads
- You may not post replies
- You may not post attachments
- You may not edit your posts
-
Forum Rules