Sayfa 17 / 80 İlkİlk ... 715161718192767 ... SonSon
481 ile 510 arası toplam 2396 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

Nesil
    2006

Gravesen iyice oyuncak etti bizi.

Yıldıray gelir belki ama Heartha bırakmaz.Daha yeni taraftarlar Yıldıray'ı yılın oyuncusu seçti.En az 10 milyon dolar ister diye düşünüyorum Heartha Berlin ve bu transfer de çıkmaza biner.-sözleşmesi bitince gelebilir ancak-
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

gravesen Turkiye ye gelmez gelse bile 1 sezon oynar geri gideeer..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

ufff gravesen ufff

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

ne graveseni seneye volkan oynar onde transfer falan yapamayız

Nesil
    2006
    Yer
    Ali Sami Yen-Eski acik

ben artik gravesenin gelmesini istemiyorum kimse galatasarayi oyuncak gibi kullanamaz böyle biri gelmesin galatasarayla gerekirse mevkide mehmet güven oynar ama artik gravesen oynamaz bu kadar gurursuz olma baskan ne olur birakin sunun pesini galatasarayla resmen alay geciyo.

ben en baştan beri diyorum bu adam gelmesin diye

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Sıkıldı Artik Yeter HergÜn Bİr Haber Ama Resmİ HİÇbİr YÖnetİcİden Tek AÇiklama Yok

ya ne gerek var gravesen e volkan varken ikisi de birbirine benziyo zaten ikisi de kel

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Quote Originally Posted by Jesus_FB
    emre tamam demiş acaba klüple de anlaşıldımı
    emre Adnan POLAT'a olan vefa borcu gereği tamam demiştir fakat bonservis olayı biraz zor olur

Nesil
    2006
    Yer
    beyoğlunun arka sokakları

Transfer çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Galatasaray Yönetimi, Danimarkalı yıldız Tomas Gravesen'de pürüz çıkması halinde alternatifini belirledi.

Gravesen'in sarı - kırmızılı kulübe hala net bir yanıt vermemesi nedeniyle sıkıntı yaşanırken, Iliç'in Partizan'dan takım arkadaşı Nadj Albert ile temasa geçildi.

Yönetimin Iliç'in tavsiyesiyle temasa geçtiği 32 yaşındaki tecrübeli oyuncunun ilk görüşmelerde Türkiye'ye gelmeye sıcak baktığı öğrenildi.

Sırbistan Karadağ formasını da giyen ve Dünya Kupası'nda mücadele edecek olan Albert ile anlaşmaya varıldığı ve Gravesen'den gelecek cevabın beklendiği bildirildi.

Sırp oyuncunun maliyetinin Gravesen'e göre daha düşük olması da bu transferin gerçekleşme ihtimalini bir hayli artırıyor. Galatasaray Yönetimi'nin 10 gün içinde kesin kararını vereceği öğrenildi.

05.06.2006

Kaynak : Milliyet

al işte ala ala bu adamı alırız biz

Nesil
    2006
    Yer
    Ali Sami Yen-Eski acik

yaw gene yasli adam alacaklar.ne isimize yariyacak 2 sene oynayacak sonra futbolu birakacak.bence artik brezilya ligine bakmaliyiz ozaman gercek adami buluruz iste

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

ya bu nadj ölmedimi daha yaa ne işimiz var nadjla falan hiç kimseyi alamıyosak bi ton hata yapsa bile mehmet güven oynasın en azından gençtir toparlar kendini...

Nesil
    2003

Gravesen konusunda:

1. Fazla umitlenmeye gerek yok cunku Gravesen zaten cok yuksek para alan bir oyuncu ve Galatasaray'in vermeye niyetli oldugu paradan daha fazla vermeye niyetli olan takim cikacaktir.

2. Real Madrid'in yonetimi ve teknik direktoru daha belli olmadan Gravesen'i satma veya kiralama konusunda kimse karar vermez. Kontratli oyuncu oldugu icin de Gravesen'i transfer etmek isteyen kulubun once yonetim sonra da teknik direktor secimini beklemesi gerekecektir.

3. Gerisi oyuncunun menajerleri ve medyamizin gazete sayfasi doldurmak icin yaptigi uydirmalardir. Yonetimi kimin oldugu belli olmayan bir kulube nasil resmi teklif yapilmasini bekleyebilirsiniz?

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

ön liberoya kimin gelecegini bilmem ama ze robertonun geliceginden cok umutluyum kendi de soledi gecen sezon gelicektim gsye bayern bırakmadı die ama bu sezon kesin kararlı bayern ona yeterince ilgi gostermio bu yuzden krallar gibi yasayacagı bi klube gitmek istio ki gs onun icin en doru yer avrupada da kendini gosterebilir gerci yası olmus 31 ama olsun para onemli deil onun icin bence cunku bayern de kalmasını istio ve ordan istedigi parayı aldıgını dusunuorum ama ze roberto ilgi gorucegi bi klube gitmek istio bu da gs ye gelme ihtimalini guclendirio

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

emreye karşılık necatiyi istiyolar ama gerets kabul etmemiş
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

yalan haber dostum fotomactada vardı bugun 1.si newcastle baskanı oglu gibi sevdigi emre icin bole bi takas onermez hem onu gondermemek icin hemde necati ve emre kıyaslanamaz bile bence 2.si bole bi teklif olsa bile gerets gibi bi adam hangi mantıga gore kabul etmez bunu? bence yine uydurma haberlerden biri

Niye ki Necati Türk Milli Takımının ve Galatasaray'ın değişmez oyuncusu.

Emre ile Necati tabii ki kıyaslanmaz çünkü mevkiiler farklı..
    -

ben olsam bende kabul etmezdim

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

is yine dedigine gelio dostum gs a hangisi daha cok lazım emre gibi orta sahayı toparlayacak biri mi yoksa necati gibi istikrarsız ama yetenekli bi forvet mi bence onun yaptıgı isi hasan kabze cafercan ozgurcan gibi gencler de yapar ama emre gibi kac oyuncu var gs ye gelebilcek yane emrenin degeri necati ile kıyaslanamıcak kadar buyuk

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

beyler kimse necati kötü futbolcu demio buna acıklık getireyim ayrıca necatiyi gozden cıkarmak demek nankorluk deil onun cok emegi vardır gs ye tabe ama bizimde ona var ayrıca onu avrupaya premier lige gondermek bence vefasızlık deil oduldur bence bu takımın emreye cok ihtiyacı var ve her ne kadar inanmasam da bole bi transfer varsa gerets mutlaka kabul etmeli

Tabi ki ihtiyaç var. Hemde Tarık abinin dediği gibi yeri hele bu takımda çok rahat dolar. Ama Gerets'in bir bildiği vardır, salak değil ya o adam.
    -

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

geretsin salak olmadıgını herkes bilio mrk etme kardes ama bende diorum ya ,bu hbr kolpa tartısmaya bile gerek yok doru olsa zaten gerets kabul ederdi

emre çok mu istikrarlı? adam sürekli sakatlanıyor... bence necati-emre takası mantıksız olur

ben olsam verirdim.Çünkü forvette bir sürü adam var.Hasan Kabze de çok iyi bir oyuncu.Fakat orta sahada eksiklikler var.ben kabul ederdim emre - necati takasını.

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by hurmet
    emre çok mu istikrarlı? adam sürekli sakatlanıyor... bence necati-emre takası mantıksız olur
    neresi mantıksız sence? ayrıca emrenin sakatlanması cok normal cunku premier ligde oynuo! ordaki futbolu takip edenler ne kadar sert bi lig oldugun bilir Turkiyede bole bi sorun yasayacagını dusunmuorum gs de oynadıgı donemde hanginiz emrenin kronik bi sakatlıgını hatırlıosunuz

Quote Originally Posted by master_ozzy
    neresi mantıksız sence? ayrıca emrenin sakatlanması cok normal cunku premier ligde oynuo! ordaki futbolu takip edenler ne kadar sert bi lig oldugun bilir Turkiyede bole bi sorun yasayacagını dusunmuorum gs de oynadıgı donemde hanginiz emrenin kronik bi sakatlıgını hatırlıosunuz
    italyadada sürekli sakatlanıyordu... kronik sakatlık illa 18 yaşında başlamaz 23-25 yaşındada başlar

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

anlatmak istedigimi anlamadın galiba dostum sence italya ligi ispanya ligi ingiltere ligi diger avrupa ligleri Turkiye kadar hafif mi emre gs de iken haftada 3 mac oynuodu ve yine de sakatlandıgını hatırlamıorum emre gs ye gelip uzun bi sakatlık gecirirse eger alex ne yapsın alex bile minimum sakatlıkla ligi bitiriyosa emre sorunsuz oynar

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

galatasaraydayken bir rangers maçında auta giden topu çıkmasın diye tutmak isterken dizinden ciddi şekilde sakatlanmıştı kronik sakatlığı sanırım burdan geliyor...

Sayfa 17 / 80 İlkİlk ... 715161718192767 ... SonSon

Mesaj Yetkileri