-
05.Haziran.2006, 14:14
Kardeşim bende uzun zmandan beri oynuyorum CM'y le ilk tanıştıgım zaman arkadasların evındeydım dedimki ne anlıyorsunuz bu işten ya dedim saçma bişey dedim sonra bana oyunun cd'isini verdiler al bunu evde kur dediler bende cd'yi aldım ama oyun nasıl oynanacak gösterdiler sonra geldim oyunu kurdum oynamaya basladım abi baktım oyun hoşuma gitti sabah 10 oturup gece saat 9 da kaltıgım oluyordu sonra derken artık manager oyunları tutkunu oldum aynı apartmanda oturdugumuz bi kardeşim bana Fm2005 vedi ve onuda oynamaya basladım ilk zamanalar ingilizceydı ama türkçe tyamasını yaptılar sagolsunlar türkçe olduktan sonra dahada güzel oldu hemde FM 2005 türkçe yaması 2006 nın yamasından daha iyi %95 turkçe ve fm 2005 te transfer yapmak daha iyi cünkü bjk'yi çalıştırıyordum fm2005 te CRESPO ve Emre Belezoğlunu getirmiştim ama FM 2006 oynamaya basladım emreyi alan kadar canım çıktı ya anlıyacagınız bu oyunların artık bi tutklunu oldum ama CM 03-04 bile sonradan çıkanlardan daha çok zevk verıyor....hatırlatayım byee
Mesaj Yetkileri