1 ile 14 arası toplam 14 sonuç

Konu: Sercan ve Ailesi Yazıcı'yı kızdırdı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Aygün haberi tam okudunmu ?

Anlamadığım, sen ligin zirvesindeki takımlardan birinde oynuyosun. Taraftarın sevgilisi durumundasın. 2. yarı yapılacak transferlerle belkide şampiyon olacaksın. Hala daha transfer için kafanı karıştırıyosun. Bırak kardeşim ben Bursaspor'luyum kalıyorum burda de. Yok 14 yaşına kadar Galatasaraylıydım falan . Ayıp bunlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bursaspor veya başka bir kulübü küçümsemek için söylemiyorum ancak her futbolcunun aklında 3 büyüklerde oynamak yatar. Türkiye için zirve budur. Sonrasıda Avrupa'ya bakar.

Böyle bir zihniyet kökleşmişken bu 3 büyükler diye tabir ettiğimiz takımların dışında yer alan ekipler ellerindeki oyuncuları tutamazlar. Bu takımlar oyuncuya talip olduktan sonra futbolcu bu takımlara gitmek ister. Bir dönem olmazsa performansını katlar. Bir dönem olmazsa biraz daha katlar. Artık satılmadığında da kulübüne karşı döner. Bu süreçten sonrada futbolcunun artık performans anlamında takıma katkısı olmaz. Satsanızda kimse istediğiniz paraya almaz.

Bursaspor'un bu oyuncuyu tutacak gücü varsa bu tarz konular neden ortaya çıkıyor. İstediği para veya buna yakın para veriliyorsa neden anlaşma yolu bulunup satılmıyor. Sonunda Sercan'ı kaybedeceğimiz gibi Bursaspor zamanında niye satmadık diye derdine yanar. Sercan'da Bursaspor taraftarının gözünde düşer. Süreç bu şekilde ilerliyor.

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Bırak kardeşim ben Bursaspor'luyum kalıyorum burda de.
    Demediğini nerden biliyoruz. Binbir türlü montaj oyunları var bir VTR içerisinde.

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Bursaspor veya başka bir kulübü küçümsemek için söylemiyorum ancak her futbolcunun aklında 3 büyüklerde oynamak yatar. Türkiye için zirve budur. Sonrasıda Avrupa'ya bakar.

Böyle bir zihniyet kökleşmişken bu 3 büyükler diye tabir ettiğimiz takımların dışında yer alan ekipler ellerindeki oyuncuları tutamazlar.
    İşte bizde tam bu zihniyeti yıkmak için uğraşıyoruz. Milli takım mı bunlar, herkes bu üçü içerisinden birini seçmek zorunda !

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    Demediğini nerden biliyoruz. Binbir türlü montaj oyunları var bir VTR içerisinde.
    Montaj olduğunu bende biliyorum. Ama formaları üzerlerine tutması ailesinin alkışları falan gerek yok bunlara. Senin oynadığın takım ligin son sıralarında olsa. Taraftarsız olsa amenna. Ama sen Bursaspor'da oynuyosun. Oynadığın takıma yetiştiğin takıma saygısızlıktır.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bu zihniyeti yıkmak için bu takımlarla maddi ve tarihsel olarak eşit olman lazım. Bugün konunun örneği Bursaspor diye söylüyorum. Bursaspor mu? Galatasaray mı? deseler Galatasaray tercih sebebidir. Bursaspor aynı parayı versede 3-5 fazlada verse tercih Galatasaray, Fenerbahçe yada Beşiktaş olur.

Bunu yıkmakta oyuncuyu satmamakla olmaz. Diyorum ya bu stratejiyle oyuncuyu kendinede küstürürsün. Tabi yetiştirip yetiştirip büyük takımlara vereceksek biz nasıl gelişeceğiz sorusu ortaya çıkıyor.

Man City gibi olmadık paraları basacaksın. Oyuncu kalsın.

Mesaj Yetkileri