1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: Future Fee ile Alakalı

Default Future Fee ile Alakalı

Şimdi ben iyi bir defans kiraladım ve anlaşmada da future fee olarakta 8.75m ytl ayarlamıştım.Şimdi ben bu oyuncuyu nasıl 8.75'e alıcam?

Sene sonu adamın kiralık süresi bittiği zaman bana mı soracaklar yoksa ben mi teklif yapmalıyım? (Şuan teklif yapamam çünkü param yok.Yeni bütçeyi de Önümüzdeki haziranda verecekler.Oyuncunun da anlaşması 1 haziranda bitiyor.Yani eğer teklif yapılarak oluyorsa nasıl yapıcağım?)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Aynen sezon sonunda 8.75 e alabilirsin.. Yani nakit olarak 8.75 lira teklif edersen kulüp kabul etmek zorunda..

Ama senin paran yokmuş..

Sezon sonunda paran yoksa teklif edemezsen kulüpten belki 8.75 ten daha ucuza alma şansın var.. Sen bilirsin.. Belki kulüp o oyuncuyu istemez satış listesine falan koyar
    Sentugo.

Yani kontratı bitmeden 8.75 mi teklif etmeliyim?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yani oyuncu kulübüne dönmeden önce teklif etmen lazım.

Fener'i çalıştırıyormuşsun yönetimden ek para falan iste..

Olmadı 48 ay taksitle bir dene bakalımk
    Sentugo.

Tamam o zaman uefa'da iyi yerlere gelip para bulayım çünkü adam ilk geldiğinde 5.25 değerdeydi.2 maç ilk 11 bir maçta sonradan girdi ve daha 13 gündür takımda.Değeri şimdi 6 m olmuş.İlerde iyi adam olucak heralde bu gidişle daha 20'sinde.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ama hangi yamayla oynuyotsun.. Biliyorsunki Türkcell süper ligte oyuncu fiyatları bir anda uçuyor 10.0.1 de
    Sentugo.

Ben 10.1 ile oynuyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Maaş bütçen varsa onu da kullanabilirsin.

Nesil
    2006
    Yer
    ⓪❾

Oyuncu kiralerken kulüp bir ücret talep ediyor.Önceki oyunlarda oyuncunun sadece maaşını karşlıyarak hatta karşılamayarak bile oyuncuyu kiralIyabiliyordum.

Oyuncular genç olsa dahi,biraz uçuk ücretler talep ediyorlar.

Bu hep böyle midir,yoksa bir çıkar you var mı?
    <')))))>-<

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by yugi View Post
    Oyuncu kiralerken kulüp bir ücret talep ediyor.Önceki oyunlarda oyuncunun sadece maaşını karşlıyarak hatta karşılamayarak bile oyuncuyu kiralIyabiliyordum.

Oyuncular genç olsa dahi,biraz uçuk ücretler talep ediyorlar.

Bu hep böyle midir,yoksa bir çıkar you var mı?
    Önceden de kiralama aşamasında para isteme durumu vardı ama sık karşımıza çıkmıyordu, eğer oyuncuyu kiralamak isteyen kulüp sayısı fazlaysa sen bu vereceğin para ile öne geçebilirsin.

Gelecekte ödenecek para konusu ise, oyuncunun konrtratı bitmeden sana haber geliyor, yakındakiralık sözleşmesi sona erecek diye, o dönemde, anlaştığınız parayı verirsen kabul etmek zorunda takımı. Ama sen direk bu parayı teklif etme, daha düşüğünü de teklif et başta, belki kabul ederler.
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri