yusuf la beni karsilarasaniz ayni gun geliriz hatta ucak saatlerini ayna zaman getirmeye calisiriz.. modlar bizi karsilamaya gelsinler bizi basina aciklama yaptirmadan arka kapidan kacirsinlar![]()
![]()
o zaman geliriz..
saka bi yanada ben kesin geliyorumm
yusuf la beni karsilarasaniz ayni gun geliriz hatta ucak saatlerini ayna zaman getirmeye calisiriz.. modlar bizi karsilamaya gelsinler bizi basina aciklama yaptirmadan arka kapidan kacirsinlar![]()
![]()
o zaman geliriz..
saka bi yanada ben kesin geliyorumm
seni almıcaklar bu ülekeye bence hiç deneme bileOriginally Posted by enesao
![]()
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
nedenmis o vatan hainligimi yaptim benOriginally Posted by Jesus_FB
![]()
halı saha maçı için arabistan dan istanbula mı gelecen işte arkaşlık budurOriginally Posted by enesao
helal olsun
![]()
hali saha maci icin deil... zaten Tr ye izine geliyoruz.. gerci ben temelli geliyorum bu firsatida kacirmayayim dedimOriginally Posted by nurisahin
![]()