Sayfa 13 / 34 İlkİlk ... 3111213141523 ... SonSon
361 ile 390 arası toplam 1012 sonuç

Konu: Ankaragücü Transfer Haberleri

Valla helal olsun genel kurula getirmişler adamı

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Resim resim resim olmadan inanmam

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Umarım böyle transferlerle Ankaragücü fazla borç altına girmiyordur. Malum bu borçları çıkarabileceği, forma satışı, kombine satışı, stad geliri gibi şeyleri büyük takımlara göre daha az.
    Neyse bu borç olayı bir gün Ahmet Gökçek giderse ortaya çıkacaktır, o zamana kadar bekleriz.

Yazdıklarım bir yana Geremi transferi eğer resmilik kazandıysa çok iyi transfer. Madem böyle yabancılar alacaklardı neden Ankarasporun yabancıları önce Ankaragücüne kiralayıp sonra devre arasında serbest bıraktı anlamış değilim. Başka takımlara kiralasalardı keşke...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Borç mu? Belediye destekli değil mi artık yahu, belediye takımlarında genelde borç olmaz, bir şekilde kaynak aktarılır belediyeden Mustafa. Boşuna Ankaraspor'u ortada bırakıp Ankaragücü'ne geçmediler herhalde.
    "YÜCE ATATÜRK"

Hayırlı olsun Ankaragücüne.

Gökçekler, Sercan'a da talip olurlar mı acaba ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hayır Belediye destekli değil. Ankarada belediyelerin ilişki içerisinde olduğu tek takım Keçiörengücü kaldı.
    Ankaraspor zaten AŞ oldu.
    Gökçek Ankaraspor'a olan katkısını artık Ankaragücü için vereceğini söyledi. Birde yönetim kurulundaki kişilerin katkısı var.

Dediğim gibi bu kişiler giderse ciddi borç altında kalabilir Ankaragücü. Gerçi bu kişiler giderse Melih Gökçek seçimleri kaybettiğinde gider, o zamande kendi başkan olarak geçer.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Fanatik yazmştı biz kaynak yapmıştık hadi canım falan diye Hatta ben Kongrede sürpriz olurmu dedim Vay anasını yaa yürüüü Ahmet Gökçek kim tutar seni

Başarıları
    Kulüp
    Olimpiyat Oyunları Şampiyonluğu
    2000 Kamerun
    Afrika Uluslar Kupası Şampiyonluğu
    2000 Kamerun
    2002 Kamerun
    Afrika Uluslar Kupası 2.liği
    2008 Kamerun
    FIFA Konfederasyon Kupası 2.liği
    2003 Kamerun

Kariyere bak. Helal olsun Ahmet Gökçek. Vizyon budur işte.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Heyt koçum benim

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Resmiyet kazandıysa iyi transfer.İşte bu adamı diyorum ben kim Geremi'nin yanındaki ? He Ahmet Gökçek sanırım

Nesil
    2006

Ankaragücü oyuncu alımından çok, oyuncu göndermesi gerek. 50 küsür oyuncu ile idman yapıyorlar. =)))

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Sonuçta arkasında bir güç var, belediye. Mesela İzmir'de de belediye destekli takım yok ama belediye destek veriyor kulüplere. Bu sezon hala devam ediyor mu bilmiyorum ama geçen sene alınan puan başına belediye İzmir kulüplerine yardımda bulunuyordu.

Şimdi Gökçek, Ankaragücü taraftarı diye kulübe başkan oldu diyemeyiz. Bir gücü var ve bunu taraftarın da desteğiyle kullanmak için başkan oldu. Bu gücün de büyük bölümü babasından, çevresinden geliyor. Ulaşımda mesela belediyenin otobüslerinin kullanılması bile masrafı düşürür.

Ama dediğin gibi, baktı başarı yok, bırakırsa ortada kalır kulüp, borcun altına girecek paralı birisi çıkmazsa sonu kötü olur. Umarım kurulan takım istikrar sağlar, ve uzun dönemde harcanan paralar normal şekilde takımın dengesinin oluşmasını sağlar. Ben pek olumlu bakmıyorum, devre arasında da bir sürü oyuncu doldurulacak takıma bence, teknik direktör d ne kadar tecrübeli olsa da, bizi bilmiyor, işi çok zor.

Geremi'ninse mutlaka faydası olacaktır, yararlı olmaz diyen de yoktur herhalde.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Ankaragücü oyuncu alımından çok, oyuncu göndermesi gerek. 50 küsür oyuncu ile idman yapıyorlar. =)))
    Yaklaşık 10-11 oyuncu tesislerde yer olmadığı için bireysel antreman yapıyormuş diye duydum ben

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by Togiii View Post
    Resmiyet kazandıysa iyi transfer.İşte bu adamı diyorum ben kim Geremi'nin yanındaki ?

Ahmet Gökçek. Hiç babasına benzemiyo

Oyuncuların çoğu takımdan yollanıyo. Brabec - Meye falanda gidecek takımdan. Theo - Vassell kalacak sadece.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Sonuçta arkasında bir güç var, belediye. Mesela İzmir'de de belediye destekli takım yok ama belediye destek veriyor kulüplere. Bu sezon hala devam ediyor mu bilmiyorum ama geçen sene alınan puan başına belediye İzmir kulüplerine yardımda bulunuyordu.

Şimdi Gökçek, Ankaragücü taraftarı diye kulübe başkan oldu diyemeyiz. Bir gücü var ve bunu taraftarın da desteğiyle kullanmak için başkan oldu. Bu gücün de büyük bölümü babasından, çevresinden geliyor. Ulaşımda mesela belediyenin otobüslerinin kullanılması bile masrafı düşürür.

Ama dediğin gibi, baktı başarı yok, bırakırsa ortada kalır kulüp, borcun altına girecek paralı birisi çıkmazsa sonu kötü olur. Umarım kurulan takım istikrar sağlar, ve uzun dönemde harcanan paralar normal şekilde takımın dengesinin oluşmasını sağlar. Ben pek olumlu bakmıyorum, devre arasında da bir sürü oyuncu doldurulacak takıma bence, teknik direktör d ne kadar tecrübeli olsa da, bizi bilmiyor, işi çok zor.

Geremi'ninse mutlaka faydası olacaktır, yararlı olmaz diyen de yoktur herhalde.
    Yazılabilecek her şey..

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

vay ankaragücü için süper bi transfer. 2-3 tane daha ünlü adam gelse türkiyenin City'si olacak ankara.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

MELİH GÖKÇEK KONUŞUYOR
    İlk kongremizde elimden gelen desteği vereceğimi söylemiştim. En az 5 milyon lira nefes almak için para aktarılacağı ifade edilmişti. Bu genel kurula gelirken arkadaşlara sordum, "Ne kadar para aktardınız" diye. 7 milyon lira aktarılmış. Ligin ikinci yarısı için 12 milyon lira daha kaynak sağlanacakmış.
    Melih Gökçek kongrede konuşmuş..

GEREMİ SAHNEDE

Başkan Ahmet Gökçek, bomba transfer Geremi'yi sahneye çağırdı. Genel Kurul delegelerine bir de konuşma yapan Geremi, "Ankara'da tekrar olmaktan çok mutluyum. Başkan Ahmet Gökçek'in çağrısı üzerine Ankaragücü'ne geldim. Kariyerimi bu kulüpte sonlandırmak istiyorum. Başkanımızın büyük projeleri var. Ben de bu projelerin içinde yer almak .istedim
    Ve Njitap Geremi.

BAŞKAN AHMET GÖKÇEK KONUŞUYOR:
    Sözler vererek bu göreve geldik. Bu sözlerin bir kısmını yerine getirmenin gururunu yaşıyoruz. Allah'ın izniyle artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak. Ayrılık, dargınlık olmayacak. Fitne fesat kendine destek bulmayacak. Geçmişi kötülüyerek bir yere varamayız. Geçmişte hatalar varsa, bunlardan dersler çıkartacağız.
    Ahmet Gökçek.

Bu pankarta Gecekondu çok kızacak

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aaaa Ankaraspor'un tesisleride Ankaragücü kullanıyomuş Yeni öğrendim
    Bende diyorum Saray'da Ankaragücüdemi tesis yapmış diye.
    Bilmeyenler için Havaalanına 5 dakika uzaklıkta muhteşem devasa bir tesis. 16ydı sanırım farklı çimlerden saha var. İçerisinde başta futbolcular için yapılmış daha sonra halkada satılması kararlaştırılan süper lüx villalar var. Mini bir stadyum var.
    Türkiyedeki sayılı tesislerden biri.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Dünya'da sayılı tesislerden biri Mustafa. Ankaragücü artık orda yapıyo çalışmalarını. Lemerre ilk geldiğinde görünce çok etkilenmiş. Hatta spor akademisi kurmayı düşünüyolar. http://tr.wikipedia.org/wiki/Clairefontaine Bu tesis örnek alınacakmış.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bir de belediye desteklemiyor diyorsun, Ankaraspr için Melih Gökçek'in yaptırdığı tesisler değil mi onlar? Belediye illa ki cebinden para vererek destek olmaz ki, bunlar da bir destektir. Yanlıştır demiyorum çünkü ülkemizde belediyelerin bu şekilde desteklediği çok takım var, az azından tesis yapılmış, kalıcı yatırımlar kazandırılmış.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Geremi transferi hayırlı olsun öncelikle.İyi bir transfer olduğundan şüphesi olan yoktur herhalde.Ankaragücü yönetimi daha planlı programlı bir şekilde elindeki gücü kullanırsa önümüzdeki senelerde adlarından bahsettirebilirler..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Geremi transferinde aracı Lemerre imiş.
    Tesisleri belediye Ankara için yapmıştı evet, ben destek biliyodumda her kaynağına kadar destek olduğunu bilmiyodum

Bu arada dipnot ekleyim, Ankaraspor'un isim hakları başka bir ilden başka takıma şu günlerde satılabilir. Eğer doğruysa bir kaç güne haberinide görürüz.

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    Geremi transferinde aracı Lemerre imiş.
    Tesisleri belediye Ankara için yapmıştı evet, ben destek biliyodumda her kaynağına kadar destek olduğunu bilmiyodum

Bu arada dipnot ekleyim, Ankaraspor'un isim hakları başka bir ilden başka takıma şu günlerde satılabilir. Eğer doğruysa bir kaç güne haberinide görürüz.
    fifa genelde takımların isim haklarının satılmasına karşı hele ki farklı bir ilden. sportif başarı olmadan lig yükselmeyi istemiyorlar. ancak bir şirkete falan satılabilir...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bir kılıf uydurabilirler, bunun örneğini bir çok defa ülkemizde gördük. Gerçi farklı bir il oldumu hatırlamıyorum ama yapılacaksa elbet bi şekilde hallederler.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Vallah helal olsun Ankaragücü'ne beni sasirttilar cok iyi bir transfer Geremi.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

En büyük transfer kırsaçlı adamın artık gitmiş olması. 13 yıllık hegomanyası sona erdi.

Kongreden fotoğraflar..

http://www.milliyet.com.tr/Spor/SonD...1181338&PAGE=1

ForzaBeşiktaş forumundaki arkadaşlarada helal olsun açık yüreklilermiş bayaa eğlendim akşam akşam

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Geremi iyi transfer Ankaragücü için.. Yaşıda daha 30 falan olması lazım 2-3 sene iş yapar.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

hangi konuda resimi mi forzadan yapmışlar anlamadım da

Ayrıca kıraçlı adam kim cemal aydın mı ?

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence Anadolu takımlarına böyle güçlü eller lazım.. Helal olsun süper bir politika.. Bakalım daha kimleri alacaklar.. Yakında Beckham felanda gelir heralde

Bu arada Vassel kampı terketmiş deniyor.. Bunun aslı nedir? Bir mazereti mi var? Tatilden dönmüş Antalyada 1 saat kalmış ve mazeretsiz ayrılmış diye okudum.. Vassell açılacak 2. yarı bana göre gitmemesi daha iyi olur A.Gücü için... Parasal sıkıntısı mı ne varmış

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Youla haberleri var. İnşallah olur. 2 oyuncu+para veriyolarmış. Gerçi Youla o kadar etmez ama olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by Ahmet Goktas View Post
    hangi konuda resimi mi forzadan yapmışlar anlamadım da

Ayrıca kıraçlı adam kim cemal aydın mı ?
    Yok hayır transferi tartıştıkları mesajlar vardı 2-3 tane onlardan bahsediyorum : )

Evet cemal aydın'dan bahsediyorum.

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    Bu arada Vassel kampı terketmiş deniyor.. Bunun aslı nedir? Bir mazereti mi var? Tatilden dönmüş Antalyada 1 saat kalmış ve mazeretsiz ayrılmış diye okudum.. Vassell açılacak 2. yarı bana göre gitmemesi daha iyi olur A.Gücü için... Parasal sıkıntısı mı ne varmış
    Ankaragücü Genel Menajer yardımcısı Cenk Karayel konuyla ilgili yaptığı açıklamada Vassell'in ailevi nedenlerden dolayı teknik direktör Roger Lemerre'den izin alarak kamptan ayrıldığını söyledi. Karayel, taraflar arasında bir sıkıntının olmadığını da belirtti...
    Ankaragücü'nde parasal sıkıntı var ama dünde eklemiştim Gökçek'ler 12 milyon YTL kaynak aktarıyolar takıma..

Quote Originally Posted by MostapHa View Post
    Youla haberleri var. İnşallah olur. 2 oyuncu+para veriyolarmış. Gerçi Youla o kadar etmez ama olsun.

Sanırım olacak gibi Mustafa.. Oyuncu dedikleride muhtemelen Ceyhun Eriş 1 takas oyuncusu olacak. Çok istiyo onu Eskişehirspor.

Sezer Öztürk'le ilgileniyo Ankaragücü.. Bu futbolcu için Manisaspor'la anlaşmaya çalışıyomuş Ahmet Gökçek..

Sayfa 13 / 34 İlkİlk ... 3111213141523 ... SonSon

Mesaj Yetkileri