Aslında en iyisi la düşününce dert yok tasa yok..Önüne gelen yaz sonra benim bi kız vardı diye alkole vur kendini..
![]()
Aslında en iyisi la düşününce dert yok tasa yok..Önüne gelen yaz sonra benim bi kız vardı diye alkole vur kendini..
![]()
Beyler Afrika Uluslar Kupasını Türkiye de canlı yayınlayacak bir kanal var mı?
az önce facede bir mesaj yazarken güvenlik sözcükleri geldi Bakın ne yazıyor
![]()
Sigaraları yatırım amaçlı stoklamak lazım aslında.
İyi para kazanırsın.
Marlboro tanesine 1,5 lira kar var, koli ile alsan kesin daha ucuza geliyodur bu.
Sağlam sermaye ile bu işe girseydik yılbaşından önce iyi para götürürmüşüz
O değil adamlar bağıra, çağıra zam yaptılar tanıdıklarımdan stok yapan yok sigarayıİçiyo olsam kesin stoklardım
![]()
Google göreniniz var mı? Ekrana elma düşüyor. Newton'un doğum günü olduğu için.![]()
Newton demeyin bana kinematik sınavı var başımıza açtığı işlere bak..![]()
Daha oralara gelemedik Oğuz bey, zaten matematikte ayvayı yedim. Her dersten geçecem bi ondan kalacam.
Limit Türev mi? Matematik dediğin..
Limit Türev'de çözüm yöntemlerini biliyorsundur en uyuz sorularda bile tekrarlarca deneyip çözüme ulaşılıyor elbet.. İntegral konusunda bişe demiyorum hiç bazen hiç çözüm çıkmıyor.. Belki tutar çözümü basit yöntemlerle yapılamaz yazıp bırakıyorum..![]()
Var mıdır kimseler? Türev, integral çalışmaya mı gittiniz yoksa?![]()
"YÜCE ATATÜRK"
ben varım![]()
(/s)
maillerine bakmakta sıkıntı yaşayan var mı ?
Ben 2 dakika önce baktım, bir sıkıntı yoktu.
Merhaba Umut.
"YÜCE ATATÜRK"
Merhaba abi, nasılsın iyi misin?
(/s)
Sıkıntılıyım biraz, ödev yapmam lazım hiç yapasım yok, bakalım ne olacak?
Sen nasılsın?
"YÜCE ATATÜRK"
Aslında ben de sıkıntılıyım, çalışmam lazım ama çalışasım yok![]()
(/s)
O zaman yatıp uyuyalım diyeceğim, uyku da yok.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
aynen öyle abicim![]()
(/s)
Herşey integral türev olsa keşke
Şu anda proje yazıyorumda, Complex Analysis dersinden almıştım. Yazarken içim daralıyor yahu, geçen sene bu dersi alıp geçtim bide![]()
Valla bizim derslerde Türev İntegral olsa keşke sadece.. Ya anlam veremediğim bi sürü ders var mantığın bittiği yerde sıralanıyor kaldığım dersler..
iyi geceler herkese.Sabah 8 de benimde textil kimyası sınavım var.Vizeden 01 aldığım için şuana kadar çalışmadım.şimdi gidip biraz bakacağım.
2. dönem benim için çok garip olacak.Büyük ihtimalle 1 e düşeceğim ve hiçbir derse girme zorunluluğum olmayacak.Bir dönem boyunca yat gez eğlen fm oyna.Sadece sınavlar için git okula.Lakin aileme haber vermeyeceğim sınıfta kaldığımı.Bu kısım biraz zor olacak işte.Hergün okula gider gibi evden çıkmam lazım
neyse iyi geceler
Anlarlar kardeşim tavsiye etmiyorum çok kez başıma geldi![]()