Perşembe öğleden sonra itibariyle dün akşama kadar sınavlara çalışma fırsatım varken ben dün akşam 17.30'a kadar hiç kitap defter açmadan 17.30'da başladım çalışmaya,gece yatmadım.(Aralıksız çalışmadım tabii) İlk sınav iyi geçti.Bugün geldim eve.3 saat felan yattım 6'ya kadar.6'dan 11'e kadar bilgisayar başındaydım.11'den beridirde çalışıyorum.Biraz ara vereyim dedim.Acayip uykum var ama yinede sabaha kadar çalışmayı düşünüyorum eğer farkında olmadan yatıp kalmazsam.
Ayrı bir cinsim valla..
![]()
Gitgide daha üşengeç olmaya başladım.25 soruluk testi çözerken bile ara veriyorum artık..![]()
Bu akşam arabayla bir yola girdik tüm çamur.. Saplandık kaldık. Paspası aldım altına koyduk zorladık bağırttırdık felan zor zoruna çıkarttık.. Ama bende baştan aşağı çamura bulandım duş aldım ama başım fena halde çatlıyor.. Buz gibiydi hava..
http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?fb=1&id=9571578
sen ve senin gibiler için gelsin o halde
Birde bu gelsin
http://www.facebook.com/home.php?#/g...3749460&ref=ts
Yaşasın Sıçtın Mavisi![]()
Yok bende olmuyor o sıçtın mavisi olayı.O maviyi gördüğümde tırsmıyorum.Çünkü beceriyorum bir şekilde iyi not almayı.Zaten genelde başardığım için herhalde böyle bir rahatlık çökmüş durumda üstüme.Neyse devam edeyim en iyisi ben çalışmaya.Yarınki sınavlar bayağı bi ezber gerektiriyor çünkü..
burdaaaaa![]()
ya dün gece oturdum saat 5 gibi elektrikler gitti 3-3.5 saat uyudum.. Şimdi akşama kadar otururum2 gün çıkmamış olacağım forumdan
Yakında bi başlığı kiralayıp oraya yerleşicem.. Beklerim.. Acaba depozitosu kaça.. Serkan abiye desek şimdi hemen abartılı bir para ister.. Dur gelsinde diyeyim..
![]()
Kesin çıkarına değildir.. Hangi iş, hangi sektör para ediyo iyi biliyor.. Yararına olmayacak işe girmez..![]()
Bana 1 tane topic verse yeterOrda oyalanırım..
Tek kişilik, çift mesajlı![]()
Günaydın, perşembe günkü Bilgisayar adlı bir dersimizin finali var, ona çalışayım bir kaç saat gelirim.![]()
selamlar gençlik
Organik tarım işine giriyoruz, ondan devremülk olmaz, bağ, bahçe olacak buralar.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
taktik yapamıyorum yahu :S
(/s)
Yapa yapa öğrenirsin, uğraş.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Bildiğim her şeyi yaptım fakat bir türlü başarılı olamıyorum şu alt liglerde![]()
(/s)
Alt liglere bayılırım, ofansif oynat, korkma.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Merhabalar..
Selamlar...
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Bu sigaraya bu kadar zam helal olsun valla..![]()
Millet sigarayı bırakıp başka şeylere başlayacak daha ucuz !
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
45 TL'ye bir nargile seti alın mis gibi ohh.![]()
En güzeli hiç içmeyin daha iyi.Hepimiz o veledin zararlı olduğunu biliyoruz.
![]()
Kaliteli tütün bulmak çok zor be Turgut. İyisini bulunca da sigaraya vereceğinden çok para verirsin. En iyisi Batuhan'ın dediği gibi bırakıp hepten kurtulmak.
Haa ben içiyor muyum? İçmiyorum ama içenin halinden anlıyorum.![]()