Quote Originally Posted by snaru View Post
Ya ne hayal kurun ne başka birşey. FM Türkçe olmayacak boşuna burada olasılık tecrübenizi konuşturmayın demekki SI gamesin açlıktan ağzı kokuyormuş. Gariban mendil açmış. Sizin değerlendirmenize göre 132 veya 61 bin kadar oyuna muhtaç olmuş yazıktır günahtır paypalden bağışta bulunun. Ama SI Games'e bir tarafınızla gülmeyide unutmayın. Artık Türkiye'de Football Manager devrini kapadı. CM başladı. O Cm oynayanların yarısı korsan ise bile yada çoğunluk merak etmeyin onlarda orjinal alır. Kimse farkında değil ama Türkiye'de orjinal oyun alan sayısı artıyor. Bizim saf kan emici SI Games'te bende kullanim dedi ama patladı. Şu an çoğu insan orjinal FM 2010 almasına rağmen oynamıyor(bende dahil). Zaman online oyun devri ve biz Türk halkıda yavaş yavaş ya bütçemizi ayarlayarak yada ön ödeme şansı ile orjinal oyun almaya başladık. Şahsen ben FM 2010 Türkçe yama çıkartıcak diye aldım bileydim gider başka orjinal oyun alırdım. Ama işte kandık bi kere. Ama bir daha yemem zaten FMyi oynamıyorum artık Bence sizde oynamayın bir dahaki sene bırakında SI games satış rakamlarında sadece 2 hane görsün Bence sizde Cm'ye geçin malum adı eskiden gelme
Dünyada 180-190 ülke var yaklaşık, sadece tüm dünyanın bize çalıştığını düşünmemelisiniz.Gariban ifadelerine de içerledim, ticarette böyle bir şey yok.Ticarette bugün vardır, dün yoktur.Kullanıcılar için bir oyun olabilir ama geliştiriciler/dağıtıcılar için ise ticarettir.

Neden CM'ın popüler olduğunu düşündüğünüzü bilmiyorum, popüler oyun sitelerinde açıklanan global satış rakamlarını inceleme fırsatınız var ise FM'ın en çok satan bir kaç oyundan bir tanesi olduğunu görebilirsiniz.Zaten bunu kabul ettikleri için CM, 1 USD bedel ile satılmıştı.