Zaten bildiğim kadarı ile öyle bir durumda vardı gibi. Ama tamamen yanlış hatırlıyor olabilirim.![]()
Zaten bildiğim kadarı ile öyle bir durumda vardı gibi. Ama tamamen yanlış hatırlıyor olabilirim.![]()
gönderdik fakat sadece bizim çalışmamızla olmaz bu iş daha profesyonelleşmesi şart. Bizim çevirilerimizde bazen çeviri problemleri çıkıyor. Ayrıca bu çeviriyi futboldan anlayanların çevirmesi lazım. Kısacası teknik İngilizce şart.
Bu arada yazıyı bir türlü hazırlayamadım geçen hafta şanssız bir şekilde sağ baş parmağımda kırık meydana geldi
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Geçmiş olsun Mustafa abi.
bende merak ediyorum![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
şimdi ilginç bi durum var;oyunu orjinal alıp cd den oynamak isteyen de korsan arasına dahil ediliyor.artı 97 den 95 e düşmek onlar için yeterli ise korsan için 2 puan bişey değil gene 95 onlarda olacak bence eğer korsan 97 ise yapmaması aslında doğal onları da anlayışla karşılamak gerek aslında ama türkçe ve ucuz olsa oyunun korsanı inmese yada ne bileyim cezası olsa
her neyse en çok 3. oynanıp gene de 3.sırada bir türkçe yoksa artık bunun kimin kabahati olduğunu sorgulamamız gerek,3.olup adam yerine konmayan bizler mi yoksa 97 si korsana 3ü cebe giden onlar mı?
Last edited by mehmetd : 04.Mart.2011 at 05:44
İster tr yaparlar, ister yapmazlar. Onlar bize muhtaç, biz onlara değil !