Sayfa 139 / 1204 İlkİlk ... 39891291371381391401411491892396391139 ... SonSon
4,141 ile 4,170 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Lincoln'ü sponsor desteği ile aldık, diğerlerini kendi kaynağımızla. Kulübün finansal durumunu ben tutmuyorum. O paraların nasıl ödendiğini başkan divanda kendisi açıklıyor. "Galatasaray'ı zor duruma düşürecek 1 lira harcamadık" diyor.

Siz onu geçin, Marqueze yoğunlaşın, sinerji oluşturun. Keza her an bir bomba daha patlayabilir -bilir diyorum sonra yarın birgün bomba elimde patlamasın. Konuşulan isim o...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Banada Galatasaray İyi bir stoper alacak gibi geliyor.. Ben olsam Sercan'a 10 milyon euro vermem. Sercan kaliteli ama daha 10 milyon euroluk işler yaptığını görmedik. Kendini daha geliştirmeli. Ben olsa sezon sonuna kadar orada devam ederdim. 2 oyuncu artı 2 milyon euro felan ideal bir fiyat olur Sercan için..

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Galatasaray aldı onları evet. Ama daha yerinde olmayan stadın kombine satışlarıyla aldı : ) Loca paralarıyla aldı. Şu anda bile eğer kulubun borcu yok diye gözüküyosa gelecek 3-4 senede çıkacak o borçlar yavaş yavaş. Günlük bakıyo herşeye yönetim.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

İşte maalesef futürsuzca para sacıyor Gs yönetimi bunu demeye çalışıyorum Emre.Eski yıllara geri dönmeniz maddi acıdan sizi cok zorlar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bu stad olduktan sonra öyle birşeyin olacağını pek sanmıyorum burak abi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Galatasaray aldı onları evet. Ama daha yerinde olmayan stadın kombine satışlarıyla aldı : ) Loca paralarıyla aldı. Şu anda bile eğer kulubun borcu yok diye gözüküyosa gelecek 3-4 senede çıkacak o borçlar yavaş yavaş. Günlük bakıyo herşeye yönetim.
    Kombine ? Kombine satışları başlamadı ki daha Localardan şuanlık elde edilen 60 milyonluk paraya da hiç dokunulmadığını bu paranın şirketlerin birleştirilmesinde kullanılacağını başkan kendi açıkladı...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Kombine ? Kombine satışları başlamadı ki daha Localardan şuanlık elde edilen 60 milyonluk paraya da hiç dokunulmadığını bu paranın şirketlerin birleştirilmesinde kullanılacağını başkan kendi açıkladı...

şirketler birleştikten sonrada çok daha büyük transfer bütçemiz olacak.oraya giden para bütçeye eklenicek.

"İmkansız!"

Galatasaray Başkanı Adnan Polat, Bursasspor'lu Seran için noktayı koydu ve "İki kulüp arasında uçurum var. Bu şartlarda transferi yapmamız imkansız" dedi.

Polat, Bursaspor başkanı İbrahim yazıcı ile pazarlık yaptığını ancak sonuca ulaşamadığın belirtirken "Sercan için istenilen rakam çok yüksek. Bu paraları ödememiz mümkün değil. Tamam genç ve gelecek vadeden bir futbolcu ama bu günden sonra transfer için somut bir gelişim olmasın beklemiyorum" diye görüş belirtti.

Ligtv.com.tr

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Hayırlısı olsun...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Anadolu takımlarına bekledikleri tavizi vermemelerinden dolayı Galatasaray yönetimini tebrik ediyorum.Bu konuda diğerlerinin de örnek almaları dileğiyle..

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Anadolu takımlarına bekledikleri tavizi vermemelerinden dolayı Galatasaray yönetimini tebrik ediyorum.Bu konuda diğerlerinin de örnek almaları dileğiyle..

aynen...Valla Anadolu ekipleri özellikle antep ve kayseri resmen soyguncu gibi Antep2i zengin etti bjk... Valla açık ve net söylüyorum Sercan'a 5 milyondan fazla verilirse giden paraya acırım...Sonuçta yabancı takımlar ne veriyorsa biz de o kadar verelim. Biz daha mı zenginiz ? Adamlar Arda'ya bile 10-12 milyon ancak veriyorlar. Biz deli miyiz 10 milyon'a alalım ?
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Anadolu takımları iyi bir oyuncuya sahip olunca kendilerinde dünya yıldızı varmış gibi düşünüyorlar.10 milyon € az bile onlar için.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence Anadolu takımları doğru olanı yapıyor. Herkese kendi malı daha güzel ve değerlidir. Ülkemizde oyuncu kısırlığınıda göz önüne katarsak bu yetenekte, Avrupa daki büyüklerin takibinde oyuncuya bu fiyatı "istemeleri" normaldir. Yalnız bu fiyatı oyuncu hakeder demiyorum istemeleri normaldir. Ben Anadolu takımlarımızı boyun eğmedikleri için kutluyorum. Nice yabancı oyuncular hemde bildiğin sap gibi ne paralara oynuyorlar Sercan'a istemişler çok mu abest.. Bence normal.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Herkes tepki gösteriyo ama Galatasaray Arda'yı 5-6 milyon € 'ya satarmı ? Bursaspor'un elinde 2 tane çok yetenekli oyuncusu var. Bunlar içinde tabiki yüksek paralar isteyecek. Herkes kendi oyuncusunun değerini ister. Buda yabancı kısıtlaması olduğu için oluyo. Avrupa'dan Brezilya'dan Sercan ayarında adamlar 3-4 milyon € 'ya alabilirken Türk olduğu için 10 milyon €'lar konuşuluyo.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Herkes tepki gösteriyo ama Galatasaray Arda'yı 5-6 milyon € 'ya satarmı ? Bursaspor'un elinde 2 tane çok yetenekli oyuncusu var. Bunlar içinde tabiki yüksek paralar isteyecek. Herkes kendi oyuncusunun değerini ister. Buda yabancı kısıtlaması olduğu için oluyo. Avrupa'dan Brezilya'dan Sercan ayarında adamlar 3-4 milyon € 'ya alabilirken Türk olduğu için 10 milyon €'lar konuşuluyo.
    Evet Galatasaray Arda'yı 5-6 M€'ya satmaz çünkü herkesin de kabul edebileceği gibi arda 5-6 M€'luk bir adam değil. Ama evet Sercan çok yetenekli ve potansiyeli olan bir isim. Ancak şu da doğru ki Sercan 10 M€ yetmez. Futbol bu duygusallığa gerek yok yani Bursa'nın elinde potansiyeli yüksek 2 oyuncu var diye bunları 10 M€'dan mı satışa çıkaracak? O zaman Pazarspor da çok potansiyelli bir oyuncu yetiştirince ayda yılda 1 oyuncu yetiştirsin 10M€'ya satmaya çalışsın yerli diye. Tabii ki de böyle durumlarda yabancılara yönelirler kulüpler yerliler yerine.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Yalnız şu da var.Avrupalılar kesinlikle bu parayı veripte Türk futbolcu almazlar.Bu paralar sadece yurt içinde geçerlidir.Anadolu klüplerinin belirlemiş olduğu bonservis bedellerinden bahsediyorum.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by kaanali View Post
    Evet Galatasaray Arda'yı 5-6 M€'ya satmaz çünkü herkesin de kabul edebileceği gibi arda 5-6 M€'luk bir adam değil. Ama evet Sercan çok yetenekli ve potansiyeli olan bir isim. Ancak şu da doğru ki Sercan 10 M€ yetmez. Futbol bu duygusallığa gerek yok yani Bursa'nın elinde potansiyeli yüksek 2 oyuncu var diye bunları 10 M€'dan mı satışa çıkaracak? O zaman Pazarspor da çok potansiyelli bir oyuncu yetiştirince ayda yılda 1 oyuncu yetiştirsin 10M€'ya satmaya çalışsın yerli diye. Tabii ki de böyle durumlarda yabancılara yönelirler kulüpler yerliler yerine.
    Sana göre Arda o kadar etmez ama Avrupalı için Arda'nın değeri odur. Yani herkes görmek istediği gibi görür oyuncuların değerini.

Sercan 10 milyon € eder demiyorum bende ama yok yok alacak adam yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sana göre Arda o kadar etmez ama Avrupalı için Arda'nın değeri odur. Yani herkes görmek istediği gibi görür oyuncuların değerini.

Everton daha geçen sene Mehmet Topal'a 7M€ önerdi Arda 5-6 M€ mu şimdi? Arda'ya yapılan tekliflerin 5-6 M€ olduğunu hiç sanmıyorum.. Evet Sercan Bursa için önemli bir oyuncu olabilir ama her takım da kendisi için önemli oyuncuları 10M€'dan satışa çıkarırsa vay halimize..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Galatasaray'dan,Fenerbahçe'den,Beşiktaş'tan Avrupalı klüpler oyuncu alırken istenilen ücretleri verirler ama Anadolu klüplerine o kadar para vermezler.Çünkü bu 3 büyük takım göz önünde olduğu için oyuncularını izlemek çok daha kolay.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

O yüzden şimdiye kadar yurtdışına hep bedavaya adam yolladık (Tuncay, Emre, Okan, vs), bir kaç oyuncu dışında (Baliç, Okocha, vs).

Kendinizi kandırmayın, yurtdışındaki takımlar Türkiyeden bir oyuncuya o kadar para veripde almaz, ha alırsada ucuza genç yetenek alır, yoksa Ardaymış, Gökhan Gönülmüş bunları hiç parasına yada sözleşmesi bitince kaparlar.

Neyse daha fazla uzatmadan konunu Galatasaray Transfer haberleri olduğunu unutmayalım diyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Arda 5-6 milyon € mu? Abi bunu yazarken kendinde miydin?

Liverpool forumlarına bak bakalım kaç milyon €'lar konuşuluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    Arda 5-6 milyon € mu? Abi bunu yazarken kendinde miydin?

Liverpool forumlarına bak bakalım kaç milyon €'lar konuşuluyor.
    Gökay anlatmak istediğimi anlamıyosunuz. Ben Arda 5-6 milyon € eder demiyorum. Ama hiçbir avrupa takımı Salvio'ya Jovetic'e verdiği parayı Arda'ya vermez. Bu böyle yani kandırmayalım kendimizi. Arda, Kranjcar'dan veya Modric'ten kötü futbolcumu asla değil. Ama'lar var işte işin içinde.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

İsmail'e katılıyorum. Bir oyuncu için milyar dolarlar dahi isteyebilirsiniz eğer sözleşmeli oyuncunuz ise ama reelde bunu verecek bir kulüp olmadığından oyuncunun değeri öyle gözükse de asla bir veren olmadığından o parayı oyuncunun değerine o demek manasız. L'pool forumlarını ben de okudum 10-15 milyonlardan bahsediliyor ve yazanlar oldukça hevesli görünüyor alınması yönünde ama ben de 10-15 milyon gibi bir rakam vereceğini sanmıyorum hiç bir takımın Arda için. Özellikle çokta üst düzey bir sezon geçirmiyorken.

Şöyle bir şey var ki Arda bu parayı etmez mi? Bence eder. Şu andaki en yetenekli Türk oyuncudur bence Arda. 15 milyon belki azdır bile onun için. 2. yarıda üst düzey bir performans sergilerse sezon sonu iyi bir transfer yapabilir.
    Last edited by El Barto : 10.Ocak.2010 at 12:38

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Gökay anlatmak istediğimi anlamıyosunuz. Ben Arda 5-6 milyon € eder demiyorum. Ama hiçbir avrupa takımı Salvio'ya Jovetic'e verdiği parayı Arda'ya vermez. Bu böyle yani kandırmayalım kendimizi. Arda, Kranjcar'dan veya Modric'ten kötü futbolcumu asla değil. Ama'lar var işte işin içinde.
    Abi ben senin ne demek istediğini anladım emin ol. Türk futbolcularının Avrupa çapınca çok kötü bir imajı olduğu su götürmez gerçek fakat ben şimdi Liverpool forumlarına bakıyorum inan 15 milyon €'lar konuşuluyor.

Umarım Arda Türk futbolcularının kötü imajını yokeder.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Liverpool forumları demişken Açılan bir Arda konusu 5-6 sayfa büyüklüğünde.

Bence Arda Seneye Gider Liverpoola
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Neyse bırakalım Arda'yı artık daha da ne stoper ne de forvet alabildik bu arayı iyi değerlendirmemiz lazım umarım çok geçe kalmayız..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by kaanali View Post
    Neyse bırakalım Arda'yı artık daha da ne stoper ne de forvet alabildik bu arayı iyi değerlendirmemiz lazım umarım çok geçe kalmayız..
    Doğru söylüyorsun Kaan.Ama para olmadan bu 2 bölgeye de adam alamayız gibime geliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aynen Yunus ama en azından bir stoper alabilmeliyiz alternatif olarak.. Umarım kaynak sağlanır.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Liverpool Arda'yla ilgilenmiyor zaten ya, biz bunları kendimiz uyduruyoruz. Adamlar 10 Milyon Pound kadar bir parayı gözden çıkarmadı canım olur mu öyle şey, burası Türkiye (!)

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Liverpool Arda'yla ilgilenmiyor zaten ya, biz bunları kendimiz uyduruyoruz. Adamlar 10 Milyon Pound kadar bir parayı gözden çıkarmadı canım olur mu öyle şey, burası Türkiye (!)
    Giriş sert oldu baya Göktuğ .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Mesaj Yetkileri