1 ile 14 arası toplam 14 sonuç

Konu: İyiler Mutlaka Kazanır

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sekopej
    gökdenizi siz bitirdiniz. o trabzonludur trabzonu bırakmaz diye adamın fenerbahçeye gitmesini engellediniz. sonra sen gerçek trabzonlusun bizi bırakmazsın diye boş mukaveleye imza attırdınız ve o günden sonra gökdeniz kayıp. belki o zaman yönetim bıraksaydı hem kendi kazanacaktı hem gökdeniz bu hallere düşmeyecekti. şimdi aynı olay fatih için yapılıyor. ona da sen kaptansın sen trabzonlusun diye gitmesine izin verilmiyor işallah o da gökdeniz gibi olmaz...

tüm bunlar benim şahsi fikrimdir. diğer konuya gelince trabzonluluk gerçekten tarif edilemez ben de karadenizli olduğum için trabzonu sevmişimdir ve başarılı olmasını isterim.....
    Şu yazını okuyunca ilk yazılanı uzunluğu nedeniyle okumadığını çıkartabilirim sadece.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by #10 Osmanozc
    Ne kadar sığ.

sığ derken neden bahsettiğini anlamadım. ben zaten yorumumu sadece gökdeniz üzerine yapmıştım. bi üstteki arkadaşın gökdeniz bitmiştir yorumu üzerine ve kendi düşüncelerimdir ve ben yaşanan olayları böyle yorumladım.

Quote Originally Posted by Gravity
    Şu yazını okuyunca ilk yazılanı uzunluğu nedeniyle okumadığını çıkartabilirim sadece.
    yanlış çıkarmışsın arkadaşım. ben ilk yazıyı okudum hem de gayet iyi okudum. yukarıda da belirttim ben yorumumu gökdeniz için yaptım. trabzonun duruşu ve ilkesi ile ilgili değil. emin ol ki sen ben trabzonspor ilkelerini ve duruşunu çok iyi biliyorum. bir de ben okumadığım konu hakkında sırf laf olsun diye yorum yazmam.

şurda hata yapmış olabilirim üstteki arkadaştan alıntı yapsaydım sanırım yanlış anlaşılmayacaktım....
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri