1 ile 30 arası toplam 1272 sonuç

Konu: FM 2010 Oyun İçerisinde Karşılaştığınız İlginç Olaylar

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by gungorbdk View Post
    Takım (Sivasspor) soyadıma stad yaptırıyor! Budak Arena!! 2017, Haziran'da tamamlanacak. 20.000 kişilik, resmini koyacağım. :P Bu arada yapmak için 27 milyon euro borca girdi yönetim, o da işin ayrı tarafı.
    yok artık müthiş bir olay gerçekten ss ver cok mrk ettim

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    yok artık müthiş bir olay gerçekten ss ver cok mrk ettim
    Bu arada yanlış görmüşüm 2018'miş. :S Neyse tamamlanmadan SS gönderiyim bari.

Quote Originally Posted by gungorbdk View Post
    Bu arada yanlış görmüşüm 2018'miş. :S Neyse tamamlanmadan SS gönderiyim bari.

15bn kişilik stad varken yeni stad yapılıor madem sole en az 40 50bn kişilik olsaydı bari senn adına yaptıklarına göre stadı belli başarılar kazanmışsındır bi şekilde vardır 3 5 seyircin

Quote Originally Posted by stalwart88 View Post
    15bn kişilik stad varken yeni stad yapılıor madem sole en az 40 50bn kişilik olsaydı bari senn adına yaptıklarına göre stadı belli başarılar kazanmışsındır bi şekilde vardır 3 5 seyircin
    Haklısın vallaha bende görünce şaşırdım ama zaten bunu da borçla yapıyorlar. Üstelik takım iyi oynasa da kupalar kazansa da zarar ediyor çoğunlukla. Belki de bu yüzden yapamadılar. Eski stad genişletilemiyordu, bunu genişletebilirim umarım. Yoksa ordan da bir gelir olsa takım belki zarar etmeyecek.

Eski stadta her maç kapalı oynuyorduk. Bakalım bunda ne olacak.
    Quote Originally Posted by cskinq1 View Post
    Sabah saatlerinde bardan çıkarken görüntülenmiş öle yazıyo
    Bende de öyle bir oyuncu vardı. Adam birkaç kere maç kaçırdı, sattım bende.

Mesaj Yetkileri