Quote Originally Posted by Osman_873 View Post
Komik bir kırmızı kart çıkardı Bünyamin uyurGezer.
Quote Originally Posted by SerKaN View Post
yazık. öyle kasti bir harekette yok orada. sırf Arda'ya yapıldığı için kırmızı kart gördü.

Bu arada gol. 1-0,Arda Turan.
Kırmızı olması için kasti olması mı gerekiyor hareketin? Hareketin niteliği sakatlayıcı, taban kalkık bir şekilde kayarak müdahele, tam kaval kemiğine... Eğer Arda'nın destek ayağı olsaydı o ayak, şu anda Arda hastanede alçıyla yatıyor olacaktı ve en iyi ihtimalle sezonu kapamış olacaktı.

Çok güzel oynamadık, ama Caner ve Arda iyi gibiydi. Ayrıca buradan bir kere daha Emre Aşık'a değinmek isterim, keşke 22 yaşında filan olsaydı da uzun süreler formamızı giyebilseydi. Haftalarca forma almayı geçtim yedek kulübesine bile giremeyip çıktığı ilk maçta canla başla mücadele eden gerçek bir profesyonel Emre Aşık gerçekten de, emeğini takdir ediyoruz, umarım bu profesyonelliğini genç nesillere de aktarabilir...

Orduspor'lu bazı oyuncuları kınamak istiyorum. Arda'yı sakatlamaya yemin etmiş gibiydiler, birçok hareketlerinin topla uzaktan yakından alakası yoktu.

Son olarak Kaptan'a seslenmek istiyorum. Basın ne derse desin, seni suçlamak için ne fırsat kollarsa kollasın arkandayız kaptan... "Sanmasınlar seni yalnız, biz buralARDAyız..."