Sayfa 2 / 8 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 237 sonuç

Konu: 2010-2014 Yayın İhalesini Digitürk Aldı.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Şöyle olması da muhtemel gözüküyor. Şuan Teledünya için dekoder satışı yapılıyor. TRT bu yayını bu dekoder üzerinden verebilir. Teledünya şuan aylık 9TL.

TRT'nin şuan için sıkıntı edebileceği hiçbir şey yok, reklamsız da dönebilecek tek kanal zaten, o yüzden hiçbir şekilde yayında sıkıntı olmaz. Ancak şu var ki, TRT'nin şifreli yayınını nasıl vereceği, sıfırdan dekoder mi sattıracak yoksa şifre mi satacak? Yani sizde uydu alıcı var sadece şifre mi gireceksiniz? Bu daha normal bir yol gibi duruyor ve daha kolay halledilir.

Bunu çözerlerse tüm noktalar halledilir.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

TRT, Süper Ligi şifresiz yayınlayacak

TRT futbolseverin yüzünü güldürmeye hazırlanıyor. Türkiye Kupası maçlarını şifresiz yayınlayan TRT Süper Lig'e de talip. Maçlar şifresiz...

Reklamları kaldırmayı ve programlarda sadece sponsor desteğiyle ek gelir elde etmeyi planlayan TRT'nin lig yayını için birçok farklı firmayla masaya oturarak, kaynak bulmaya çalıştığı ortaya çıktı. TRT'nin Doğan Grubu'nun ihaleye girememe ihtimali üzerine elinin daha da güçlendiği ihalede Çukurova Grubu ve Doğuş Grubu'yla çekişeceği iddia edildi.
    NTV Spor ve Lig TV gibi hazır spor kanallarının dışında TRT'nin hali hazırdaki kanallardan bir tanesini spora-futbola ayıracağı bu kanalda, Süper Lig maçlarının dışında birçok Avrupa ve Dünya Ligi maçlarının da naklen yayımlanmasının planlandığı bildirildi. TRT'nin halihazırda yaptığı programlarda maçların şifresiz yayımı için halkı hazırladığı bildirildi. Spor programlarında yapılan anketlerde vatandaşlara maçların şifresiz kanaldan yayımlanmasına ne diyorsunuz diye soruluyor.
    Bu arada TRT spiklerleri de yaptıkları anonslarda sürekli olarak, "Zaten Türkiye'de insanlar maça stada gitmiyor. Bir nesil Süper Ligi tanımadan yetişiyor. Dekoder alamayan gençleri kahvelere esir ediyoruz" yorumları yapılıyor. TRT'nin Doguş ve Çukuorva grubu ile girişiceği naklen yayın ihalesesinde limitinin ne olduğu ise henüz bilinmiyor. Fakat vatandaşların pek çoğunun TRT'nin bu girişimine destek verdiği görülüyor.

http://www.tumspor.com/haber/2009123...yinlayacak.php

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Benim dediğim sistem en iyisi aslında. Paket olarak satsınlar maçları. Zaten böyle talep daha çok olur. Kazanacakları para miktarıda artar.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

TRT aLsın. Bizde rahat rahat maç izLeyeLim. Digitürk ten de iki tane spiker transferi yaptımı, tamamdır.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

NTV B paketini alsa Bankasya'yı şifresiz verse ne güzel olur

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Haftada en fazla 4 maç canlı verilmesi çok kötü.Eğer bir değişiklik yapmak istiyorlarsa Türk futbol yayınlarında, önce bunu değiştirsinler. Anadolu takımlarını da izleyelim canlı canlı

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Yani herkes TRT'nin kamera açısına takmış.Yahu şu maçları birde biz izleyelim evimizden ya.Benim evimde lig tv yok.Yani bedava olsun da.İnşl. TRT alırda maçlarız izleriz ya.İsmail abinin dediği paket olayıda iyi olur aslında.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Gerekirse CINE 5 deki gibi şifreli göstersin ama bedava olsun .
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

İhaleye 5 kuruluş!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından açılan Süper Lig ile 1. Lig'in gelecek 4 sezon için yayın haklarını kapsayan ihale için şimdiye kadar 5 kuruluşun şartname aldığı öğrenildi.

Futbol Federasyonu'ndan edinilen bilgiye göre, şu ana kadar Digitürk, DoğanTV, NTV, TRT ve Türk Telekom kuruluşları 20 bin TL ödeyerek şartname aldılar.

Tekliflerin, kapalı zarf içerisinde, ihale günü olan 14 Ocak Perşembe günü saat 11.00'de TFF'nin Medya Hakları İhale Komisyonu'na, hazır bulunacak noter huzurunda tutanağa kaydedilmek üzere sunulması gerektiği, ihale günü de öncelikle A, akabinde B, son olarak da C paketine ilişkin ihalelerin gerçekleştirilmesinin planlandığı bildirildi. Yayın ihalesi şartnamesi alımı yarın saat 17.00'ye kadar sürecek.

AA
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Kastamonu

DoğanTV ne oluyor hiç duymadım

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

D-Smart...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

TRT aldı sayılır.... Artık bence spiker kadrosunun kimlerden oluşması gerektiğini konuşmak gerek.

sakary Ali Misafir

Anadolu külüplerinin maçlarıda yayınlansın.Premier Ligtekine benzer bir sistem olursa bence güzel olabilir.TRT şifresiz olarak Anadolu'dan iki maç falan yayınlasın.Digitürk'te 4 büyüklerin maçlarını yayınlasın.Bunun gibi birşeyler olsun.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    Anadolu külüplerinin maçlarıda yayınlansın.Premier Ligtekine benzer bir sistem olursa bence güzel olabilir.TRT şifresiz olarak Anadolu'dan iki maç falan yayınlasın.Digitürk'te 4 büyüklerin maçlarını yayınlasın.Bunun gibi birşeyler olsun.
    Paketler belli.Dediğiniz gibi birşey yok. 4 maç yayınlanacak sadece

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by uLtimatoM View Post
    Paketler belli.Dediğiniz gibi birşey yok. 4 maç yayınlanacak sadece
    Biliyorum.Keşke öyle olsa dedim.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Ne Digitürkü arkadşlar hala ya... Artık küçük çocuklar , kadınlar , durumu olmayanlar, interneti olmayanlarda maç izlesin.

Çevremdeki çoğu arkadşım futbol ile alakalı değil. Takım bile tutmayanlar var. Maçlar TELEON'dayken , herkes maç saati evine kapanırdı. Şimdi bir derbi 10 tl.

Digitürkün kazanma ihtimalinide çıkarın artık ihtimaller arasından bence. TRT şartnameyi aldıysa , İhaleyide %80 alır demektir. Şunu unutmayın , Devletle ihaleye girilmez TRT'nin kaybetmesi demek , bir anlamda Devletin , Özel bir Gruba yenik düşmesi demektir. Zaten maçların TRT'ye geçmesini Başbakan Erdoğanın istediğini göz önünde bulundurursak , TRT büyük ihtimalle ihaleyi kazandı diyebiliriz.

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by Ahmet Goktas View Post
    Ne Digitürkü arkadşlar hala ya... Artık küçük çocuklar , kadınlar , durumu olmayanlar, interneti olmayanlarda maç izlesin.

Çevremdeki çoğu arkadşım futbol ile alakalı değil. Takım bile tutmayanlar var. Maçlar TELEON'dayken , herkes maç saati evine kapanırdı. Şimdi bir derbi 10 tl.

Digitürkün kazanma ihtimalinide çıkarın artık ihtimaller arasından bence. TRT şartnameyi aldıysa , İhaleyide %80 alır demektir. Şunu unutmayın , Devletle ihaleye girilmez TRT'nin kaybetmesi demek , bir anlamda Devletin , Özel bir Gruba yenik düşmesi demektir. Zaten maçların TRT'ye geçmesini Başbakan Erdoğanın istediğini göz önünde bulundurursak , TRT büyük ihtimalle ihaleyi kazandı diyebiliriz.
    böyle bir cevap geleceği aklıma geldi.sadece ben sistemi söyledim kuruluşlar sadece bir örnekti.digitürkün alıp aylık bi dünya para koymasına bende karşıyım tabikide.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

TRT daha çok 2. paketi almak isteyebilir, ilki için ödenecek tutar, eğer maçları bedava yayınlayacaksa TRT için zararına iş yapmak olacaktır. Terim'in aldığı 1 milyon için mecliste olay oluyorsa, futbol maçları için verilecek 300 milyon dolar için de olaylar çıkabilir.

Eğer TRT alırsa zaten tüm maçları yayınlasın bence. Ki alırsa yayınlayacaktır da, bu imkanı var TRT'nin. Zaten TRT'nin alması demek, Lig TV çalışanlarının yarısının TRT'ye transfer olması demek.

İlk paketi TRT alırsa, Digitürk 2. paket için ihaleye girmez, NTV bu paketi alabilir. İlk paketi Digitürk ya da D-Smart alırsa, 2. paketi TRT kimseye bırakmaz.

Kulüplerimiz için en yüksek olmasını temenni edeceğim ama yüksek bedelden alındığında faturası biz izleyenlere çıkarsa diye korkuyorum.

TRT eğer gözünü karattıysa ve bunu bir devlet politikası olarak düşünüp, o mantıkla ihaleye girecekse, 1 milyar dolar da verip alabilir ama TRT'nin popularitesini ve gelirlerini arttırma düşüncesi ilk plandaysa, çok yüksek tekliflerde bulunmazlar.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Maç TRT'de İzlenir !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

TRT 1. Paketi alır. Türksatla ortak açtığı spor 1, spor 2, spor 3 kanallarından teledünyada şifreli yayınlar. Teledünya conax kartını kablo erişimi olmayan yerlerdeki modüllü cihazlar için Uydudan da satar. (veya dijitürk ve D-smartla da anlaşıp o kanalları onlarda da bulundurur) Maç sonrası direk stadyumu TRT kendi yapar gece maçı TRT 1 şifresiz tekrar yayınlar.
    NTV 2. Paketi alır.
    uzak bir ihtimal değil...

Ayrıca yabancı ülkelerde Almanya, İtalya ve İspanyada tüm maçlar yayınlanıyor. Böle bir sistem olmalı (İngilterede tüm maçlar çekildiği halde yurtdışına pazarlanabiliyor tüm maçlar sadece ülke içinde Cumartesi ingiltere saati 15:00 Türkiye saati 17:00'da başlayan maçları canlı yayınlamak yasak. O da sadece bir gelenekten kaynaklanıyor. Alt liglere seyirci gitmesi amaçlı.) Yunanistanda havuz olmadığını ve Olimpiyakos ve Panatinaikos'un evlerindeki maçlarının açık kanaldan (ET_1 yunanistanın TRT'si) verildiğini diğer takımların maçlarının şifreli kanal novasports dan verildiğini söleyeyim. Novasportsda tüm maçları çekiyor ve canlı veriyor.
    Last edited by ozzymanborn : 12.Ocak.2010 at 00:48

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Maç TRT'de İzlenir !
    Şu geldi aklıma hemen

Hadi be TRT yap bir güzellik. NTV de 2.paketi alırsa iyi olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

TRT bir zamanlar 2.Ligi yayınlıyordu hatırlayanlar vardır yeniden böyle birşey yapsalar harika olur gerçekten ama bence Digiturk'ün görüntü kalitesi ve alt yapısı diğer kanallardan daha iyi..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ne zaman Dijiturk aldı bu yayınları herkes futbolu unuttu. Adamlar futbolun f sini dışarı aktarmıyorlar. Eskiden Fenerbahçe yenilince derbide okula gitmez yada çekinerek giderdik. Şimdi oynayarak gidecez çünkü okulda böyle iddia kalmadı. Hatta erkek yerine yanımda Galatasaraylı bir kız ile çekişirdim şakasına Ben erkek istiyorum kardeşim bana erkek lazım Kalmadı yahu yok çevremde futbol konuşan adam.. Adama soruyorum maç ne olur ? Ne maçı diyor. Neyse TRT devlet kuruluşu olduğu için ihaleti alıp Türkiyeye futbolu öğretmesi lazım

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Dün akşam Kasımpaşa - Antalyaspor - İstanbul Büyükşehir Belediyespor - Sivasspor başkanları TV8'de Bizim Stadyum'a katıldılar. Hepsinin söylediği şey artık daha çok para alıyoruz ve öyle uçurumlar yok. TRT aldığı anda zaten bedava yayınlamaz yani o zor ihtimal. Ama Digiturk'ten daha makul fiyatlar olacağı kesin.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Şu geldi aklıma hemen

Hadi be TRT yap bir güzellik. NTV de 2.paketi alırsa iyi olur.
    Hehe güzelmiş

Bu arada maçı TRT alırsa bence şifreye girerler. Bedava devri bitti artık

Nesil
    2007
    Yer
    Hollanda Rotterdam

Digitürk kesinlikle alir diye düsunuyorum .. Adamlar birakmaz gibimi geldi..

You can call me a hero.
    I'm no hero. I'm a legend.
    Heroes last a lifetime. Legends last forever.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Maçları telekomda satacakmış, Türkiye'deki altyapıda ne kadar izlenir bilmiyorum ama yurt dışına internet üzerinden satış yapılırsa sorunsuz izlenebilir.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Şifresiz maç izlemek = Hayal.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Digiturk ve Türk Telekom A paketi için teklif verdiler . En son fiyat Digiturk'ten geldi 233 milyon dolarla Bakalım moladan sonra ne olacak

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Ben bu işten bişi anlayamadım pek ya.Diyelim Türk Tele Kom aldı ihaleyi.Ben evimden şifresiz mi izleyecem.Yoksa A paketi falan var.A paketinde bi tane takımın maçlarını mı izlicez falan

Sayfa 2 / 8 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri