Kasımpaşa Beşiktaş karşısında Dk 20'de skoru 2-0 yaptı..
Kasımpaşa Beşiktaş karşısında Dk 20'de skoru 2-0 yaptı..
Yilmaz Vural bi sans hakediyor milli takimda bana gore. En azindan milyonlarimiza yazik olmaz
0-2 oynamıştım maça Yılmaz Vural'a güvenip, erken öne geçtiler ama 70 dakika var daha, maç dönebilir.
"YÜCE ATATÜRK"
sanirim 3 olcak
3-0 oldu..Moritz..
Yilmaz Vural diyorum baska bisey demiyorum TFF gor artik
Buradan da maçı verirse Kasımpaşa, daha da ne iddaa oynarım ne de maçları izlerim.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Yilmaz hocanin fm deki taktiksel bilgisi neydiyanlis hatirlamiosam bi ara Fergusondan iyidi
Yılmaz Vural Milli Takıma
Helal Olsun Kasımpaşaya
Maçı BJK TV veriyor sanki. . .
Başlık açmayı unutmuşum.Kusura bakmayın arkadaşlar.
Necip'i oynatmıyor diye Sergen ile Gökhan Keskin görevi bıraktı, onlar gidince Necip'i oynatmaya başladı Mustafa Denizli. Onlara inat mı oynatmıyordu acaba yahu?![]()
"YÜCE ATATÜRK"
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
HeLaL PaSHa..
Tebrikler Kasımpaşaspor...
Tek teselli Necip'in kamptaki iyi futbolunu devam ettirmesi oldu...
Ramazan Korcan'dan daha iyi değil.Boşa yapılmış bir transfer gibi duruyor...
Türk futbolunun en fazla 2 sene içindeki gururu, Gerçek Dünya yıldızı olacak adam... Necip Uysal...
Mortiz benden iyi Türkçe konuşuyor... :| Şaka maka Türkiyede 5-6 sene oynayıpta tek kelime Türkçe konuşmayanlar örnek alsın.
Mustafa Denizli efsane ( ? ) 4-3-3'e döndü yine dün akşam. Nihat - Bobo - Yusuf'tan forvet hattı olursa ancak bu kadar olur. Nihat'ın adını maçta 2 kez duydum 1 korner kullandığında 1de Yusuf'un attığı golde topukla çıkardı. Mustafa Denizli ne yaptığını kendiside bilmiyo bence. Holosko - Bobo - Nobre - Nihat oynuyo. Tamam çok güzel çok oyuncuyla hucum yap ama geriden ona katılan oyuncu yok be hoca. Kasımpaşa biraz akıllı olsa ilk yarıda 5 olacaktı maç.
Birde anlamadığım şey Beşiktaş tribünleri. 2 kupayı unutma haksızlık yapma diye pankart açmışlardı dün akşam takım yeniliyo Yıldırım Demirören yeter diye bağırıyolar. Bu takım iyiyken Yıldırım Demirören baş tacı kötüyken Yıldırım Demirören yeter. Bende sevmem onu ama adama haksızlık yapılıyo bazen. Birde şu Necip mutlaka oynatılmalı. Uğur İnceman oynacağına Necip oynasın daha iyi. Müthiş top tekniği var.
Maçtaki en güzel şeyde Yılmaz Vural'ın 1. golden sonra yaptığıYardımcılardan birisi çıkmaya çalışıyo onu dövmeye gidiyo
![]()
Çok az oyuncu, iLk oynadığı maçta büyük bir formayı taşıyorsa gerçek yetenekLerini sergiLeyebiLir.
Necip sanki 30 yaşına geLmiş, bu takımda yıLLardır oynayan oyuncuLar gibi kendinden emin, rahat ve sakin hareket ediyor.
Sergen bağıra bağıra oynattırdı çocuğu.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Besiktas'in yeni kalecisini hic begenmedim.. yenilen ilk 2 golde kendi hatasi var.. Denizli bu adami getirecegine kendi genc kalecisine sans verseydi daha iyi olurdu belkide gelecek icin iyi bir kaleci kazandirmis olurdu takima.
Bu arada Ferrari nin Beşiktaşın Takım savunmasına ne kadar etkisi oLduğunu daha ve daha iyi anLamış oLdu herkes.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
o pankartı benim bildiğim kadarıyla bilinçli beşiktaş taraftarı açmadı.o maçı hatırlıyorsan denizlispor maçıydı..cska dönüşü..taraftarın demirörene çok büyük tepkisi vardı..o maçta pankartıda bana göre demirören açtırmıştı.
Gökhan Güleç eski takımı Beşiktaş'a kıyak geçti.Yılmaz Vural'ı Milli Takımda görmek istiyoruz artık..
Ne zaman 4-3-3 ten vazgeçti ki yeniden 4-3-3'e döndü Mustafa hoca?Birde ben ikinci yarıyı pek iyi takip edemedim çoğunlukla bilgisayara baktığımdan dolayı ama dediğin gibi 4 forvet hepsi bir arada oynamadılar diye hatırlıyorum.Holosko Nihat'ın yerine girmedi mi? Ama dediğine katılıyorum.Geriden destek olmadığı sürece istersen 5 forvet oyna hiç bir işe yaramaz.Zaten geldiğinden beri şuna adam gibi bir çare bulamadı Mustafa hoca.Organize hücum yapamıyoruz sürekli.Nadiren gerçekleşiyor.(Misal dünkü maçtaki gol) Necip'in oynaması gerektiği fikrine de katılıyorum.Gelecek vaad eden bir isim.Mutlaka değerlendirmeli.İnşallah Murat Aksu ve yönetimi seçimi kazanırsa bu genç yeteneklerimizin artık harcanmayacaklarını düşünüyorum.Son olarak tribünlere itafen yazdığın yazıya bir şey söylemek istiyorum.O dediğin pankartı Demirören'in adamları açtılar.Demirören'e büyük bir kesim tepkili ama ona tepki gösterirken takıma zarar verilmesinden dolayı takıma destek ön plana alınıyor ancak bu tür artık hakkaten yeter durumlarında tepki ön plana çıkıyor.Zaten şu sıralar Beşiktaş'ta büyük bir kaos söz konusu.Gerçek Beşiktaşlılar ve Beşiktaş'tan nemalanan sözde Beşiktaşlılar arasında bir sürtüşme söz konusu.İnşallah 31 Ocak'taki kongrede Murat Aksu ve yönetimi kazandıklarında bu sorunda ortadan kalkacaktır diye düşünüyorum.
Maç hakkındaki fikirlerime gelirsek.Yeni transfer Ramazan'ın hatalarının baş rolde olduğu 2 erken yenilen golle geriye düştük.Zaten takımın üzerinde (özellikle İnönü'de) gereksiz bir baskı söz konusu bir de erken goller gelince altından kalkmaları zor oldu.Bu yenilgiyle beraber gruptan çıkma şansımız çok azaldı.Takım gelecek için yine ümit vermedi.Artık tek umut 31 Ocak'taki kongre.İnşallah oradan Beşiktaş için en hayırlı sonuç çıkarsa geleceğe yine ümitle bakabiliriz..
Beşiktaş kalan maçlarını kazanarak gruptan çıkacaktır.Ramazan,2 yılda 9-10 maça çıkmış bir kaleci bir anda maç temposunu yakalamaya çalışıyor,kolay olmayacaktır bu.Korcan'a daha çok şans verilmeli bence.