1 ile 30 arası toplam 34 sonuç

Konu: Tuncay: Beni Günah Keçisi İlan Ettiler

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

sabrinin önünde canlı bir örnek vardı o bunu bile bile yaptı birde böyle bir kişilik farkı var
    ümit karanın yaptığı hareketide hatırlatayım sana kupa maçında kadıköyde ilk maçta kadıköyde ü.karan gol attıktan sonra tribünlere duymuyorum diye bir hareket yaptı sonra aynı maçta durum 2-1 olunca tuncay yaptı bu hareketi ama nedense gsli oyuncular başta h.şaş çılgına döndü

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Jesus_FB
    sabrinin önünde canlı bir örnek vardı o bunu bile bile yaptı birde böyle bir kişilik farkı var
    Ben hiçbir Fenerbahçeliye bundan sonra hiçbir şey demiyorum. Bir defa da "Evet haklısınız." diyin yemin ediyorum kurban keseceğim. Bu kadar eleştirildiniz, hatalı olduğunuz söylendi ama hala haklı çıkma çabası içerisindesiniz. Yazdıklarımda ne demişim ben bir bak, "Hatalı olduğunu kabul edip özür diledi." demişim değil mi? Örf ve adetlerimize göre bu davranış kişilik olarak büyüklük göstergesidir. Bunun yanı sıra hatalı olduğunu bilerek buna mazeret aramak da tam tersine bir durumu ortaya çıkarır yine örf ve adetlerimize göre. Tuncay'ın yaptığı da bu işte. Buna rağmen kalkıp bana bu adamı savunuyorsunuz birde.

Ama dediğim gibi bundan sonra Fenerbahçe ile ilgili olduğunu bildiğim hiçbir şeye bir şey yazmayacağım.

Quote Originally Posted by Gravity
    Ben hiçbir Fenerbahçeliye bundan sonra hiçbir şey demiyorum. Bir defa da "Evet haklısınız." diyin yemin ediyorum kurban keseceğim. Bu kadar eleştirildiniz, hatalı olduğunuz söylendi ama hala haklı çıkma çabası içerisindesiniz. Yazdıklarımda ne demişim ben bir bak, "Hatalı olduğunu kabul edip özür diledi." demişim değil mi? Örf ve adetlerimize göre bu davranış kişilik olarak büyüklük göstergesidir. Bunun yanı sıra hatalı olduğunu bilerek buna mazeret aramak da tam tersine bir durumu ortaya çıkarır yine örf ve adetlerimize göre. Tuncay'ın yaptığı da bu işte. Buna rağmen kalkıp bana bu adamı savunuyorsunuz birde.

Ama dediğim gibi bundan sonra Fenerbahçe ile ilgili olduğunu bildiğim hiçbir şeye bir şey yazmayacağım.
    bence fazla tepki veriyorsun jesus_fb zaten hatalı ve yanlış yapdığını söylemiş bunu daha ilk yapıldığı gündede söylemişti ama sabride yanlış yapmış bunuda belirtmiş neden bu kadar tapki verdinki
    burda gslisi fblisi herkes gayet güzel tartışıyor herkesin görüşlerinde farklı olabilir herkesin senin gibi düşünmeside imkansızdır yeri geldiğinde seninde görüşlerine fblilerde katılmıştır bence biraz haksızlık ediyorsun

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by paceywitter
    bence fazla tepki veriyorsun jesus_fb zaten hatalı ve yanlış yapdığını söylemiş
    Hep bir mazeret var işin içinde bu yüzden tepki gösteriyorum. Her zaman var. "Tuncay yanlış yaptı ama Ümit Karan'da yaptı.", "Fenerbahçe şampiyonluğu kaybetti çünkü 17 takım karşısındaydı.", "Bilmem kaç puan haksız aldıysak eğer Galatasaray'ın hakemlerle kazandığı sezonlara sayın.", "Avrupa'da başarılı olamıyorsak federasyonun yabancı sınırlamasında diretmesidir." ve daha da sayılabilir, her zaman bir mazeret var ve asla suçlu değil gerçekte Fenerbahçe ya da Fenerbahçeliler. Görüş hep bu. Sıkıcı olmaya başladı durum ve bir noktada insanlar kusmaya başlıyorlar bu şekilde işte. Ben konuya ilk mesajımı atana kadar Fenerbahçeli arkadaşların yazdıklarına bir bak ve haksız olduğumu söyle.

Quote Originally Posted by Jesus_FB
    ümit karanın yaptığı hareketide hatırlatayım sana kupa maçında kadıköyde ilk maçta kadıköyde ü.karan gol attıktan sonra tribünlere duymuyorum diye bir hareket yaptı sonra aynı maçta durum 2-1 olunca tuncay yaptı bu hareketi ama nedense gsli oyuncular başta h.şaş çılgına döndü
    iyide birinde golu ümit karan atıyo diğerinde golu şimdi hatırlıyamadığım bir başka fb li ayıyor tuncaya noluyo ...
    tuncay özür dilemesine ve uyarı almasına rağmen bunu 2 kere yaptı ...
    1.kupadan 3-2 galatasarayın yenip kupadan elendiği maçta birde ligde yenildiğimiz maçta ...
    hem özür dileyip hem hareketini tekrarlıyor ...

Quote Originally Posted by paco

iyide birinde golu ümit karan atıyo diğerinde golu şimdi hatırlıyamadığım bir başka fb li ayıyor tuncaya noluyo ...
    tuncay özür dilemesine ve uyarı almasına rağmen bunu 2 kere yaptı ...
    1.kupadan 3-2 galatasarayın yenip kupadan elendiği maçta birde ligde yenildiğimiz maçta ...
    hem özür dileyip hem hareketini tekrarlıyor ...
    evet zaten yanlış bir şey yaptı üstün özür diledi ama bir kez daha aynı şeyi yapması dileiği özrün anlamını yitirdi gerçi ikinci yapışında küfürlü kısmını söylemedi ama buda bi mazeret olmaz tabiki
    sabrininde tuncayın başına gelenleri gördükten sonra yapması ardından özür dilemesi bana pek inandırıcı gelmedi açıkcası

Quote Originally Posted by paceywitter
    evet zaten yanlış bir şey yaptı üstün özür diledi ama bir kez daha aynı şeyi yapması dileiği özrün anlamını yitirdi gerçi ikinci yapışında küfürlü kısmını söylemedi ama buda bi mazeret olmaz tabiki
    sabrininde tuncayın başına gelenleri gördükten sonra yapması ardından özür dilemesi bana pek inandırıcı gelmedi açıkcası
    bencede futbolcuların böyle işlere girmemesi lazım ... sonra o takımın formasını giyebiliyorlar ...
    bugün habertürk te izledim bjk li bir taraftar cep tel. nun kamerasıyla çekmiş ...
    tümer bjk li taraftarlara amigoluk yapıyor ve çok net ağzından çıkan küfürler belli ... ben o küfürleri burda yazamam yine ceza alırım ama bu olay daha çok yeni ... kupa maçından sonra .... ama bugün o küfür ettiği takımın formasını giyiyor ... bunu nasıl gururu onuru kaldırıyor anlamıyorum ....

Quote Originally Posted by paco

bencede futbolcuların böyle işlere girmemesi lazım ... sonra o takımın formasını giyebiliyorlar ...
    bugün habertürk te izledim bjk li bir taraftar cep tel. nun kamerasıyla çekmiş ...
    tümer bjk li taraftarlara amigoluk yapıyor ve çok net ağzından çıkan küfürler belli ... ben o küfürleri burda yazamam yine ceza alırım ama bu olay daha çok yeni ... kupa maçından sonra .... ama bugün o küfür ettiği takımın formasını giyiyor ... bunu nasıl gururu onuru kaldırıyor anlamıyorum ....
    işte böyle durumlar onları ne kadar zor durumda bırakıyor belkide hiç takmıyorlar bile bunu bizler bilemeyiz ama kesinlikle hiç bi zaman futbolcu olduklarını unutmamalılar böyle amatörce yaptıkları hareketler onların karşılarına zorluk çıkarır ve onları seven milyonlarca insanıda üzer o yüzden bizlerinde bu kadar çok etkilenmemesi gerektiğini düşünüyorum her şeye duygusal yönden bakıp tepkiler vermemeliyiz taraftar olarak onların düştüğü durumlara onlardan çok üzülmemeliyiz

Mesaj Yetkileri