Ankaragücü kazanır
Berabere biter
Trabzonspor kazanır
Bu maçıda mutlaka kazanıp bir adım öne geçmeiliyiz Ankaradan
Lemerre ilk kez takımla maça çıkacak : ) Yeni transferler bu maçta oynayamayacak. Vassell çok hırslı. Antrenman fotoğraflarına bakıyorm topa deli gibi atlıyo. Trabzon savunması öne çıkarsa golunu atar.
Berabere bile kalsa Ankaragücü için iyidir. Tek güvendiğim oyuncu Vassell bu maçta.
Türkiye Kupası'nın en zevkli maçlarından birisi.Ankaragücü'nde bir yenileşme var.Bakalım ne olacak maç.
Saati kötü oldu ya pusu da var.
Helal olsun Ankaragücü taraftarına. 16'da bütün stad Bursa sesleri ile yankılandı. Bir kez daha teşekkürler. . .
Güzel bir galibiyet oldu.Guruptan çıkma adına almamız gerekiyordu ve kazandık.İlk yarı pas yapmak istesekte Ankaranın baskısı ve zeminin berbatlığı yüzünden bunu başaramadık ve köt oyunda ortaya çıktı.Ankara ıyı bastı ilk başlarda ama sonlara doğru çok düşerler dedim ve ölede oldu.
Alanzinho yok gibiydi sahada ama kılasını konusturdu.Umut kendi kendine bişeyler yapmaya çalıştı.Colman bir toptan başka bişey yapmadı.Ömer Aysan biraz kötüydü bu maç:
Onur bir kez hatalı çıkış yaptı genelde iyiydi gerçi zorlucak 1 pozisyon oldu ama olsun bir kaleci kazandık ve bizi uzun yıllar taşır.
Şimdi oOrdu maçını alıp guruptan çıkmalıyız.
Ahmet baskan once su sahasina bi cozum bulsa boyle zeminde futbolmu oynanir
Diyecek birşey yok. 1 tane adam çıkıyo savunmayı dağıtıp golu attırıyo. Helal olsun Alanzinho. Maçın adamı kesinlikle Baki. Arkadaş 1 kere hata yaparsın tamam 2 kere hata yaparsın tamam ama her top geldiğinde topa oturgacını dönmek zorundamısın arkadaş yaa. İlk yarıda Umut'un atamadığı şut vardı.Orda kaçırdı o yetmedi Umut'un attığı golde Alanzinho koşuyo yanından topa ayak uzatmıyo. 2. golu söylemiyorum bile. Yine aynı oturgacını döndü. Hoş gole lafım yok ona laf eden taş olur : ) Fena aşırttı Alanzinho.
Bide şu TRT yayınlarına ayar oldum maç izlerken. Geçen Kasımpaşa - Beşiktaş maçındada yaptılar aynısını. Kasımpaşa'yı küçümsediler maç boyu. Dün akşamda Ankaragücü bastırıyo ömer üründül denen futbol bilgini ( ! ) saçma saçma şeyler söylüyo. Baki hareket yaptı 2. sarı vermesi lazım diyo utanmasa sahaya çıkıp hakeme bağıracak. Giray Vassell'in üstüne çıktı onda sesi çıkmıyo nedense (?). Ayıp yahu bu kadar olmaz. Onun yüzünden maçın belli bölümünü sessiz izledim. Bide koskoca TRT'de çalışan spiker artk Bebbe'nin Türk olmadığını bilmiyo. Alper Aydın dedi maçın başında. Ama Bebbe Kamerun milli takım forması giyince düştü Türk vatandaşlığı.
Anti-X'ede helal olsun. Hakan Toka çıksında konuşsun bakalım. Hani bedava bilet yoktu. Ahmet Gökçek gelir gelmez onu çözecekti bide. Ama nedense dün maratona girenlere bedava bilet dağıtıldı.
golleri az önce izledimde alanzinho çok klas bir gol atmış.bileklerine sağlık![]()
İsmail Egemene verieln kart dorumuydu sen onu söyle hakem bize çok kolay kart çıkardı vallaha korktum bu maç 10 kişi biter dedim ama neyseki olmadı.