Lost bilgisayarı diye bir video silsilesi vardı. Onun gibi bir şey yap Emrah bekliyoruz.![]()
Lost bilgisayarı diye bir video silsilesi vardı. Onun gibi bir şey yap Emrah bekliyoruz.![]()
Vaad ettiğim video bugün olur mu bilmiyorum ama yeni vidyolar geliyor birazdan.
abi izlenmio error verio
Edit : Düzeldi![]()
İzleniyor şu anda.![]()
Güzel olmuş bence orj almazlar8 şarjör Nedvedmania
![]()
Öyle gulyabani gibi heriflerden korkmayız biz.Feriştahı gelsin farketmez.
Bu arada adım geçmiş hesap numarasını vereyim telif ücreti için o arkadaşa bir iletiver Emrah kardeş.
Ziraat Bankası Beyazıt Şubesi
TL Hesap No: 21334 1100 6509 1110
USD Hesap No: 31544 6510 1231 7800
Euro Hesap No: 41346 8790 0011 0004
Bir daha gelirse sen o biçimsizi bana yolla ben ona orijinal bir Playboy: The Mansion oyunu hediye edeyim.![]()
Yazık Nedvedmania'ya haksızlık var burda.. Şarjörlerin hepsi ona gidecek nerdeyse...![]()
Boşuna şarjor israfı. 1 kere kafama sıkarsın olur biter. Aaa pardon unuttum senin isabetli atışta sorunun vardı demi. 8 şarjorden anca 1 mermi tutturursun zaten
Ayrıca ben öss ye hazırlanan bir gencim. Beni bu oyunlarla kandıramazsın uleyn !
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Niye kafana sıkayım ki, önce ayaklarına, sonra topuklarına, sonra dirseklerine ve daha sonra parmak uçlarına en son..)
Abi seni tanımasam dizi yapımcısı sanardım. Bunu aslında hem alt yazılı hem dublajlı SI'ye yuklemek lazım. =)))
COD orjinal acil satılık almak isteyenler pm göndersinler..
FM araştırmacısıymış, sen git de Kayseri'de nerede korsan satılıyor onu araştır..![]()
Aman benim işim mi o ? Para versinler araştırayım..
Lokman haklı çıktı iyice kayserili oluyorum..![]()
Hehe. Güzel olmuş. Devamını bekliyorum (:
Teslim oluyorum. Öldür beni ! Hadi sık , Ne duruyorsun ateş etsene ?!
(Not : Çabuk pes etmemin sebebi bundan sonra pc başına zor geçeçeğim diyeÖSS olmasa daha işimiz vardı
Yaz sezonunda çok pis geri döneceğim
)
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
çok acıklı yav.duygulandım gerçekten.
![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]