1 ile 30 arası toplam 34 sonuç

Konu: Tuncay: Beni Günah Keçisi İlan Ettiler

Hybrid View

Quote Originally Posted by Gravity
    Ben hiçbir Fenerbahçeliye bundan sonra hiçbir şey demiyorum. Bir defa da "Evet haklısınız." diyin yemin ediyorum kurban keseceğim. Bu kadar eleştirildiniz, hatalı olduğunuz söylendi ama hala haklı çıkma çabası içerisindesiniz. Yazdıklarımda ne demişim ben bir bak, "Hatalı olduğunu kabul edip özür diledi." demişim değil mi? Örf ve adetlerimize göre bu davranış kişilik olarak büyüklük göstergesidir. Bunun yanı sıra hatalı olduğunu bilerek buna mazeret aramak da tam tersine bir durumu ortaya çıkarır yine örf ve adetlerimize göre. Tuncay'ın yaptığı da bu işte. Buna rağmen kalkıp bana bu adamı savunuyorsunuz birde.

Ama dediğim gibi bundan sonra Fenerbahçe ile ilgili olduğunu bildiğim hiçbir şeye bir şey yazmayacağım.
    bence fazla tepki veriyorsun jesus_fb zaten hatalı ve yanlış yapdığını söylemiş bunu daha ilk yapıldığı gündede söylemişti ama sabride yanlış yapmış bunuda belirtmiş neden bu kadar tapki verdinki
    burda gslisi fblisi herkes gayet güzel tartışıyor herkesin görüşlerinde farklı olabilir herkesin senin gibi düşünmeside imkansızdır yeri geldiğinde seninde görüşlerine fblilerde katılmıştır bence biraz haksızlık ediyorsun

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by paceywitter
    bence fazla tepki veriyorsun jesus_fb zaten hatalı ve yanlış yapdığını söylemiş
    Hep bir mazeret var işin içinde bu yüzden tepki gösteriyorum. Her zaman var. "Tuncay yanlış yaptı ama Ümit Karan'da yaptı.", "Fenerbahçe şampiyonluğu kaybetti çünkü 17 takım karşısındaydı.", "Bilmem kaç puan haksız aldıysak eğer Galatasaray'ın hakemlerle kazandığı sezonlara sayın.", "Avrupa'da başarılı olamıyorsak federasyonun yabancı sınırlamasında diretmesidir." ve daha da sayılabilir, her zaman bir mazeret var ve asla suçlu değil gerçekte Fenerbahçe ya da Fenerbahçeliler. Görüş hep bu. Sıkıcı olmaya başladı durum ve bir noktada insanlar kusmaya başlıyorlar bu şekilde işte. Ben konuya ilk mesajımı atana kadar Fenerbahçeli arkadaşların yazdıklarına bir bak ve haksız olduğumu söyle.

Mesaj Yetkileri