Quote Originally Posted by RasAnt View Post
evt en iyi ve etkili taktiği soruyorum ben merak edyiroum avrupada nasıl başarılı oldugunuzu, 8 yıl fb kariyeri yaptım avrupada yarı finalden ve uefada yarı finalden başka başarım yok hep gruba düş ordan ya uefaya ya bi üst tura ordanda ya ele sonra elen yada hemen elen,o yüzden yeni kariyere başladım önceki kariyerimde 4-4-2 bşalayıp 4-3-2-1 dewam edip en son 4 yılda 4-1-2-1-2 oynadım ama başarı gelmedi avrupada ligde başarılıym ama avrupa olmuyor attack oynatıorm hep, sizde kendi stilinizi yansıtırsanız değerlendirme yapmak isterim

takım kadron avrupada rakiplerine baskı kuracak kadar kaliteli değilse atac oyunda takımın zorlanıyor olabilr yada dmc kullanmazsan(tamamen kişisel görüşüm dmc siz başarılı olanda gördüm ama ben yapamıyorum onlarsız ) sorun yaşayabilrsin muhtemeln sen işin savunma kısmındaki taktiğini tam oturtamamışsın ama ligde kendinden daha zayıf rakiplerle oynadığın için bunu örtpas edebiliyorsun ama dengin yada senden iyi takımlara karşı oynayınca bu ortaya çıkıyor tavsiyem ligde ve avrupada farklı tattkle oyanaybilrsn yada ufak tefek değişiklikler yapabilrsn.