aynı problemi bende yaşıyorum lütfen yardımmOriginally Posted by mertmuhsin
aynı problemi bende yaşıyorum lütfen yardımmOriginally Posted by mertmuhsin
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Transfer edilen oyuncunun sozlesmesini iptal edilmemesi cok mantikli bi durum...Ayrica kotu takimlarin buyuk takimlari yenmesi ve ligin 20. haftasi olmasina ragmen bi futbolcunun ilk golunu size atmasi da bence mantikli.Türkiyeden ornek verirsek sinan kaloglu vestel manisa-fenerbahçe macina kadar biri penatlidan 3 gol atmisti..ayni gol sayisini tek macta tekrarladi...yildiz oyuncularin kotu oynamasi ise tamamen antrenör beceriksizliğidir
ARKADAŞLAR MAÇ BOYUNCA 35-40 ATAK YAPIYORUM.KARŞI TAKIM 4-5 KEZ GELİP 4-0,5-0 FARK ATIP GİDİYO BU BUGMI?NEDİR Anlamadım walla![]()
arkadaslar turkiyede trnsfer sezonu normalde 1 haziranda baslıo ama fm 2006 da temmuzda baslıo neden acaba??????????*****
arkadaşlar merhaba ben windows fiestayı kurdum ondan önceki windowsta fm2006 düzgün çalışıyordu ama şimdi çalışmıyor cd den çalıştırdığımda fm.exe hata veriyor virtual ****** kullandım bu seferde sürücüde cd yok diyor anlamadım gitti napabilirim?
baba gol atınca bir hata cıkıyo personel<>< gibi şeler on lar ne oluyo bütün güncelemeler war:S:S
ewet arkadaslar bir hata daha tsl de transfer dönemi 1 haziranda baslıyo ama burda neden 1 temmuzda ????
arkadaslar yine benevet benim oyunda oyuna damgayı vuranlar hep kaleciler oluyo adam 20 macta 32 gol yiyio her macata 66 gibi bit kötü performans la oynuyo ama :@ benim maça gelince 8-9-10 gibi bir perfornmansla oynuyo birde öne gecince rakip hemen zaman geciriyorlar :S:S
Selam ArkadaŞlar Benİm Sorunum Onlİne Oynarken Server OlduĞumda KarŞi Taraftakİ ArkadaŞima Hata Msj I Gelİo Ve Uncovered Team Pack Dİe BİŞey Çikio Verİsyonlarimiz Ve Data Updatelerİmİz Ayni Bu Neden Kaynaklanir Ve Nasil ÇÖzÜlÜr Yardimci Olabİlİcek Warmi?
Arkadaslar bende sectiim takımın logosu ve forması cıkmıyor diğer tum takımların forma ve logoları cıkarken nie sectiim takımda forma ve logo yok bu normal bi durummu yardım pls![]()
arkadaşlar devre arasında yada maç sonrasında taktik konuşması kısmı bende gelmiyor eskiden ilk yarı bittiği zaman otomatik olarak oyuncu değiştirme yada taktik kısmına geçiyordu ekran ama şimdi ben kendim taktik demem lazımki devre arasında oyuncu değişiklikleriş yapabileyim bu seferde taktik konuşması kısmı yok yanlızca taktik var maç konuşması yok bu neden olur lütfen acil yardım
bende yazacaktım baya bir şey ama zannedersem hiç bir çözüm bulunmuyor burada. söylediğimizle kalıyoruz.
ya bnce mutlaka şampiyonlar ligi vs. de torba sistemi olmaması kötü.Bi de dünya kupası vs. de numaraları secemion 1,2... die gidiyo...
kaleci degaj kullandığında top benim oyuncunun önünde sekiyor ama benim oyuncu hiç müdahale etmiyor topada koşmuyor ta 20 metre öteden geliyor diyer takım oyuncusu kapıyor topu
FM2006 da oyuncularin ant. grafgine baktigim zamaan ordaki yukselisler/dususler gercekleri yansitmiyor.
yada oyuncunun tum ozelliklerinde dusus gosterirken! > aslinda oyuncu en iyi zamaninni geciriyor ve herkesten ovgu aliyor yani tam tersi hepsi yukseliste.. bole hatlar (bug) oldugunu tespit ettim ...
Ya Ben Oyunu Önceden DÜzgÜn Bİr Şekİlde Oynuyordum Daha Sonra Bİlgİsayarima Format Çekİldİ Ve Oyunu Tekrar YÜkledİm,
Oyuna BaŞladim İlk Sezon Bİttİ 2. Sezona GeÇtİĞİmde FİksÜr Kuralari Çekİlmedİ Yanİ Lİg MaÇlari Oynanmiyor Sadece Kupa MaÇlari Acaba Bunun Sebebİ Ne Olabİlİr??
YannliŞlikla BİŞeymİ SİlmİŞ Olabİlİrİm Ama Oyunu Tekrar YÜkledİm Yİne Ayni Sorunla KarŞilaŞtim Yardimci Olabİlİrsenİz Sevİnİrİm..![]()
Herhalde 6.0.1. yaması olduğu için öyle
O hata 6.0.2 ve 6.0.3 yamalarında düzeltildi. Onları -daha doğrusu 6.0.3.'ü- indirirsen hatan düzelir![]()
-
kayıtlı oyun yüklenemedi demesinin nedeni ne abi arama yaptım ama kayda değer bi halt bulamadım..
versiyon 6.03, Turksportal Tr yamalı versiyon 1.01
Ewet arkadaş doğru söylüyor tamamen turksportaldan idndirdiğim türkiye ligi 6,03 v2 kurulu sezon bitti fiksitür gelmedi yawwwww....Sadece şampiyonlar ligi grup fistürü war...Originally Posted by Adr1ano
![]()
![]()
fikstür bende de gelmedi buna bi çare bulalım arkadaslar türkiye ligi oynıyamıcaz mı biz yaw
Arkadaslar bende bi olay oldu hazırlık maçında atak yapıom top geri geldi kaleciye kadar kaleci defans a verdi oradan rakip gelde ve tam topu kaparken kaleciye verdi hekm faul dedi sonra kalecim kırmız kart gördü direk kırmız kart ben anlamadım neden kırmızı kart gördü sonra ligde oynayamadı kaleci 3 maç nie kırmızı kart gördü analamadım bide neden ligde oynayamıo onuda anlamadım
aynı yahu..sıktı be hep gol golOriginally Posted by nekop
pası ayağıyla attıysa kaleci de eline aldıysa normaldir abi.Originally Posted by BaD BoY
slm arkadaşlar benim bir sorunum var
önceden fm2006 yı sorunsuz türkçe oynuyordum ama şimdi birden ingilizceye döndü ne yaptıysam olmadı oyunu sildim yeniden yükledim gene aynı yamaların hepsini tekrar kurdum gene olmadı napabilirim
yardımlarınızı bekliyorum tşkler
arkadaşım sen zaten türksportalın hazırladığı yerden indirdiğin türlçe programını çalıştırdıb-n mıı oyun türkçe oluyor ...FAkat sen bu program sağ altta saatin orda varken çıkış demezsen oyun türkçe çalışmaz...İlk önce çıkış diyeceksin sonra tekrar programı çalıştırıp oyunu açacaksın....Yalnız sen direkt programı çalıştırmaya çalışırsan öyle türkçe olmaz....
oyun o kadar mantıksız olmuşki anlatmam.
ilk sezon iyi güzel gitti herşey tabi acaip derece sakatlıklar yüzünden 2. sezon her mevkiden 3 4 adam bulundurmak zorunda kaldım.Tabi buda maaş bütçesini yüksek tutmama ama transfer bütçesini az almam anlamına geldi.
1.saçma sapan takımların saçma sapan oyuncularının sizin maçlarınınzda adeta maradona kesilmesini.
2.kaleciler acaip abartılmış bende kalecilere gol atmak o kadar zorki adam 30 metreden doksana şut çekiyor kaleci uçuyor.ceza sahası içinde karambolde şut çekiyor kaleci uçuyor kurtarıyor.öyle vuruyor olmuyo böyle vuruyor olmuyor.Kaleci tsl ligi dandik kalecisi hiç bir özelliği yok ama sanki dida yada iker casillas
3.oyunda uzun şutlardan fazlasıyla gol oluyor.adamlar 30 metreden 40 metreden vuruyor ve gol!aynı uzun şutları ben yapıyorum kaleci gene dida kesiliyor.oha yani.
4.Takımlar arasındaki güç dengesi die bir şey yok uşak spor lige yeni çıkmış ama benim maçımda sanki real madrid!top yüzü göstermiyor.
5. Üstün olduğunuz maçlarda bile pozisyon yüzdeleri eşit gözüküyor!
vs. vs. daha şuan aklıma gelmiyen bi sürü saçmaklık oluyor.En sonunda istifa edicem galatasaraydan.Nasıl olsa çek milli takımına aldılar ordan dewam edeyimde lig sinirlerimi hoplatmasın.!
Evet bencede bazı yerleri salaksa ama oyunun zor olması iyi ona bakarsınız fenerbahçe bu kadro ile 1. olur hemde hiç yenilmemisi gerek bi anelka denizliyi toplasan ceyregi olmaz
arkadaşım sen yanlış anladın ben oyunu kapatıpta yeniden girmiyorum oyunu pc yi kapatıp açtıgımda ilkkez girdiğimde gene ingilizce oluyor saatin ordakini kapatıyorum yama yı tekrar kuruyorum gene aynı oyunu silip kurdum gene aynı noldu anlamadımOriginally Posted by istanbul1453
arkadaşlar benim transfer ücretleriyle ilgili bi sorunum. Örneğin kulübüyle 1 milyon£ karşılığında anlaştığım bi oyuncuyu transfer edince transferine 2 milyon € ödemiş gözüküyorum ve transfer bütçem hemen tükeniyo lütfen yardım edin!!!
Belki sözleşmesi ile bonservis bedelini toplamıdır
6.03 yükleyince oyun açılmıyor artık o hata çıkıo hani please correct the cd-rom ve sağ tıklayıp özelliklere giriyom uyumluluk die bişe yok
sana bütün yorumlarınla katılıyorum çok saçmaOriginally Posted by sardokar
ya galatasaray fenerbahce maçı yapıom tamammı 1 maç önce chelseanin kalecisi chech e 3 attım şamp maçında 3*0 yendim kadıköyde bu maç da kadıköyde
gs de özgürcan ,oguz sabankoy mudur öle kişiler var bide ü.karan necati serbest kalmış 2007 deyim
benim alex,yasin karaca,affelay,tuncay,halil altıntop hücüm hattım
onların defasnı güngör öztürk,song ,ugur ucar falan filan;
benim önder turaci,cristian pander(schalkedeki),vanden borre,juan(breilya milli takımındaki)
orta sahalar onların pienar,sabri,h.şaş, falan
benim gene işte alex affelay ,selçuk aynı orta saa genelde hücüma dönük
ben 4-2-3-1 oynuom
onlar 4-4-2 oynuo
ya 2-0 yeniom dk 61 tamammı genç bi herif girdi 18 yaşında 6 gol attı 6-2 bitti allahtan ilgisayar kendine restart attı deli oluodum
chelsea maçından sonra save yapmıştım bir daha yaptım 2-0 yendi o herif girdi bişey yapamadı adamın güçleri
bitiriş 12
hız 7
hızlanma 8
kafa 9
uzun şut 4
takım oyunu 1
teknik 11
top sürme 13
orta 14
bu herif nasıl oluyorda 6 gol atıyor sasıyorumn
bide mesela bende 25 trilyonluk adam reala gideince 100 oluo ben ş.ligini bile kazansam en fazla 5 trilyon artıor değeri
bu da çok saçma bir herifin değeri her yerde aynı olur
şimdi sheva chelsea ye gitti diye değeri değişio mu
tuncay 25 ken milan da 48 oluo
ayrıca lige yeni çıkan takımlar kendi kendine neden yabancı transferi çok az yapıo 1-2 tane alıolar o kadar
ve son sorun kayserispordaki viriosein sinani gibi bi aptan saptan bi herif var
her maçta bana gol atıo
ligde benim maçıma kadar 14 maçta 1 golü var nasıl oluoyarda bana 1 maçta 4 gol atıo gıcık oluom tamam benim maçıma kadr 5 golü olsa neyse dicem 1 golü var bana hemde juan,pander,önder,borre defansa 4 gol atıo
herfin 2 özelliği var hız 15 bitiriş 17
bende onun gibi herkes halil bitiriş 20 hız 14 top sürme 20 kafa 20 bide
tuncayın orta,kafa,bitiriş,top sürme 20 hız ve teknik 18 ama sinani daha ii oynuo ulan alıyım dedim 15 maç maç aralıksı oynattım 1 gol bile atamadı bu en saçma yanı oyuunun ve bitirişi 20 olan bir herifn 5 pozisyon dan en az 3 ünü atması gerekirken
herfiler 10 da 2 atıo
o sinani 4 pozisyonda morgan de santic i 4 kez avladı bide de santic reflex 18 bire bir 16 hava hakimiyeti 17 ayak gücü 18 iletişim 15 yumruk egilimi 14 bölge hakimiyeti 20 ve farklılık 19 nasıl oluo anlamıom
trabzonun kalecisi var jefferson güçleri 17-18-19 kalecilik gol yemiyor trabzonda satmıor ben fener le oynuom herif yüzünden trabzon ligde 19 gol yedi ya ben sadece 1 gol attım
ve alex in penaltı 20 olmasına rağmen hep kaçırıo penaltıları auta da atmıo kalecinin kucağına atıo
nedense köşeye giden toplar hep gol oluo kaçırmak sadece üzerine vurunca
2006 berbat hatalar kaynıo 2007 insallah güzellerşir
Doğrusunu söylemek gerekirse Fm diyince aklıma hep buglar,saçmalıklar vb birsürü kötü şeyler gelmiyor değil.Neyse benim tespit ettiğim bazı hatalar:
1)David Jarret olayı.(Adam 05 te en kral scout 06 ta bırakın kötü olmayı local bile)
2)Genç yetenek diye tabir edilen oyuncuları 1-2 sene sonra manyak oynuyor.Ama gerçekte öylemi bir oyuncunun pişmesi,gelişmesi,oturması yıllar alıyor)
3)restart game rezaleti.
4)Bence dakikada bir yok patchmiş,yok grafik paketiymiş,yok updateymiş vs çok saçma geliyor.Aslında bütün patcleri kapsayan kolay kurulumu olan ve işe yarayacak patchler çıkarsalar çok güzel olurdu.(Kota meselesi dahil.)
5)Bazı oyuncuların 2 hatta 3 tane olması (bknz.promise ve bazı İspanyol oyuncular)
6)Trabzonspor oyun başında 14 milyonla falan başlıyor ve bu bence abartılı)
7)Örneğin yeni bir oyun açıyoz ve o oyunda türkiye ve italyan ligleri açık sadece.Birkaç sezon sonra bakıyozki Türkiye'de dolu italyan,İtalya'da dolu Türk transfer olmuş heryer italyan,türk kaynıyor.
8)Bazı oyuncular kariyerlerinin son dönemlerini ülkelerinde geçirmek ister ama Fm de bundan eser yok.
9)Bir oyuncu emekli olmaya karar verdiğinde ikna seçeneği var ve o seçenek hiçbir işe yaramıyor.Adam illede emekli olacak.
10)Bence databize i normal yaptığımızda bile çok az oyuncu açılıyor bence daha çok oyuncu açılması lazım.
11)Birde Nando Rafael durumu.Adam Angola'lı dünya kupası kadrosunda yok ve Ntv sitesindeki dünya kupası incelemeleri bölümünde Angolanın Avrupada oynayan oyuncusunun olmadıgını yazıyor.Adam Herta'da.
bende fm 2006 c r a c k istio acil bana lazım hemen yollayın lutfen olan hemen benle irtibata geçsin [email protected]