1 ile 30 arası toplam 34 sonuç

Konu: Tuncay: Beni Günah Keçisi İlan Ettiler

Hybrid View

sen konuyu çok farklı bir yere çektin ve mazeret olmayan şeyleri mazeret demeye başladın bence mesela tuncay yaptı çünkü ü.karanda yapmıştı demişsin bunu diyen Tarıkta mazeret olarak söylemediği ağaçık ortada sen bence bunu anlamamışsın tuncaya verilen tepkiler tamam haklı ama diğer oyuncularda eğer böyle şeyler yapıyorsa onalrada tepki verilmeli haksızlık yapılmamalı bu forumda sabri öyle tezehurat yaptı diye ''amigo sabri'' diye bir konu açıldığını gördün mü bence saldırmadan önce kendi tarafına da bakmalısın

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by paceywitter
    sen konuyu çok farklı bir yere çektin ve mazeret olmayan şeyleri mazeret demeye başladın bence mesela tuncay yaptı çünkü ü.karanda yapmıştı demişsin bunu diyen Tarıkta mazeret olarak söylemediği ağaçık ortada sen bence bunu anlamamışsın tuncaya verilen tepkiler tamam haklı ama diğer oyuncularda eğer böyle şeyler yapıyorsa onalrada tepki verilmeli haksızlık yapılmamalı bu forumda sabri öyle tezehurat yaptı diye ''amigo sabri'' diye bir konu açıldığını gördün mü bence saldırmadan önce kendi tarafına da bakmalısın
    İlk olarak koyu hale getirdiğim yeri ben söylemedim, benim söylediğimi söylemişsin.

Ben kendi tarafıma bakmıyor değilim ki, Sabri'nin yaptığının da yanlış olduğunu ve Tuncay'ın daha önce yapmış olmasının da mazeret olmadığını söylüyorum zaten. Bu gibi hareketlerin mazereti olmaz ama kalkıp hatanı kabul etmezsen de tuz biber ekmiş olursun. Diğer yandan hangi verdiğim örnek mazeret değil söyler misin? Tarık neden Tuncay konuşulurken birden başka birilerini atıyor ortaya mesela? Konu Tuncay değil mi yani, Ümit nereden çıktı? Diğer oyuncuların hareketlerinin Tuncay'ın yaptıklarıyla ilgisi ne? Başkalarının da yapıyor olması Tuncay'ı aklıyor mu? Benim dediğim de bu zaten, konuda Tuncay ve onun davranışları konuşuluyordu ve birden işin içine başka oyuncular girdi. Bunun mazeret aramaktan başka açıklaması var mı? Ortada yanlış anlaşılan ya da anlaşılamayan bir şey yok bence, herşey apaçık ortada.

Sormuşsun, değinmeden geçemeyeceğim. Sabri'nin yaptığı etik olmayan iki hareket daha söyle bende Tuncay'a haksızlık yapıldığını kabul edeceğim. Tuncay'ın yaptıkları bir değil iki değil ve bu kadar dikkat çekmesinin nedeni de bu zaten. Bu nedenle Tuncay'ın hareketleri ve davranışları konuşuluyor ama Sabri'ninkiler konuşulmuyor. Çünkü bir defa yaptı ve aradan 2 gün geçmeden de yanlış yaptığını kabul etti. Bu nedenle "Amigo Sabri" diye bir başlık yok işte.

Mesaj Yetkileri