Sen düşmeyeceğini umabilirsin, bende önceki senelerde düşünlerin puanlarına bakıyorum ve düşmemek için savaşacak diye düşünüyorum.

Küme düşürülmesi gerekirken play offa kalacak. Bu durumda hala yanımıza kalmadı diyorsan, senin anlayışınla alakalı, saygı duyarım.

Bir kendini bilmez işgüzar şike yapsa, hakemi bağlasa o takım o işgüzar yüzünden küme düşürülmeyecek mi? Yani hoca tek başına yapmış, kulübü bağlamaz denilebilir mi?

Burada da evrakta sahtecilik olayı var, başka forma giymeyi geçtim, federasyona gönderilen resmi belgede sahtecilik var. Çıkın evrakta sahtecilik yapın mesela ödediğiniz vergi üzerinde, görün ne cezalar alacaksınız, evrakta sahteciliğin cezası bu kadar hafif olmamalı.

Siz hala anlayamamışsınız, bana ne Galatasaray'dan, federasyonun saçma uygulamalarına tepkim. Önce hazırlık maçlarında ceza çekme olayı, fenerbahçe 5 maç oynamama cezası almıştı, hazırlık maçı koysa üst üste orada cezasını çekecek miydi? Futbolda olduğu gibi bir düzenin kurulamamış olması, sonra da sezon başında kaldırılmış, belli sayıda hükmen mağlup olunca küme düşme olayı, bunu niye kaldırmışlar onu da bilmiyorum. Kaldırılmamış olsa küme düşmüştü direk Galatasaray ve bu sayede yırtmış oldu. Tabi ki böyle bir olay olacağını bilip kaldırmadılar ama ya kaldırmamış olsalardı? Alın bir defa daha küme düşmeden yırtmış oldu Galatasaray ve yanına kaldı bu değişim sayesinde.

Bu utanç verici olaya gereken tepkiyi vermek yerine hala savunma yapıyorsunuz, cezalar çok diyorsunuz. Bende ortada bir ceza göremediğimi söylüyorum, sonuçta play offa kalacak, değişen ne olacak? Eğer 5. olacak performansı ligde sergiledyse, 7. olarak da gelecek rakibi yenebilme ihtimali yok mu? Böyle ihtimaller varken verilen cezanın caydırıcılığı nerede kaldı?

Aynı olayı başka takım yapsa ve ortaya çıktığında o oyuncu resmi maç oynamamış olsa ne ceza verecekler, sizin savunduğunuz oynadığı maçlarda hükmen cezası verilemeyecek o zaman, nasıl bir ceza olacak, cevap verebilir misiniz?