İstanbul B.B. maçı 1-0 kazandı ve Beşiktaş'ı kupanın dışına itti. Güzel ve akıllı oynadı İBB ileride İskender ve Tevfik koydular ki büyük takıma karşı çift forvet oynamak biraz yürek ister. Abdül'ü çok beğendim. Yerinde girdi toplara ve ileriye çok güzel top taşıdı. Beşiktaş'ta en çok beğendiğim adam yine Ernst. O olmasa ne yapacak Beşiktaş çok merak ediyorum. Bir bakıyorum Ernst savunmada bir bakıyorum ileride.

Mustafa hoca şu 4-3-3 sevdasından vazgeçmezse Beşiktaş 1 arpa boyu gidemez. Takım bağırıyo artık oynayamıyorum diye hoca inadına böyle devam ediyo. Bobo'yu kanata yolluyo. Dün akşam kim nerde oynadı hucumcular kimdi biri bana söyleyebilirdi. Hayır maçı izledim ama bir türlü kim nerde oynuyo bulamadım.

Hakem hakkında 1-2 şey yazacaktım ama şimdi sinirli arkadaşlar gelip yine laf atacaklar bende karşılık vericem uzayacak konu. İyi yönetim gösterdi genel olarak ama bazı kartları atladı İlk yarıda Necip'in hareketi ve 2. yarıda Sivok'a 2 pozisyonda 2 tane kırmızı çıkardı 1 sarıyla kurtardı.. Necip'in mutlaka kulağı çekilmeli. Her pozisyonda hakeme itiraz ediyo ve ileride başını yakabilir. İlk yarıda adamı sahanın dışına yolladı direk ayağına atladı itiraz ediyo hala daha.

3 maç izledim TRT'de 3 maçtada ömer üründül denen futbol bilgini (?) Anadolu takımlarına demediğini bırakmadı. Dün akşam Ali Güzeldal gol kaçırdı karşı karşıya. Yaa arkadaşım gol kaçmış adam, o pozisyondan önce Bobo çok güzel şut vurmuştu onu anlatıyo. Kasımpaşa maçında da aynısı oldu. Trabzon - Ankaragücü maçındada aynısını yaptılar. Dün akşamda değişen şey yoktu. Eğer Bank Asya anlatırkende aynısını yapacaklarsa hiç gerek yok ses sistemini açmaya.