Sayfa 143 / 1204 İlkİlk ... 43931331411421431441451531932436431143 ... SonSon
4,261 ile 4,290 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by indie View Post
    Kardeşim herkesin çevresinde ingilizce bilen birileri gerçekten vardır. Ancak bahsettiğim liselerimizde öğretilen garabet ya da pc oyunları oynarken sökülen değil, ingiliz-amerikalı arkadaşlarla normal muhabbet edebileceğin seviyede lisan. Herkes gitsin sorsun onlara. Yeri değil belki söylememin ama eğitimimi ingilizce aldım, hobi olarak film-dizi çevirileri yapıyorum, peder direk ingiliz filolojisi mezunudur, aileden gelir lisan merakı vs. Yani resmi ingilizceyi de, günlük ingilizceyi de, argoyu da anlar ve ayırt edebilirim. Yabancılarla da türklerle de futbol muhabbetim olduğundan, futbol forumlarında konuşulan ingilizceyi de, adamların ne demek istediklerini anlayacak kadar bilgim var.

Tek tek açıklamak istemem ama madem değindin, he isn't first choice demek (mevkiisinde) ilk seçim değildir demektir. Yani gidip de adamı forvetler arasında, ortasahalarla kıyaslamaz aklı başında kimse. Bu da otomatikman adamı yedek yapar, değil mi?

Yobo olayında cümle çok açık. Adamın yazdığı benim dediğim gibi. Yok sen "ciğerini bilirim o taraftarın, ama kendisi ingilizce konuşamaz, ifade sorunu var" diyorsan başka.

Yukarıda yazılan ingilizce alıntılardan çıkan sonuç benim dediğim gibi. everton forumunda çok başka şeyler yazıyorsa, o zaman alıntıları yanlış almış.

O yüzden bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olup atlamayalım. Beni de boşu boşuna polemiğe sokmamış olursun. Sonuçta ben Neill için kaliteli ve iyi bir transfer deyip, komik bir duruma parmak bastım. Ne aka kara, ne de karaya ak demenin lüzumu yok.
    Bence de sen haklısın o konuda.
    Well, if we were to lose someone at CB I'd prefer it to be him. He's Yobo Mk II as far as I'm concerned, plus there's not much left on his contract anyhow. Bad timing though.
    GwladysStGlory, Yesterday, 12:27 AM
    Alıntı:
    Eğer defansın ortasından bir oyuncu kaybedeceksek, bu kişinin o olmamasını tercih ederim. Uzak bir ihtimalde olsa bu kişi Yobo olmalı, ek olarak sözleşmesinin bitmesine çok zaman yok. Kötü bir zamanlama.

Asıl çeviri ise şu olmalı: Eğer defansın ortasından birini kaybedeceksek, tercihim o(Lucas)dur. O şu an Yobo'nun yedeği bildiğim kadarıyla, ayriyetten kontratı da bitmek üzere zaten. Ne olursa olsun yanlış zamanlama.
    İlk cümle konusunda ise %100 eminim.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Acaba forvete kimi alıcaz çok merak ediyorum he birde bizim yabancı hakkımız dolu mu ? doluysa eğer ya sercan yada Halil gelicek ozaman..
    Last edited by GeNç KaRTaL : 15.Ocak.2010 at 17:33 Reason: Silinen mesajdan alıntı..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Halil Altıntop için pazarlıklar sürüyor
    Sarı-kırmızılı takımımızın Milan Baros'un sakatlığının uzamasının ardından golcü arayışlarını hızlandırdı.

Futbol Şube Sorumlumuz Haldun Üstünel, İngiltere'de birkaç değişik yabancı santrafor ile temaslarını sürdürürken, Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin'in Schalke 04'te çok fazla forma şansı bulamayan Halil Altıntop'u transfer etmek için görüşmelerde bulunduğu öğrenildi.

Galatasarayımız'ın Halil için Schalke'ye Lincoln-Halil takasını önerdiği, ayrıca Alman kulübünün bu takası kabul etmemesi halinde 3 milyon Euro bonservis bedeli verebileceklerini de belirttiği ifade edildi.

Schalke 04'ün teknik direktörü Felix Magath'ın sezon başından beri bir türlü gözüne giremeyen Halil'in Alman kulübünden ayrılmaya sıcak baktığı ve Türkiye'de de sadece Galatasaray'da oynama düşüncesinde olduğu öğrenildi.

Galatasarayımız ile Schalke 04 arasındaki transfer pazarlıklarını sürerken, Sarı-kırmızılılar 1 hafta içerisinde bu transferi gerçekleştirmek istiyor.
    Kaynak: DHA
    Screw you guys, I'm goin' home

Alabilirsek çok iyi olur çünkü yabancı oyuncu almamız zor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ben bizimkilerin yerinde oLsam Lincoln + 3M€ bile verirdim

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Aynen o cümlede öyle diyormuş.. Ama benim anlamadığım bu sezon Neill ligte 12 maçta oynamış.. Kupada da 2 maçta forma giymiş.. Yani ilk 11 oynamış Everton'da.. Peki bu adam niye ilk tercih değil diyor..
    Sentugo.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Yabancı bir forvet kiralamak aslında en mantıklısı.Takımında forma şansı bulamayan yetenekli bir adam kiralasak çok iyi olur.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Yabancı bir forvet kiralamak aslında en mantıklısı.Takımında forma şansı bulamayan yetenekli bir adam kiralasak çok iyi olur.
    şu an yabancı sınırımız doldu sanırım o yüzden yerli oyuncalara yöneliyorlar..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Halil'in gelmesini çok isterim belki burada kendini daha iyi gösterip çok daha fazla şeyler katabilir kendine..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

vagner love ı alsalardı ölürlermiydi.dondursunlar linderoth'un kontratını

Quote Originally Posted by tahatto93 View Post
    vagner love ı alsalardı ölürlermiydi.dondursunlar linderoth'un kontratını
    Çok basit zaten her şey o gelseydi bu gelseydi.Çok para var sanki bi de çok basit bi işmiş gibi ahkam kesiyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by utku_hagi View Post
    Çok basit zaten her şey o gelseydi bu gelseydi.Çok para var sanki bi de çok basit bi işmiş gibi ahkam kesiyoruz.
    vagner love kiralık

Nesil
    2007
    Yer
    34

Fmdeki gibi bedavaya kiralanmıyorki dostum (:

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

vereceğin para en fazla 1m dolar olsun yaa.onuda bulamıycaksa gs transfer yapmasın ztn.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

bence halil kaliteli olur baros dönünce de gerektiğinde açık oynayabilio.Magath onu 4-3-3 ün sağında oynatıodu inş olurr

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel, İngiltere'de birkaç değişik yabancı santrafor ile temaslarını sürdürürken, Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin'in Schalke 04'te çok fazla forma şansı bulamayan Halil Altıntop'u transfer etmek için görüşmelerde bulunduğu öğrenildi.
    Galatasaray'ın Halil için Schalke'ye Lincoln-Halil takasını önerdiği, ayrıca Alman kulübünün bu takası kabul etmemesi halinde 3 milyon Euro bonservis bedeli verebileceklerini de belirttiği ifade edildi.
    Schalke 04'ün teknik direktörü Felix Magath'ın sezon başından beri bir türlü gözüne giremeyen Halil'in Alman kulübünden ayrılmaya sıcak baktığı ve Türkiye'de de sadece Galatasaray'da oynama düşüncesinde olduğu öğrenildi.
    Galatasaray ile Schalke 04 arasındaki transfer pazarlıklarını sürerken, Sarı-kırmızılılar 1 hafta içerisinde bu transferi gerçekleştirmek istiyor.
    Dün kim Lincoln - Halil takası yapalım demişti : )

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Dün belliydi zaten.. Ntvspor'da ben görmüştüm bu olayı..
    Sentugo.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

"Bana 3 isim getir"
    Milan Baros’un sakatlığını 1.5 ay uzatan platin operasyonu, G.Saray’ın bütün planlarını bozdu.

Başkan Adnan Polat, beklenmedik bu gelişme üzerine Haldun Üstünel’i arayarak talimatını verdi; “Acilen bir golcüye ihtiyacımız var. Bana üç isim getir. Birini mutka alalım.” Başkan Polat, Avrupa’da transfer turuna çıkan Üstünel’e şunları söyledi;

“Senden üç isim istiyorum. Bu oyuncuların huyunu, suyunu, özelliklerini, fiyatları öğren. Gerekli değerlendirmeyi yapıp içerisinden birini seçeceğiz. O transferi yapmadan gelme.”

Geçtiğimiz hafta gittiği İngiltere’de Lucas Neill’ın transferini gerçekleştiren Üstünel, başkandan aldığı talimat üzerine temaslarını sıklaştırdı.

Halil ve Sercan

Sarı kırmızılıların öncelikli hedefi yabancı bir golcü. Ancak, kontenjanın dolu olması ellerini kollarını bağlıyor. Ancak bir yabancının ayrılması durumunda bu transferi gerçekleştirebilecekler. Aksi halde rotayı yerli golcüye çevirecekler.

Listenin başında ise Halil Altıntop ile Sercan Yıldırım bulunuyor. Halil Altıntop’un bonservisi için Schalke 04 kulübüyle 3 milyon Euro karşılığında anlaşmaya varan, milli futbolcuya da yıllık 2.5 milyon Euro öneren sarı kırmızılılar, beklediği olumlu yanıtı alamaması durumunda eski göz ağrısı olan Bursasporlu Sercan Yıldırım’a yönelecekler.

Yabancı kontenjanı açılmazsa yerli olacak

Kadrosunda 8 yabancı oyuncu (Leo Franco, Linderoth, Kewell, Nonda, Baros, Elano, Keita, Neill) bulunduran G.Saray’ın kontenjanı dolu. Peki sarı kırmızılılar yabancı golcüyü nasıl transfer eder? Bu ancak birinin ayrılmasıyla mümkün. Gönderilmesi muhtemel isim Tobias Linderoth. İsveçli futbolcu gitmezse, G.Saray mecburen yerli bir golcü alacak.
    17.01.2010
    Kaynak :
    Hürriyet

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Mevlüt'ü isterdim de çok geç tabi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Van Nistelrooy: Considering Gala move

..Real Madrid striker Ruud van Nistelrooy has revealed he is considering a move to Turkish giants Galatasaray.

Van Nistelrooy has struggled to force his way into the Real side this season and he has also been hampered by injury problems.

The former Manchester United ace has been linked with a return to the Premier League, with Liverpool and Tottenham Hotspur rumoured to be interested.

Stoke City have confirmed a wish to sign the 33-year-old, but reports have suggested Galatasaray are favourites to capture the Dutchman.

Galatasaray are coached by Van Nistelrooy's compatriot Frank Rijkaard and a two-and-a-half year contract is reported to be on the table.

Van Nistelrooy is now giving serious thought to linking up with Rijkaard in Turkey after spending the past three-and-a-half years with Real.

He is quoted in the Sunday Mirror as saying: "Frank called me and asked, 'Do you want to come to Turkey?'

"I have to think about it because Galatasaray is a great club with a positive approach."

http://www.skysports.com/story/0,195...866610,00.html
    Skysport önemli bir kaynak. Çık gel olm Ruud

Nesil
    2007
    Yer
    34

türkçesi ? (:

Nesil
    2007
    Yer
    Hollanda Rotterdam

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    türkçesi ? (:
    17 Ocak 2010 Pazar

Orhan SENCER/İSTANBUL, (DHA)

İspanya'nın Real Madrid takımında forma giyen ve Galatasaray'ın transfer listesinde bulunan Hollandalı golcü Ruud Van Nistelrooy'un, sarı kırmızılı takıma transfer olmaya hazır olduğu öğrenildi.

İngiltere'nin Mirror gazetesi, İngiltere'nin Stoke City kulübünden teklif alan ve Tottenham ile Liverpool kulüplerinin de yakından ilgilendiği Ruud Van Nistelrooy'un, İngiltere'den gelen teklifleri geri çevirerek, Galatasaray'ı tercih edeceğini iddia etti. "Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, Hollandalı golcüyü 8 milyon Pound karşılığında 2.5 yıllığına sarı kırmızılı renklere bağlayabileceğine inanıyor" ifadesini kullanan gazete, Van Nistelrooy'un ise şu açıklamalarına yer verdi:

"Frank Rijkaard beni arayarak, 'Türkiye gelmek ister misin' dedi. Bunu düşünmeliyim. Çünkü Galatasaray büyük bir kulüp ve olumlu yaklaşımları var."

You can call me a hero.
    I'm no hero. I'm a legend.
    Heroes last a lifetime. Legends last forever.

Nesil
    2007
    Yer
    34

8 m Pound mu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

8 m pound değildir olamazda zaten.ama gerçekten gelmesini isterim klası yeter ruud'un.hemde türkiye'ye prestij.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Bedavaya vericek halleri yok. Azda olsa para isteyeceklerdir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

8 milyon diye iddia edilen rakam madride verilecek bonservis değil. 2.5 sezon için Ruud'a teklif edilen rakam. Madrid bonservis talep etmiyor, sembolik bir rakama bırakacak.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

2,5 yıl için neredeyse 20milyon abartı gibi geldi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    2,5 yıl için neredeyse 20milyon abartı gibi geldi.

bence de o kadar para verilmesin yani.2 tane adam alırız o paraya

Nesil
    2007
    Yer
    34

8 M pound verilecekse 2.5 sene için bnce gelmesin.. (:

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

ya ben bonservisine 1 m bile wermem o ayrı mesele de galiba 8 milyndn kasıt 2.5 yılda alacağı paraa.Yani ben öyle umut ediyorum

Mesaj Yetkileri