Ben vatanı sana emanet edeceklerini pek sanmıyorum zaten. Geri hizmete verirler seni.![]()
Vermesinler zaten.Kendimi gece 1-3 nöbeti tutarken düşünemiyorum.Sadece düşman olsa eyvallahta bunun kurdu var ayısı var hayaleti var mutasyona uğramış yaşam formları var.Bana yazıcılık falan versinler, hiç koşu falan yapmayayım ve son olarak tek kişilik bir oda ayarlayabilirlerse çok iyi olur.Kalabalık içinde rahat edemem ben..
![]()
Seni mutfağa verirler muhtemelen. Patates, bulaşık, paspas uğraşırsın bütün askerlik boyunca. Gelince anlatırsın sonra:
Bir gün yine böyle operasyondayız...
Serhat döndüğünde anlatır;
http://www.vidivodo.com/180415/ziyaaa-aslan-avi
4 yıllık üniversite bitirenide koyuyorlar mı yahu mutfağa?Koyuyorlarsa kesin oraya atarlar beni
![]()
Neden 4 yıllık bitirince mutfağa koyulmayacaksın diye bir kural mı var?![]()
Pek öyle bakmıyorlar.Kaderin tamamen rütbelilerin ellerinde.
Sitemizde herhangi bir sitenin reklamını yapmak yasaktır .P
O zaten herhangi bir site değil zaten arkadaşım görmüyor musun? me uzantılı yani benim.![]()
Sende Fenerbahçeli nin mesajını görümüyormusun. Sonundavar
![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Burun ve gözlükler biraz görüş açımı kısıtlıyor tabii.
Benimde burun ve gözlüğüm var![]()
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
solda ki bastonlu amcaya tıkla..
Tamam amca yardımcı oldu![]()
http://yfrog.com/6zasdatj
Notlara bak, kendimle gurur duyuyorum. Matematik daha açıklanmadı. =)))
Bizim Çinliler sağolsun öğrenemedik sınav sonuçlarını.Sınıfta 1.olup olamadığımı merak ediyorum söylemesi ayıptır..
![]()
![]()
Bende son denemenin sonuçlarını merak ediyorum.Acaba dersanede ilk 30'a girebildim mi?Aygün bugün mesaj atma kafeye..
Batuhan tüm dersler bu kadar mı? Bize 10 ders vermişlerdi ilk sene..
Evet 6 ders. İkinci dönemde 6 ders. Teknik Resim gidiyor, Makine'ye giriş geliyor. Bilgisayara giriş gidiyor, Kimya geliyor. Gene 6 ders olacak.
Ama en güzel yanı, şu gördüğünüz derslere bir gün olsun çalışmadım. Aldığım kitaplar hala ilk günkü gibi duruyor. İkinci dönem ders çalışmayı düşünüyorum. Ortalamayı artırmak gerek.
Okuldan selamlar![]()
Selamlar, bu konuya iki gün sonra mesaj yazılıyor, tarihi olay.![]()