İstanbul BB.
Beşiktaş
Berabere
Gruptan çıkma şansımız az, fakat hâlâ var. Kalan 2 maçı alırsak ve de Kasımpaşa-İ. Belediye maçı berabere biterse 2. de olsa çıkıyoruz gruptan. Bu açıdan bu maçı kazasız geçmemiz şart. Umarım bize ters gelen Belediye'yi zulümpiyatta yenebiliriz.
Normalde İBB'ye karşı şansımız tutmuyor.Özellikle Olimpiyat'ta hiç tutmuyor ama bugünkü şartlar kazanmamızı sağlayacak gibi geliyor.Umarım yanılmam ve şansımızı devam ettiririz..
Beşiktaş mutlak kazanmak için oynayacak..İBB'de formda bir ekip.Güzel maç olabilir..
İstanbul B.B. maçı 1-0 kazandı ve Beşiktaş'ı kupanın dışına itti. Güzel ve akıllı oynadı İBB ileride İskender ve Tevfik koydular ki büyük takıma karşı çift forvet oynamak biraz yürek ister. Abdül'ü çok beğendim. Yerinde girdi toplara ve ileriye çok güzel top taşıdı. Beşiktaş'ta en çok beğendiğim adam yine Ernst. O olmasa ne yapacak Beşiktaş çok merak ediyorum. Bir bakıyorum Ernst savunmada bir bakıyorum ileride.
Mustafa hoca şu 4-3-3 sevdasından vazgeçmezse Beşiktaş 1 arpa boyu gidemez. Takım bağırıyo artık oynayamıyorum diye hoca inadına böyle devam ediyo. Bobo'yu kanata yolluyo. Dün akşam kim nerde oynadı hucumcular kimdi biri bana söyleyebilirdi. Hayır maçı izledim ama bir türlü kim nerde oynuyo bulamadım.
Hakem hakkında 1-2 şey yazacaktım ama şimdi sinirli arkadaşlar gelip yine laf atacaklar bende karşılık vericem uzayacak konu. İyi yönetim gösterdi genel olarak ama bazı kartları atladı İlk yarıda Necip'in hareketi ve 2. yarıda Sivok'a 2 pozisyonda 2 tane kırmızı çıkardı 1 sarıyla kurtardı.. Necip'in mutlaka kulağı çekilmeli. Her pozisyonda hakeme itiraz ediyo ve ileride başını yakabilir. İlk yarıda adamı sahanın dışına yolladı direk ayağına atladı itiraz ediyo hala daha.
3 maç izledim TRT'de 3 maçtada ömer üründül denen futbol bilgini (?) Anadolu takımlarına demediğini bırakmadı. Dün akşam Ali Güzeldal gol kaçırdı karşı karşıya. Yaa arkadaşım gol kaçmış adam, o pozisyondan önce Bobo çok güzel şut vurmuştu onu anlatıyo. Kasımpaşa maçında da aynısı oldu. Trabzon - Ankaragücü maçındada aynısını yaptılar. Dün akşamda değişen şey yoktu. Eğer Bank Asya anlatırkende aynısını yapacaklarsa hiç gerek yok ses sistemini açmaya.
![]()
Beşiktaş valla dün ne yaptı anlamadım ben.Maçı izledim bende ama.İbrahim Kaş ne kadar agresif oynuyor ya.Oyunu germekten başka bişi yapmadı.Maç sonuda tartışma çıktı zaten.Keza Sivok'ta öyle.Hakemlerimiz zaten cesur olsaydı çıkartır verirdi kırmızıyı ama nerde.Tebrikler İBB.
Yine berbat bir futbol vardı sahada, aynen Kasımpaşa maçında olduğu gibi. Yenilgiyi önleyecek ufacık bir istek göremedim sahada, yazık. Tek sermayemiz lig kaldı elimizde. Onu da erken havlu atıp kaybetmeyiz umarım.
Beşiktaş'ın bu gruptan çıkamıyacağı tahmininde bulunmuştum. Tahminim doğru çıktı.
Takımın bu duruma gelmesinin sebebi, yönetimin uyguladığı politika ve transferleridir. Mustafa Denizli görevine devam etmesi gerekiyor. Fenerbahçe zamanında gönderdi ve büyük bir hata yaptı Beşiktaş bunu yapmamalı.
Umarım yönetim değişir ve doğru düzgün bir transfer politikası uygulanır.
Beşiktaşta yıllardır paralar saçıldı ama hep boşa geçen yılki şampiyonluklar buna biraz çüürütür gibi oldu ama bence öyle değil verilen paralar çok fazla.
En azından Necip ilk 11 oynadı. Necip, Rıdvan ve İsmail(ve Batuhan) ilk 11 oynasın ligde kaçıncı olacaksak olalım üzülmem.
Dün Abdülkadir'i beğendim..Pasları,oyunu okuması falan çok iyi..Biraz tecrübe kazanıp fizik-kondisyonunu geliştirirse seneye Fenerbahçe'de önemli bir oyuncu olur..
Dün ben oyuncularımızın mücadelelerini beğendim açıkcası.Ellerinden geleni yapmaya çalıştılar bence ama sistemsiz olmamız ve hücum oyuncularımızın çok yetenekli olmamalarından dolayı yine sıkıntı yaşadık hücumda.Tabii İBB'nin gösterdiği sıkı mücadelede bunda etkiliydi.Gol atamayınca kazanamıyorsunuz.Fink'in pozisyonu gol olsa belki maçın kaderi değişebilirdi ama bu günü kurtarmaktan başka bir işe yaramazdı.Biraz da moral verirdi takıma o kadar.Bu takımın şu anda bu durumda bulunmasının en büyük sorumluları sayın hocamız Denizli ve yönetimdir.Ancak ben sadece yönetimin gitmesinden yanayım.Bizi bu durumdan kurtarabilecek tek kişi yine Mustafa hocadır.Sezon sonuna kadar beklemekte fayda var.Zaten başarılı da olsa başarısız da olsa gidecek büyük ihtimal.İnşallah takım toparlanır ve ikinci yarıda yarışı sonuna kadar takip edebiliriz..
Artık Beşiktaşta bir Necip gerçeği var. Bu çocuğu harcamazsa Türk basını , çok büyük topçu olacak çok.
Beşiktaş ölmüş ölmüş
Dakika 70 Beşiktaş korner kullanıyor.1-0 geride maçı mutlaka kazanmaları lazım.Ceza sahasına bakıyorsun sadece 4 kişi var.Diyecek birşey yok.![]()