Galatasaray
Denizli Belediyespor
Berabere
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Alican'la aynı blok ve aynı sıradayız.Bir hatıra fotoğrafı çektirip tsi'ye ekleriz.
![]()
Berkay Eski Açık'ta bir lafımıza bakar stadtan sag salim cıkmanşaka bi yana
Kazanacagımızı düşünüyorum bol gollü ve zevkli bir karsılasma izleriz İnşAllah.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Berkay Galatasaraylı olma yolunda büyük adımlarla ilerliyorsun.Çoğu kişiden daha fazla gittin ASY'ye![]()
Maça bende gidiyorumEski açığa. İbob buluşuruz senle
![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Beyler beni görmek isteyen Eski Açık C Blok 7. sıra 101. koltuktayım. Yani zaten eski açıkta yer önemli değil fakat maç başlayana kadar orda bekleyeceğimki isteyen gelsin görsün.![]()
O ne yaBlok felan yazıyormuki tribünde
Hiç bakmadım yerlere
Valla hiç arayamayacağım
Benim yerim sabit (Yer sabit derken bizim grup orda o yüzden oraya çıkıyorum yoksa bilet numarasıyla alakası yok
) Eski açık en arkanın tam ortası. Eskiden klübe vardı orda ama stadın üstü kapatılırken klübeyi sökmüşler
VIP diyorduk oraya bilen bilir
![]()
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Maç 1-0 gol Caner
2-0 gol barış![]()
3 oldu yine Barış... Ne beleşçi adammışın Barış yav![]()
3-0 gol Barış![]()
hangi kanal veriyor maçı?
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
5-1 devam ediyor dakika 71
Emre Çolak 2 gol attı.Bu çocuk geleceğin Arda'sı olacak.Hatta daha hızlısı.
Nonda'yı ise artık bu takımda görmek istemiyorum.Ne olur yönetim göndersin artık şu adamı.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
emre çolak ardaya gelecekte 1000 bascak frikik var hız var teknik var daha ne olsun![]()
Nonda felaket yalnız.
cem sultan oynasın daha iyi![]()
Servet mümkünse uzun pas atmasın.Nonda'da çok ağırdı galesizdi bugün.Takımın geri kalanını beğendim iyi de oynadık kanatlar çok etkiliydi ilk yarı.
Haldun Üstünel,İngiltere'den 1 forvetle birlikte dönmezse uç noktada işimiz çok ama çok zor.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Bu maçta tek konuşulacak isim Emre Çolak. Müthiş oynadı. A takımda şans bulduğu her maçta çok iyi oynadı. Sezon başı zayton cupta falan çok iyiydi. Şimdi bu maçta tekrar şans buldu yine harikaydı.
Devre arası konuşulmuş eğer penaltı olursa Emre atacak diyeEmre attıkça da diğer oyunculardaki sevinç bir başka oldu. Kenar yönetiminin özellikle 2. golde gözlerinin içi gülüyordu. Böyle devam et Aslanım.
Nonda'nın oynuycağını bilsem maça gitmezdim.O kadar lanet ettirdi bugün.Bana göre tek kazanç bu maçta puanda öte Emre Çolak'tı.
Ulan zaten 40 yılda bir maça gidiyorum ondada olaylar beni buluyor.
Maçın başındaki olayları gösterdiyse yumruklaşmanın tam arasında kalan bendim. Hatta üstüme 5-6 kişide yuvarlandı.
Ayrıca yarıdada yerime otururken düştüm tüm tribün güldü ya.Ne rezil bi durum.
Bugün birçok olay yaşadım. Birazdan veya yarın ayrıntıları gireceğim.![]()
Cem sultan sakatlıktan yeni yeni çıkıyor berkin oynayabilirdi nonda'nın yerinde.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Hahaha gördüm o kavgayı bendetam o sırada tribüne girmiştim. bi baktım yuhlamalar felan , herkez bi tarafa bakıyor. Kavga olduğu sıra zaten 10-15 sıra aşşağıya doğru kaçtı
demek sende ordaydın
Kavgadan sonrada tribün "Çok Ayıp ! Çok Ayıp !" diye bağırdı
Baya zevkliydi bu maç
Ayrıca şu olayada baya güldüm
Genellikle her maç yapılan bir tribün şovumuz var. Tribünün sol tarafı birşey yapıyor sonra sağ tarafı birşey yapıyor. Mesela sol taraf zıplıyor sonra sağ taraf zıplıyor , sol taraf anahtarları çıkarıp sallıyor sonra sağ taraf yapıyor (Bunu yaparken çok güzel ses çıkıyor) , sol taraf ayakkabıları çıkartıp sallıyor , telefonları sallıyor vs... Sıra Sahaya arkamızı dönüp zıplamaya gelmişti. O sırada Emre Çolak frikik kullanıyordu. Ben bu şovu baştan sonra videoya alıyordum. İçimden geçirdim acaba frikiği çeksemmi belki gol olur diye. sonra boşver dedim tribünü çekmeye devam ettim o sırada yanımdakide bana "Bak bak gol olucak" diyordu. Bütün tribün arkasını döndüğü anda gol oldu
Kimse golü görmedi bi benim yanımdaki gördü heralde
Millet bana soruyor "Golü çektinmi" diye
Önde de bi kız vardı Top ne zaman Nondaya gelse kız "Zencii zencii" diye çığlık atıyordu
Nonda demişken ne çok gol kaçırdı ya. %99 luk kaç pozisyon harcadı. Onları atsa rahat 7-8 olurdu.
Merhaba arkadaşlar.Yeni konu açmayayım hazır konu varken buraya yazayım dedim. Biliyorsunuzki dün Galatasaray maçındaydım. Oraya giderken, oradan dönerken yaşadıklarımı ve stadda olanları anlatacağım.
Yolculuğumuz Kartal-Kadıköy arası tren ve Kadıköy'dende vapur'a binerek başladı ve bitti.Daha sonra yemek yemek için girdiğimiz lokantada hemen önümüzde 2 bayan vardı. Bu 2 bayan Rus'tu ve yanlarındada serseri tipli bir adam vardı. Daha sonra lokantanın sahibi geldi. Orda oturan adamla ve bayanlarla el sıkıştı ve yan masaya geçti. Daha sonra bir arkadaşı daha geldi. Adamların suratlarında tam bir serseri tipi vardı.
Buraya kadar herşey normaldi fakat daha sonra kızların oraya ne amaçla geldiğini öğrenene kadar! Evet evet benim söylememe gerek yok siz anladınız.Önce gizli gizli paralar verildi ve anlaşıldı. Daha sonra o 2 kız 2 adamla çıktılar. Belki ben yanlış anlamışımdır ama bu kadarda yanlışlık olmaz değil mi?
Yemekten çıktık ve stada gittik. Stadın altındaki GS Store'de GS Tv vardı. Kameraya çıkmamak için büyük uğraş verdim. Umarım çıkmamışımdır.
Stada tam 1 saat önce girdik ve 1 saat önceden tezarühatlar başladı. Biz hiç yerimize oturamadık. Eski Açık gerçekten hiç susmuyor arkadaşlar. Bir kere bile orada oturmanız imkansız. Zaten herkes kol kola giriyor. İmkansızki yerinize oturasınız.
Maçın yaklaşık bir 30-40 dakikası Fenerbahçe'ye küfür ettiler. Denizli Belediye maçında bile Fener'e küfür edecek kadar Fener düşmanlığı var yani.
Maçta Denizli Belediye tek golünü attığında tribünler tepki dahi vermedi.Tezahürata devam ettiler.
Şaşırdıklarım
-Galatasaray stadını berbat bir stad gibi beklerken Kadıköy düzeyinde bir stad görünce çok şaşırdım. Kadıköy stadından tek farkı kapasitesi az.
-Maça az ilgi beklerken hemen hemen stadın %80'i doldu.
-Denizli Belediye maçında bile Fener'e söveceklerini düşünmemiştim.
Nedir Bu Fener Düşmanlığı?
Evet arkadaşlar. Bu gerçekten abartılmış. Mesela su almak için bakkala giriyorum. Adam bana diyorki; "Maçamı gidiyorsunuz?". "Evet" diyorum. Oda "Bugün 5 atarız, Fener'ede 5 atıcaz inşallah" diyor. Buna her esnaf söylüyor. Herkesin dilinde Fenerbahçe aleyhine tezahürat. Denizli Belediye maçında bile 30-40 dakika Fener'e sövülüyor. Hani diyorlarya biz 6-0'ı çok abartıyoruz diye. Kendileri sağolsunlar ağızlarından Fener lafını eksik etmiyorlar.
İzdiham
Gelelim o müthiş izdahama. Aslında çok abartılcak bişe değildi ama tam ortasında kaldığım ve ilk defa olduğu için abartıyorum biraz.
Şimdi olay şöyle gelişti. Arka taraftaki Boys of Hell grubu(sözde yeni kurulmuş, 3-5 çapulcunun kurduğu ve lafları bile önemsenmeyen ergen gençler) öne inmek istedi. Öndekilerde inmeyince arkadan öndekileri ittiler. Herkes bir anda patır patır aşağı düşmeye başladı. Bir anda kimse ne olduğunu anlamadan yerle bir oldu. Bende o sırada nereye kaçacağımı şaşırdım. Büyük bir izdihamdı yani. Allah korudu bizleri. Bu arbedede bir arkadaşımın gözlüğü düştü ama sonradan bulundu ve sağlamdı.Daha sonra tam olay bitti derken öndekiler arkadakilere "Ne oluyor lan" dedi ve arkadan biride "Sanane lan ....." diyince olaylar iyice gerildi. Yumruk yumruğa girdiler. O arada yine ben kaldımda Allah'tan sağlam çıkabildim ordan. Daha sonra amigolar geldide olayı ayırdılar. Bu Boys of Hell grubunun lideri amigoyada dayılanmaya kalkınca 2-3 defa sallandı ve haddi bildirilip geri yollandı.
Yani Galatasaray taraftarı birbiriyle barışık bir taraftar değil. Çoğu zaman Yeni Açık'ı yuhladılar. Neymiş efendim? Ayağı kalkmıyorlarmış.
Güzel maç oldu ve sağ sağlam atlattık. Ayağım uğurlu geldi ve Galatasaray kazandı. A.Madrid maçınada bilet bulabilirsem o maçtada Agüero'yu izlemek için olacağım.