Hahaha gördüm o kavgayı bendetam o sırada tribüne girmiştim. bi baktım yuhlamalar felan , herkez bi tarafa bakıyor. Kavga olduğu sıra zaten 10-15 sıra aşşağıya doğru kaçtı
demek sende ordaydın
Kavgadan sonrada tribün "Çok Ayıp ! Çok Ayıp !" diye bağırdı
Baya zevkliydi bu maç
Ayrıca şu olayada baya güldüm
Genellikle her maç yapılan bir tribün şovumuz var. Tribünün sol tarafı birşey yapıyor sonra sağ tarafı birşey yapıyor. Mesela sol taraf zıplıyor sonra sağ taraf zıplıyor , sol taraf anahtarları çıkarıp sallıyor sonra sağ taraf yapıyor (Bunu yaparken çok güzel ses çıkıyor) , sol taraf ayakkabıları çıkartıp sallıyor , telefonları sallıyor vs... Sıra Sahaya arkamızı dönüp zıplamaya gelmişti. O sırada Emre Çolak frikik kullanıyordu. Ben bu şovu baştan sonra videoya alıyordum. İçimden geçirdim acaba frikiği çeksemmi belki gol olur diye. sonra boşver dedim tribünü çekmeye devam ettim o sırada yanımdakide bana "Bak bak gol olucak" diyordu. Bütün tribün arkasını döndüğü anda gol oldu
Kimse golü görmedi bi benim yanımdaki gördü heralde
Millet bana soruyor "Golü çektinmi" diye
Önde de bi kız vardı Top ne zaman Nondaya gelse kız "Zencii zencii" diye çığlık atıyordu
Nonda demişken ne çok gol kaçırdı ya. %99 luk kaç pozisyon harcadı. Onları atsa rahat 7-8 olurdu.

) , sol taraf ayakkabıları çıkartıp sallıyor , telefonları sallıyor vs... Sıra Sahaya arkamızı dönüp zıplamaya gelmişti. O sırada Emre Çolak frikik kullanıyordu. Ben bu şovu baştan sonra videoya alıyordum. İçimden geçirdim acaba frikiği çeksemmi belki gol olur diye. sonra boşver dedim tribünü çekmeye devam ettim o sırada yanımdakide bana "Bak bak gol olucak" diyordu. Bütün tribün arkasını döndüğü anda gol oldu