Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Tahmini

Voters
10. You may not vote on this poll
  • Antalyaspor

3 30.00%
  • Fenerbahçe

6 60.00%
  • Berabere

1 10.00%
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 54 arası toplam 54 sonuç

Konu: Antalyaspor - Fenerbahçe | ZTK A Grubu | 4. Hafta

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Wederson'un son dakikada çektiği gereksiz şut ve 4.golden önce kaçan pozisyon.
    Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

TuNdRaLoWeR Misafir

Yenilmek değilde 1-0'dan maç vermek koyuyor..

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Skor'dan daha önemli Santos'un son derece güzel oyunu,Özer'in çabası,Gökhan'ın ilk maçında olumlu hareketleri ve asisti son olarak 3-1'den sonraki baskılı oyun ve skoru eşitlemek bizim adımıza kayda değer şeylerdi.Tek eksik Ömer Üründül'ün de söylediği Bilica-Lugano'nun konsantrasyon eksikliğiydi.Her şeye rağmen zevkli maç oldu.. İki takımada Tebrikler..

Nesil
    2006

Çok güzel bir maçtı. Zevk aldım. Fenerbahçe güzel oynadı, kaybedersek de hep böyle oynayalım ama; bu maçın hakkı kesinlikle Antalya'nın galibiyeti değildi. Gökhan, iyi transfer olmuş. Fenerbahçe'de forma rekabetini artıracak.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Arkadaşların anlattıkları kadarıyla keşke evde kalıp, izleseydim dediğim bir maç olmuş. Her ne kadar hazırlık maçı tarzında bir maç olsa da yine de 4 gol yememeliydik. Tebrikler Antalyaspor.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Güzel maç oldu.Lugano ve Bilica sallamadı resmen maçı kendilerine yakısmayan topları kacırdılar arkalarına ama genel anlamda takımı beğendim..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Benim de çok zevk aldığım bir maç oldu. Antalya'nın ilk golü hariç kalan 6 gol de güzeldi. Gerçi yediğimiz goller birbirinin kopyası, defansın arkasına atılan toplardan. Atılan goller de hep organize şekilde gelişmiş ataklardan oldu, hiç önemi olmayan maçta 3-1 geriye düştükten sonra bile maçı bırakmayıp 3-3'e getirmek de ayrı bir güzellikti.

Yenileceksek de böyle güzel maç ve güzel goller görerek yenilelim, en azından alınan keyif üzüntüyü unutturuyor.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by erenbaba View Post
    Yenilmek değilde 1-0'dan maç vermek koyuyor..
    Öylebir yazmışsınki sanki 5-0 dan 5-6 yenildiniz 1-0 da maçlar bitsin o zaman Golü atan kazansın
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Tüh ya ben ilk yarıyı izledim ikinci yarı bir nane olmaz dedim izlemedim asıl iş ikinci yarıdaymış Şunu söyleyeyim maçta paslaşmalar felan bir ara çok güzeldi. Hele santos muhteşemdi. Alex'ide beğendim. Bilica kendini aştı artık bu maçı deneme tahtası mı gördü nedir resmen ne kadar çalım atabileceğini felan denemeye çalıştı. Ama genelde ikili mücadele sık sık faul. Antalyayı tebrik ederim..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

maçı yerinde izledim güzel maçtı,zevk verdi Özer 2.yarı girdikten sonra biraz tutuktu ama sonradan baya toparlandı harika paslar attı.Keyif aldım açıkçası.O küçücük ve popomu acıtan koltukta geçridiğim 2 küsür saate deydi...

Çok güzel maç oldu.Acıkcası böyle bir mac beklemiyordum.Baya zevkliydi.

İyi oynadık ama Lugano-Bilica ikilisi sallamadılar macı.4 gol yememizin sebebi buydu bence.

Maçın yıldızı kesinlikle Santos'tu..Şu ana kadar en iyi topunu oynadı.Klas hareketler,paslar falan müthisti gercekten.Ardından Özer geldi bence.Tam bir yetenek gercekten.Oyunu cok iyi yönlendirdi bugün.Zaten golüne diyecek birşey yok

Gökhan'da bana acıkcası umut verdi.Asist yaptı ve etkiliydi girdikten sonra.İnşallah takıma dahada alısınca çok iyi olacak.

TuNdRaLoWeR Misafir

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Öylebir yazmışsınki sanki 5-0 dan 5-6 yenildiniz 1-0 da maçlar bitsin o zaman Golü atan kazansın
    Kaybettiğimiz takımın güç seviyesine baktığımız da benim için 1-0'dan 3-1' vermek koyuyor, golü atan kazansın fark etmez benim için de futbol fedarasyonu ne der bilmiyorum valla

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Gokhan Unal eski Gokhani anca seneye bulabilir. O bir golcuydu Trabzona gelene kadar. Bugun izledim golcu mentalitesini kaybetmis, bi pozisyonda kimse yok uygun bi durum vardi topa vurabilce ama saga dogru kacti iceri Antalyasporlu futbolculara pas atti.
    Bu pskolojiden ancak forma sansi bulursa kurtulabilir Alexli bi takimdada bu biraz zor gozukuyor. (alex oynarken 4-4-2 oyniyamiyor Fenerbahceya, Guiza da ilk11)

Ama yinede 20 dk oynamis birazcik umutluyum eski Gokhana geri doneceginden asist yapan biri degil gol atan biri Gokhan

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by a.arıcı-11 View Post
    maçı yerinde izledim güzel maçtı,zevk verdi Özer 2.yarı girdikten sonra biraz tutuktu ama sonradan baya toparlandı harika paslar attı.Keyif aldım açıkçası.O küçücük ve popomu acıtan koltukta geçridiğim 2 küsür saate deydi...
    Hangi tribündeydin Abdullah abi? Açık tribünde miydin? Bir de bilet fiyatlarını yine şişirmişler galiba.Bu sefer kaça sattılar?

Gökhan'ın birkaç pozisyonda pas vermek istemesinin sebebinin ilk maçında takım arkadaşlarına sempatik gözükmek için olduğunu düşünüyorum.Yoksa bir tane çok uygun pozisyonu vardı orda kaleye şut çekse gol olabilirdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Fenerbahçe'nin eksiğinin ileride olmadığı çok belli oldu dün akşam. Kanatlarda oynayacak adam bolluğu var. Forvet zaten 4 tane var şu anda takımda. Ama ortasahanın ortası çok boş. Cristian - Emre var tamam çok güzel uyumlarıda müthiş ama onlardan 1 tanesi olmadığında Selçuk oynuyo. Adam şaka gibi. Dün akşam Cristian olsa Tita o topları atamazdı. Ama Selçuk gerçek görevini hiç yapmadı. Emre deli gibi pres yapıyo Selçuk duruyo öyle sahada.

Gökhan girdikten sonra özellikle çok beğendim takımı. Gûiza o girdikten sonra hırslandı topun peşinde koşmaya başladı. Zevk aldım maçı izlerken 4 gol yedi Fenerbahçe ama en az 5-6 tane atardı. Çizgiden çıkarılan top var Selçuk kafayı vurdu Ömer son anda çıkardı. Antalyaspor'un 5 şutu vardı kaleye 1 tanesi direğin yanından çıktı 4 tanesi gol oldu Ve herkesin gördüğü birşey var yıldız ayak seslerini çıkarmaya başladı. Özer yine farkını ortaya koydu girdikten sonra.

Defans ve Ortasaha'ya takviye yapıldığında kolay kolay bu takımı durduramaz kimse. Haa birde belki yedek bir kaleci.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Dün gece TRT maçın tekrarını veriyordu, izledim. Güçlü bir Santos'u izlemek gerçekten keyif veriyor; ikili mücadelelerde yıkılmıyor, topu rakibine vermiyor, sahada basmadık yer bırakmıyor. İnşallah böyle devam eder. Özer de yine kumaşına yakışır oyun oynamış ama ben Özer'den asıl patlamayı önümüzdeki sene bekliyorum. Sakatlığı dolayısıyla ayağında vida var ve o vida sezon sonu çıkarılacak. Muhtemelen o vida da Özer'i etkiliyor. Maçın en saçma hareketine imzasını Vederson atmış. Son dakikada içerde tüm Fenerbahçeli oyuncular adeta kamp kurmuşken şut deniyor.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Evet,dün akşam görüldü ki Andre Santos yerini buldu.Eminim ki böyle oynamaya devam ederse Haziran'da Brezilya ile Güney Afrika'da vitrine çıkacak.

Türkiye Kupası grup maçlarının aksine zevkli bir maç oldu.Antalyaspor ülkemizde futbola renk veren takımlardan biri.Umarım uzun yıllar Süper Ligde mücadele etmeye devam ederler.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Andre Santos müthis oynadi, bence Brezilya milli takimina secilmeyi sonuna kadar hakediyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Ah Sadri başkan ah şu Özeri bi almadı valla hayranlıkla izliyorum Alex gitsin Özer aynı görevi yapacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Aynen Mustafa dün Alex çıktı forvet arkası oynadı. Gökhan girdi bu sefer sağa geçti. Yeri geldi Emre gibi mücadele etti. Helal olsun valla çok sağlam çocuk.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Hangi tribündeydin Abdullah abi? Açık tribünde miydin? Bir de bilet fiyatlarını yine şişirmişler galiba.Bu sefer kaça sattılar?
    Kapalı tribündeydim Şemsi,protokolün hemen alt tarafında. Stada girerken gördüm açık 90 TL'den satılıyodu.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Santos anlaşılan yatarak milli takımda olamayacağını anladı.Fizik olarak çok güçlenmiş,çok teknik, çok akıllı oynadı...

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri