Millet şuan bizim Ticaret Lisesi'nin kızları birbirine girdi millet camlarda izliyor.. Allah akıl fikir versin![]()
Millet şuan bizim Ticaret Lisesi'nin kızları birbirine girdi millet camlarda izliyor.. Allah akıl fikir versin![]()
Valla bilmiyorum artık acayip uğultu var..![]()
Yok ya buda rezillik artık salak gibi milletin içinde saç saça kavga hiç olacak şey değil. Kız dediğin biraz edepli olur. Şahsen küfür edesim geldi kızlara..
Yok ya. Ben burdan mezun olmuştumBu senede okulun üzerine taşındık. Benim gözümde hala bizim okul burası. müdür felan aynı..
Yani hem benim okul hem bizim buradaki okul..![]()
Okulun üzerine nasıl taşındınız ? Bir katını mı kiraladınız![]()
Zico ile anlaşmışız![]()
(/s)
Harbi mi?![]()
Bu yönde birkaç duyum var Milli Takım için.
(/s)
Yılmaz Vural gelsin işte..![]()
Ben Yılmaz Vural'ı istiyorum.
Yarın sok 2 final ile sahalara veda edicem ama cuma günkü proje sunumum için finale çalışır gibi çalışmak gerekecek.Bi bitmedi şu dönem...
Birde 3 gündür 4 saat uyuyorum.Normalda 10 saat uyuyan bi bünya olduğumdan kaldıramadım bu baskıyı, varmıdır önerisi olan.
Kahve ve biraz şekerli bişiler tükettim ama gece uzun tavsiyeleri uygularız![]()
Football manager'i özledim, açmak istiyorum ama elektrikler gidip gidip geliyor..
Ya yarım kalırsa..
Şekersiz kahve iç sadece kahve.. Uykun gelince çık balkona ye soğuğu ısınana kadar uyuyamazsın zaten..![]()
Yarım litre kahve içtim, bayada şekerli. Kahve uyanık kalmak için, şeker beyin çalışsın diye. Şimdilik iyi geldi.Soğuk olayına gerek yok Apartmanımız gece 12'de kaloriferleri kapatıyor
1 gibi buz kesiyor oda
![]()
benim pc sağolsun beni üşütmüyor.. Benim odanın kapayıda kapatınca kalorifer olmasa bile fırın gibi olur. Zaten bugün 2 kez işlemci ısındığından dolayı kapadı kendini...
Bizim petekler saat 12.00'da kapanır, sabah 06.00'da açılır. Hava soğukluğna göre odayı ona göre ısıtır. Oda ısısınıda hep aynı dereceye ayarlıyor. Dışarıda kar var, ben şort giymiş oturuyorum. Ama en güzel yanı, gece 12'de kapandığında sabah 6'ya kadar soğumuyor, mütahit zamanında çok iyi petek döşemiş.![]()
Ama ülkede %100 kürsel ısınma var. Geçen yıl Aralık ayında 350 TL yakıt ödemişiz. Bu yıl ise 250 TL geldi yakıt. Düşünün bir yılda doğalgaza %70'den azla zam gelmesine rağmen fatura 100 TL az geldi. İstanbul Aralık ayını sıcak geçirmiş.
Kafam dönüyor.Tek başına içmeye çalışırsan Jack'i![]()
Anna just discovered her Love Matches
beyler burda ne diyor acilen lazım.![]()
Selam.Bu karneyi kim çıkardı ya
Selam Tolga..
Harbiden kim çıkardı ya.