Yuh böyle saçmalık mı olur![]()
Yuh böyle saçmalık mı olur![]()
Olamaz böyle birşey![]()
Niye olamasın yahu taktiksel başarı ve başarısızlık karşı karşıya.![]()
masus filan yapmadın demi yasni gerçekten bi rastlantıysa benzerine zor rastlanır bişey
bu tür saçmalıklar oyunun gerçekten tadını kaçırıyor. . .
Arkadaşın yönettiği takım Barca görünüyor ama...
İkinci maç son derece normal. Bu sene FM'nin kodlamasında problem var. Aynı CM'nin son birkaç yıldaki oyunları gibi farklı skorlar oluyor. Bunlarla çok karşılaşacaksın.
İlk maç içinse şunu söyleyebilirim. Maça kötü başlamışsın, üstüne ya çok kötü bir taktik uyguladın ya da hiç taktik yapmadın. Son ihtimal, çok gol yiyorum diye geri çekildiysen bu skor olur tabi. FM 2010'da geri çekilirsen kaybediyorsun. İki maç da saçma bir oyun için normal bence.
Ben Manu ya depLasmanda Beşiktaş iLe 6 tane attım.
Senin durumun harbiden çok garip.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
hehe ilginç![]()
koçum ibrahimovic! Dakikalar tükeniyor Real Madrid Kupaya Koşuyor ama ibrahimovic Faktörünü unutuyorlar .. once Dakika 87 de 2-1 90+1 de 2-2 be 90+4 de yeniden ibrahimovic!
![]()
gerçekten reallliler acı içinde kalmış olmalı![]()
helal olsun zlatan![]()
ben barcelonayı yönetiyorum. Ne manu ne wolfsburg benım takımım. şampiyonlar ligi 1. tur maçları. Zaten benim takımımda böle saçmalık olmaz![]()
Ben MANU-Wolfsburg olayını çok yaşıyorum. Eğer reputation'ın daha azsa 10-0'da yensen o seni kendi evinde 11-0 yener. Oyunun mantığı bu.
@vega; yürek yetmez o penaltılara.![]()
OYunda 3. sezondayım bu 3 sezon içindede 3 İzmir takımıda Süper Lige çıktı. Hepside TSL'de
sanırsam ligde: 4 İstanbul, 3 Ankara, 3 İzmir takımı oldu.
(Bu aradada İzmir takımlarının altlarında 2şer takım var)
2. olay ise Ferrari İnter'de
![]()
Last edited by SAİT71 : 16.Ocak.2010 at 15:46
bu nebicim taktik ya
![]()
Hem git 3 tane gol ye,hemde maç sonu puanı 9.9 olsun.Ben ilk defa gördüm.Böyle bir kaleci performansı gören var mı?
![]()
17 tane karşı karşıya şut cıkardı ise alır o puanı
Bildiğimiz tanıdığımız rüştü serbest bıraktım gitti sevillaya
Gelecek vaad ediyormuş şaka gibi ya![]()
Buna ancak Lothar Matthäus mucizesi denir. Daumdan takımı 15. sırada aldı ve şampiyon yaptı.
![]()
Last edited by ozzymanborn : 20.Ocak.2010 at 18:43
Hasta ölüm döşeğinde amaliyatı için yardım edin![]()
![]()
![]()
Allah Reinadan razı olsun![]()
![]()