1 ile 30 arası toplam 1272 sonuç

Konu: FM 2010 Oyun İçerisinde Karşılaştığınız İlginç Olaylar

Hybrid View

Oyunda Fm2010da Şuana Kadar Tam Puan Alan Oyuncuyla Karşılaşmadım Hep Genelde 9.9 9.8 Gibi 9lu Rakamlarla Tavan Yaparlardı Oyuncular. Bir Resmi Maçta Olması Bunun ve de Stutgart - Hamburg ŞL 3.Ön Eleme Turu Maçında Yaşanmasını Bende Kaydedeyim Dedim

Nobre'nin Açtığı Yolda Agüerro FC Almanları Sahaya Gömüyor

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2009
    Yer
    Avcilar, Istanbul

Quote Originally Posted by mehmetocal View Post
    Oyunda Fm2010da Şuana Kadar Tam Puan Alan Oyuncuyla Karşılaşmadım Hep Genelde 9.9 9.8 Gibi 9lu Rakamlarla Tavan Yaparlardı Oyuncular. Bir Resmi Maçta Olması Bunun ve de Stutgart - Hamburg ŞL 3.Ön Eleme Turu Maçında Yaşanmasını Bende Kaydedeyim Dedim

Bu bana da oldu, forvet oyuncum lig maçında altı tane gol atınca 10.0 aldı, ki sene sonunda 36 golle kral oldu

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mehmetocal View Post

U21 İngiltere maçı...

İki oyuncu 10.0'la oynuyor bu sefer, maçın yıldızı olan adam da benim altyapıdan çıkma, southamptondan ilk defa 100K'dan fazla değeri olan bir genç yani ehue. 16 yaşında adam ama şaka maka U21'de oynuyor ve her maç gol atıyor farkına vardığım kadarıyla. Zaten 2 maça çıkmış ve 5 gol atmış u21'de xD.

Bak neleri anlattım sırf ss gösteriyim diye hoho

Mesaj Yetkileri