Sayfa 196 / 896 İlkİlk ... 96146186194195196197198206246296696 ... SonSon
5,851 ile 5,880 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Dentinho'yu yalanlicaklar diye korkuyorum niye bu kadar istediğimi bilmiyorum bu transferi adam hakkında bilgim de yoktu oysa.. Sanırım takımımın durumundan pek bi memnunsuzum
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Ne kadar doğru bilmiyorum ama Dentinho'nun alındığı Fenercell'den mesajla gönderilmiş üyelerine galiba...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Transferler Fenercell ile duyuruluyor ama bunu bilen birisinin işletmesi de olabilir. Fenercell'den duyurulduysa eğer 1 saate kalmaz resmi açıklama da yapılır.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Yalan herhalde, ekşisözlükte görmüştüm bunu, ama şimdi girdim o entry silinmiş...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şaka yapmış sanırım birisi. Henüz kesin bişi yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bir haftadır Dentinho transferi konuşuluyor Fenerbahçe'de. Gökhan Ünal transferi öncesinde Luis Suarez ismini yazdı birkaç arkadaş. "Yapmayın, etmeyin" dedim okuduğumda. Adam Ajax'ta otomatiği bağlamış. Hollandalıların amacı belli, en yüksek fiyattan çakacaklar. Şimdiden fiyatı 30 milyon bu adamın. Ardından Dentinho daha mantıklı geldi. "Bruno Ferreira Bonfim" dendiğinde galiba bir tek babası "benim oğlum" diyordur. Brezilya'da dişlerinden dolayı Dentinho diye çağırıyorlar. İki kanatta da oynuyor. Çok teknik demenin bir manası yok elbette (!) Andre Santos ve Cristian'ın geldiği Corinthians'ın alt yapısından yetişti ve hala orada. Fenerbahçe'nin bu iki transferden dolayı bildiği bir kulüp Corinthians. Peki Dentinho gelir mi? Napoli de peşinde olduğundan menajeri Mariano Grimaldi bugün İtalya'da radyoya bağlanmış. Oyuncusunun Corinthians'da taraftarın idolü olduğundan bahsediyor. "Brezilya U20 milli takımında oynuyor. Burada 50 bin taraftar önünde oynadığından Avrupa'da oynamaya hazır. Bu yıl Avrupa'ya geleceğini sanmıyorum. Dentinho'nun fiyatının oluşmasını bekliyoruz. Gerçek değerini bulduğu zaman gelecektir" demiş Grimaldi. Bir de pasaport meselesi var. İtalyan akrabası olmadığından Serie A'da yabancı sayılacak. Şubat 2009'da adının geçtiği postta yine İtalyanlar talip olduğunda 10 milyon Euro lafı geçiyordu. Kime giderse büyük transferdir...

http://acetobalsamico.blogspot.com/2.../dentinho.html

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Kazım ileride affedilebilir. Kiralanması bunu gösteriyor.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

touluse kazım gibi potansiyelli bi oyuncu için satın alma hakkını kesinlikle kullanacaktır.psg kezman için bile kullanmıştı ki iç açıcı da değildi performansı yani üzülüyorum ben kaybettik kazımı artık türkiyeye döneceğini hiç sanmıyorum avrupada oynamayı tercih edecektir.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Dentinho'nun satılmasını istemiyo Corinthians taraftarı. Cristian satıldığındada tepki göstermişlerdi. Ama fiyat onlar için çok iyi. Zaten Corinthians bizim alt kulup gibi oldu : ) Yetiştiriyolar Fener alıyo

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Exclamation Kazım Toulouse'da

Fenerbahçe'nin kadro dışı bıraktığı Kazım kazım, sezon sonuna kadar Fransa ligi takımlarından Toulouse'un formasını giyecek. Fransa ligi’nin resmi internet sitesine açıklama yapan Toulouse teknik direktörü alan Casanova, çok yönlü bir oyuncu olarak tanımladığı Kazım'ın takımına güç katacağını söyledi.
    Fransa Birinci Ligi'nin resmi internet sitesinde aynı zamanda Toulouse Kulübünün resmi internet sitesinde yer alan haberde milli futbolcunun Fransız ekibine sezon sonuna kadar kiralandığı belirtilirken satın alma opsiyonunun da Fransız kulüpte olduğu açıklandı.

Fenerbahçe Kulübü de resmi internet sitesinden bu transferi duyurdu.

http://www.ntvmsnbc.com/id/25046897/

TuNdRaLoWeR Misafir

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

9 numarayı giyecek forma yakışmış.Dentinho haberi gelmeli artık demi yahu

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Kazim adina sevindim umarim yeni takiminda basarili olur yüzümüzü kara cikarmaz

Hayırlı olsun hem Kazım hem bizim için..

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Dentinho geldi dedi bi arkadaş ne kadar doğru ??

Quote Originally Posted by wawe1001 View Post
    Dentinho geldi dedi bi arkadaş ne kadar doğru ??
    Nereden duymuş ?

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Bir kaç forumda gördüm diyo galiba yalan ya.Açıklanır 2-3 güne kesin durum bence

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

sporx

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Ben bu transferin olmayacağını düşünüyordum zaten. Hala da aynı fikirdeyim. devre arasında bu kadar büyük transfer ücretleri vermek akıl kârı değil bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by Rossoneri View Post
    Kazım ileride affedilebilir. Kiralanması bunu gösteriyor.
    Umut, bu tercihi muhtemelen Toulouse tarafı yapmıştır. Çünkü satın alma opsiyonlu kiralık oyuncu almak çok mantıklı; oyuncu tutarsa daha önce belirlediğin, yani kiralamayıp direkt satın almaya kalktığında da gözden çıkardığın parayı verip alıyorsun. Buna karşılık oyuncu tutmazsa kayıp sadece 400-500 bin € oluyor.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Bence kazım gözden çıkarıldı bile.. Yani affedilmicek ilerde de satın alma opsiyonu onlarda olduğuna göre.. Muhtemelen de alıcaklardır sene sonunda..

"Dentinho konusunda Fenerbahçe'de sıcak gelişme bekleniyor" yazısını yazmasalar kesin almicaz derdim de içime kurt düşürdüler öyle yazarak
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

NtvSpor'u ve RadyoSpor devamlı takip ediyorum transfer haberlerini

İdari Menejer Hasan ve hocamız döndüler, Aykut Hoca brezilyada bir oyuncu ile anlaşmış, yarın imzalanabilirmiş... hayırlısı artık

Emre'nin twitter'ına yazdığı yazı..

http://twitter.com/emrebelozoglu5

Fake değildir umarım..

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

kesin fake o sayfa

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Emre'nin twitter öyle diye biliyorum ben.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

yenilmeyi kaldıramiyorum işte. saha içinde sakatlığımı bile unutup, kendi takım arkadaşlarıma kızıyorum. maçı alamadık, halen lideriz...
    bu ne biçim yorum Emrenin işi yokta oturup transfer raporu verecek.. Bencede fakedir. Yönetim bile açıklamamış emre veya bir futbolcu kulübün transferini açıklamaz. Hemde twitterda..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

"GELMEYE HAZIRIM"

Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak için girişimlerini sürdürdürdüğü Brezilya'lı futbolcu Dentinho, sarı lacivertlilere transferi hakkında ilk kez konuştu.

21 yaşındaki Corinthians'lı forvet oyuncusu, Habertürk'e yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"İlk defa Türkiye’den bir gazeteci ile görüşüyorum. Şu anda bana gelen resmi bir durum yok. Ama kulübüme Fenerbahçe’den teklifler geldiğini biliyorum. Daha başkan beni çağırıp bu konu hakkında konuşmadı. Menajerim Fenerbahçe’nin beni istediğini söyledi. Ben de bunu duyunca Roberto Carlos ile konuştum. Oldukça olumlu şeyler söyledi. Özellikle İstanbul ve Türkiye ile ilgili. Hayatın oldukça güzel ve renkli olduğunu, futbolun 1 numaralı spor olduğunu, kulüpler arasındaki rekabetin üst seviyede olduğunu ifade etti. Ayrıca taraftarların aynı Brezilya’daki gibi oldukça sıcak ve ateşli olduğundan bahsetti. Carlos’tan çok olumlu bilgiler aldım."

‘GELİRSEM SIKINTI ÇEKMEM’

Türkiye’de oynayan çok sayıda Brezilyalı olduğunu bildiğini de belirten Dentinho, “Santos ve Cristian eski arkadaşlarım. Bunun için F.Bahçe’ye gelmemle ilgili problem yok. Eğer kulüpler anlaşırsa ben gelmeye hazırım. Ancak Corinthians’ın da bu sezon hedefleri büyük. Copa Libertadores’i kazanmak istiyoruz. Kulüp bırakır mı bilemem. Bunlar benim dışımda konular. Anlaşılırsa ve benim için de iyi bir kontrat olursa Fenerbahçe’ye gelmeye hazırım” ifadesini kullanarak transferine yeşil ışık yaktı.

Kaynak: Habertürk

Emre'nin twitter hesabı gerçek sanırım.Askmende ünlülerin twitter adresleri vardı.

http://askmen.mynet.com/yasam/131-haberler/1849-twitterda-unlu-adresleri

Evet bu Emre'nin twitter hesabı arkadaşlar fake değil,çünkü yönetimin twitter&facebook gibi sosyal paylaşım sitelerine karşı aldığı tavır ile ilgili "Kontrollü yazacağıma eminler" yorumu var.

Del Piero_10 Misafir

Biraz çocuksu tarzda yazılmış sanki mesajlar. Bu yüzden fake izlenimi uyandırıyor.

Mesaj Yetkileri