Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 45 sonuç

Konu: sergenden 3 yıllık imza 06.06.2006 14:10

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Default sergenden 3 yıllık imza 06.06.2006 14:10

SERGEN'DEN 3 YILLIK İMZA..

İkinci Lig B Kategorisi'nin yeni ekiplerinden Etimesgut Şekerspor ile ile anlaşana Sergen Yalçın, az önce resmi sözleşmeye imza attı.. Süper solak, Başkent ekibi ile 3 yıllık mukavele yaptı

Sergen Yalçın, Etimesgut Şekerspor ile basın önünde 3 yıllık sözleşme imzaladı.
    İmza töreninden 5 numaralı formayı giyen Sergen'in açıklamaları az sonra Ajansspor.com'da olacak.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

gide gide orayamı gitmiş.bence futbolu bırakmalı artık
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2003
    Yer
    Istanbul

Money Talks...
    Koray Dusova making tactical change...

hahahah koptum biranda mizah bölümüne girdim sandım meğer gerçekmiş yuh artık.

Nesil
    2006
    Yer
    Belcika / Antwerpen

sezon basina 2.5 ton seker,lolipop,tuzluseker,eksi seker, falan filana mi analsmis

insan bursa nebilim soyle ligde orta guclu olan takimi alir ve tek basina cikartir bbuyuklerin ararsina olmadi t t t

Quote Originally Posted by hurmet
    hahahah koptum biranda mizah bölümüne girdim sandım meğer gerçekmiş yuh artık.
    walla bende şaka sandım çok ilginç ....

Nesil
    2006
    Yer
    Ali Sami Yen-Eski acik

yuh be koskoca sergen sekerspora gitti yazik oldu,duyduguma göre kayseri erciyes sergeni istiyodu keske oraya gitseydi...

Quote Originally Posted by yusufislam
    sezon basina 2.5 ton seker,lolipop,tuzluseker,eksi seker, falan filana mi analsmis
    haha çok güldüm yaw

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

şekerspordan donup jübilesini beşiktaş ta yapacakmışş

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

sekerspor cok büyük paralar vermistir büyük ihtimalle...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

gercek mı bu haber?

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Uyandirin Benİ !!!! Ne Oluyor Yahu İsİm Benzerliği Falan Mi?

Nesil
    2005
    Yer
    34

beyler turkcellden dersteyken mesaj geldi açtım baktım sergen şekersporda gülmekten öldüm

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Quote Originally Posted by bursa_mc
    SERGEN'DEN 3 YILLIK İMZA..

İkinci Lig B Kategorisi'nin yeni ekiplerinden Etimesgut Şekerspor ile ile anlaşana Sergen Yalçın, az önce resmi sözleşmeye imza attı.. Süper solak, Başkent ekibi ile 3 yıllık mukavele yaptı

Sergen Yalçın, Etimesgut Şekerspor ile basın önünde 3 yıllık sözleşme imzaladı.
    İmza töreninden 5 numaralı formayı giyen Sergen'in açıklamaları az sonra Ajansspor.com'da olacak.
    dostum sen şuna bi kaynak göstersene insanın inanası gelmiyor ajanssporu aradım taradım en ufak böyle bir haber yok

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

http://www.ajansspor.com/haber/145568 al sana kaynak nasıl bulamadın ajanssporda

apuhpauhpuahpuha yazık walla

Nesil
    2005
    Yer
    ev

valla tebrik etmek lazım şekerspor yöneticilerini

kendisine şekerspor da başarılar dilerim..

iki-üç hafta önce şeker teklif yapmıştı sergen e sergen 1,750,000 euro istemiş şeker 1,000,000 euro vermiş anlaşamamışlardı bu sefer heralde 1,500,000 a bağladılar işi ama şeker seneye 2,lig B ye çıkar heralde

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

Sergen Yalçın ve Etimesgut Şekerspor
    hey gidi eski sergen hey kendini bitirdi bu adam atlar la kızlar la

HEYKELİ DİKİLECEK ADAM !!!

Türk futbol tarihinin en önemli isimlerinden biri olan Sergen Yalçın artık Etimesgut Şekerspor'da forma giyecek.. Başkan Hızır Demir ilginç bir söz verdi: "Sergen'in heykelini dikeceğim" !..

Sergen Yalçın, bu sezon 2. Lig B Kategorisi'nde mücadele edecek olan Etimesgut Şekerspor ile basın önünde 3 yıllık sözleşme imzaladı.

KC Group'un Ulus'taki merkezinde yapılan ve Etimesgut Şekerspor Kulübü Başkanı Hızır Demir ile başkan yardımcısı Tahir Elbarlar'ın hazır bulunduğu törende 5 numaralı formayı giyen Sergen'in formalarından birinde "KEÇİ SERGEN" yazması dikkat çekti..

Sergen Yalçın, imza töreninin ardından Başkan Hızır Demir'in ofisinde Genel Yayın Yönetmenimiz Cem Kurel'le bir süre sohbet etti.. Sohbette Başkan Demir ve başkan yardımcısı Tahir Elbarlar da yer aldı..

"BAŞKANIN İKNA EDİCİ ÖZELLİKLERİ VAR"
    Şekerspor'un teklifini Başkan Demir'in samimiyetine güvenerek kabul ettiğini belirten Sergen, KC Grubu da Türk futboluna yaptığı hizmetlerden ötürü övdü.. Sergen'in "Başkanın ikna edici özellikleri var" sözü de odada kahkaların kopmasına neden oldu..

Önce 2. Lig A Kategorisi'ne oradan da Süper Lig'e çıkmak istediklerini ve futbolu Şekerspor'da Süper Lig'de bırakmak istediğini söyleyen Sergen Yalçın, Beşiktaş'a kırgın olmadığını, ancak geri dönmesinin sözkonusu olmadığını da söyledi..

Sergen, Şekerspor’dan 500 milyar peşin, maç başına da 15 milyar para alacak. Etimesgut Şekerspor Kulübü Başkanı Hızır Demir de sohbetimiz sırasında Sergen'e övgüler yağdırdı.. "Sergen Türk futbolunun yetiştirdiği en nadide futbolculardan birisi" diyer Demir, KC Group'un da Türkiye'nin sayılı firmalarından biri olduğunu belirtti.. "Şekerspor da Türk futbolunda bir çınar ağacı. Birkaç sene önce az kalsın kapanacaktı.. Ama biz bu kulübü FIFA kriterlerine uygun hale getirdik" diyen Demir, "Biz niye 2. Lig'deyiz, bizim yerimiz Süper Lig olmalı. Bugün bizdeki koşullar, Süper Lig'deki takımların olsa olsa yarısında mevcuttur.. İnşallah en kası zamanda hak ettiğimiz yer olan Süper Lig'e çıkacağız" sözleriyle konuşmasını sürdürdü.. Demir, düşeni zirveye kaldırmanın zevkini yaşayacaklarını belirtti..

Sergen'in yeniden çok daha büyük lider olacağını ve aranan bir isim olacağını söyleyen Demir, "Sergen'e hiç kompleks yok, aynen Süper Lig'deki gibi oynayacağını biliyorum" dedi..

HEYKEL SÖZÜ
    Demir, Şekerspor Tesisleri'nin önüne Sergen'in heykelini dikeceğini de söyledi: "Sergen'in değerini biliyoruz.. Tessilere heykelini dikeceğiz.. Sergen'e sözümüz var.. Takım arkadaşları da Sergen'in değerini biliyor.. O'nun hegamonyasını bozmadan, Başkan-futbolcu değil ağabey-kardeş gibi anlaşacağız"

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

cık cık cık..

Sergen'i 2. Lig B Kategorisinde oynuyor görmek çok üzdü beni. Böyle bir yetenek, yazık!..

şimdi benim kafama takılan bu klübün bu kadar parayı nereden bulduğu sergen e bu kadar parayı nasıl verebilecekler ? gelirleri ne ölçüde ? tartışılıcak konular bence....

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Sekerspor'a maddi destegi KC Group yapıyor. Yakında baska bombaların gelcegine de inanıyorum ben. Ve Sekerspor'u cok kısa surede Super Lig'de gorebiliriz. Buyuk yatırım yaptı KC Group.
    Tabi Sekerspor'a taraftar destegi gerekiyor ve bunun icin Sergen gibi adamlar almaları gerekyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bende msnde bi arkadaş böle yazmış'sergen şekersporda' bende şaka sanmıştım meherse gerçekmiş

Quote Originally Posted by SefaReis66
    iki-üç hafta önce şeker teklif yapmıştı sergen e sergen 1,750,000 euro istemiş şeker 1,000,000 euro vermiş anlaşamamışlardı bu sefer heralde 1,500,000 a bağladılar işi ama şeker seneye 2,lig B ye çıkar heralde
    bu mesajı ciddiye almayın adamlar 2,lig B deymiş zaten
    bi de geçen gazetede vardı bu para konusu sergen 1,750,000 euro istedi diye ama 500 milyara anlaşmışlar

Nesil
    2006
    Yer
    Belcika / Antwerpen

dusunun, sergen resmen besiktasa kusmus,,,
    sekerspora nedenmi gitti para icin degil onun bunun icin degil

iyi okuduysaniz !!!

sergen bir zamanlar sekersporda oynadigi icin heykeli dikilecekmis,,,
    soz bu,,,sergen besiktasdan beklerdi ama futbolcuyu bile kiskanan baskanlari var...

sergen sayildigi gercek destek gordugu yere gitti hayirli olsun

onlar adamin heykelini dikecek, ya besiktas siz ne yaptiniz....

fosssssssssssssss...

Sürpiz Bir transfer.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006

hey gidi sergen

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri