Yarın şemsiyle 12.30 13.30 arası 1 saat buluşma yapmayı düşünüyoruz gelmek isteyen![]()
Yarın şemsiyle 12.30 13.30 arası 1 saat buluşma yapmayı düşünüyoruz gelmek isteyen![]()
Başka güne ertelenmiştir![]()
Bu sefer yapacağız valla 2 kişiylede olsa.Gelen olursa daha iyi olur.Güzel vakit geçireceğimize eminim..![]()
Cumartesiye kadar Antalya'da olacağım.O zamana kadar buluşma yapılırsa ben de gelebilirim.
Cuma günü 4 den 7 ye kadar yapabiliriz![]()
ben pazar aksamı gelıyorum pzardan sonra bi gün büyük buluşmaya hazırım![]()
İnş İnş![]()
Tam bi gün belirlesek artık![]()
geldim geldim![]()
Hoş geldin ama Fırtına fena 2-3 gün böyle olucak diyolar basket oynuyoruz topun yönünü bile değiştiriyor![]()
heheevt soguk havalar
Fırtına devam ediyor mu yav.![]()
bugün daha iyidün hem güneş vardı hemde ne biçim fırtına,onun yüzünden dün 11.30 da kalktım vuuu vuuu die ses geliyodu uuyandım
![]()
Persembe günü yapabiliriz![]()
konu acilali 2 aydan fazla olmu$. biz sizden sonra 2 defa bulu$tuk. siz hala bulu$amadiniz mi cocuklar?![]()
Yok ya millet kaçıyor nereye kaçıyorsa![]()
Haftaya yapin ben de geleyim![]()
Umut bir netleştiremedin be koçum.En son RasAnt ile konuşacaktın? Bak ben pazar günü gideceğim,ona göre.
Bir Antalya buluşması daha yalan oldu böylece.En azından benim adıma.![]()
So what?
Saike
Ben ameliyat oldum geçen hafta bu hafta gezebilirim sanıyodum öyle bişey olmadıAma Antalya'ya gelicem 1-2 hafta içinde bir şeyler ayarlıyabiliriz.
Şemsi gitti İstanbul'aama Agah ve Mete var onlarda gelirse iyi olur olmadı ben seni gezdiririm Mehmet
![]()
ne buluşmaymış besevgililer gününden sonra buluşalım
![]()
Pazar günü Antalya'da olan arkadaşlarımız bana msj atsınlar![]()
Antalyada olan yada Antalyalı olan arkadaşlarımız pazar günü işi olmayan var mı iftarı beraber açmayı düşünüyoruz gelmek isteyen var mıdır ?.
Düşünüyoruz derken ?Bir de konuyu sabite aldırmış
![]()