hehe romenlere bak![]()
Avusturya uyruğu var sanırım, ikinci vatandaşlığı Türk..
Ama yine de Türk statüsünde olması lazım.
evt yanlışlık yok![]()
SS Koyamayacağım Ama Birsürü Kaliteli Transfere Rağmen UEFA'da Trömsö çıktı.İlk maç 2-0 yenildik rezil olduk.Bakalım Ali Samiyede kaç 0 yenecez![]()
Rövanşı 5-0 Aldık Tur AtladıkNe Gerçekçi Oyun Az Kalsın Facia Yaşıyoduk
![]()
oyunda gördüğüm en yüksek haftalık kazanç messiden dudağım uçukladı![]()
![]()
Messi'nin fiziksel özelliklerinin 25'inde bu kadar düşmesi ilginç.
Elde edilmesi cok guc bir basari elde ettim;
Sadece iki mac yaptim; bir lig sampiyonlugu, bir de Sampiyonlar Ligi sampiyonlugu elde ettim
3 senelik Groningen kariyerimden sonra bos olan Atletico Madrid menejerligi icin basvurdum ve kabul edildim. Bir baktim daha bitmemis Ispanya'da lig, son haftaya Real Madrid, Atletico Madrid'in iki puan onunde lider girmis. 2. siradayim ve son macim Barcelonayla.
Ama iste soyle bir mucize oldu;
Real kaybetti ben kazandim ve tek macla sampiyon oldum!
6 gun sonra Sampiyonlar Ligi Finali'nde tekrar Barcelona ile oynadim. (bu kadar basari yakalanmis bir sezonda Atl. Madrid niye menejerini kovmus anlamadim bu arada)
Finalde de Pique'nin takimi icten cokertmesi sayesinde bir de CL Kupasini kaldirmis oldum
8 gunluk Atletico Madrid kariyerimdeki bu iki macla bi de favoured personnel oldum yahu..
![]()
olaya bak 2 maçLa efsane
![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Şaka gibi![]()
bunadaderim
![]()
benim karşılaştığım en ilginç ve aptalca olay şu.. taktikte değişiklik yaptığım sırada rakip duran top kazanırsa %90 gol oluyor.kafayı yiyorum.
serwan tek önerim maçı durdur ve taktiği değiştir...herkes böyle yapıyor
Bu nasıl bir maç takvimi böyleFederasyon mu fenerasyon mu belli değil
![]()
1 gün arayla 2 bursa maçı![]()
gün geçmiyorki bir garipliğimiz yaşanmasın ve biz bu gariplimizi sizlerin önüne serelim![]()
bu arada benim pilot klüp onlar![]()
Amorti arkadaşımıza da Amorti değiL ikramiye vurmuş maşaLLah.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...