kadro uyumunu yüksek tutmak için yapılması gerekenler aslında belli.
-çok çok geniş bi kadronuz olmamalı.mutlaka sorun çıkıyor.
-bi mevkide çok alternatif olmamalı.alternatif rekabet getirir ama çok fazla olunca oyuncular forma şansı bulamamaktan korkuyor.e bulamıyorlar da zaten.bu yüzden huzursuzluk çıkıyor.
-oyuncularınızı dönüşümlü olarak oynatmaya gayret edin.
-kötü oynayan yıldız da olsa gerektiğinde dinlendirin.
-maaşlar çok önemli.aşağı yukarı aynı kalitedeki oyuncuların birine yılda 5m diğerine 2m verirseniz yine huzursuzluk oluyor.
-basına verdiğiniz demeçler de önemli.bi oyuncu uğruna tüm takımın havasını bozacak yorumlardan kaçının.
-ve en önemlisi istikrar.her sene 8-10 adam alıp yollarsanız uyum yakalamanız biraz zor.özellikle takımda herkesin sevdiği adamlar falan oluyor.onları yollamamaya özen gösterin.

genel olarak bunlara dikkat ederseniz squad harmony yüksek olur.bende tam %90 şu an.daha yüksek olduğu zamanlar da oldu.ama kadrom 3 sezondur neredeyse aynı.her yıl 1 -2 genç yetenek takviye edip onları da genelde kiraya gönderiyorum.her mevkinin 2 alternatifi var.mevkileri dışında görev yapan oyuncularınız olduğunda sorun yaşamıyorsunuz.alternatifler de en az oynayanlar kadar kaliteli ve dönüşümlü oynuyorlar.sorun çıkaran kendini kapıda buluyor.bir de sözleşmelerine dikkat ediyorum.bu adam da bunun kadar para ister dendiğinde 2sine de yaklaşık aynı parayı ödüyorum vs vs.