1 ile 28 arası toplam 28 sonuç

Konu: İşte Bu Viedeo Beni Çok Tatmin Etti Uzun Zamandr Askerlerimizi Öldrn pkknın Sn Durumu

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul'dan bildiriyor.

Çok iyi hatırlıyorum atv haberde izlemiştim bu dayak yiyen bir üniversitede sol görüşü savunduğu ve bildiri dağıttığı için sağ kesimi savunan öğrenciler tarafından dövülmüştü...

Quote Originally Posted by uyurtsever
    Çok iyi hatırlıyorum atv haberde izlemiştim bu dayak yiyen bir üniversitede sol görüşü savunduğu ve bildiri dağıttığı için sağ kesimi savunan öğrenciler tarafından dövülmüştü...
    ha alışık ozaman dayak yemeye.

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

ya kardeşim ne alakası var şimdi bunla onun hem o olay öyle değildi yanlış lansa etme.senin bu mesajından ben şunu anladım pkklılarda solcudur öylemi.
    ama bana bak böyle meselelerde ülkenini solcusuda sağcısıda birlik olup bu köpeklerin tepesine konar.
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul'dan bildiriyor.

Quote Originally Posted by gokhanarslan1991
    ya kardeşim ne alakası var şimdi bunla onun hem o olay öyle değildi yanlış lansa etme.senin bu mesajından ben şunu anladım pkklılarda solcudur öylemi.
    Bu adamın pkk lı olduğunu nerden biliyorsun ki hem ben pkklı demedim sol görşü savunan bir öğrenci dedim...Yabancıların alıp rast gele bir başlıkla siteye eklediği bir video üzerine burada konuşuyorsun.Olayı yanlış lanse etmiyecekmişim asıl sen olayı yanlış lanse ediyorsun...

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Bu adamın pkk lı olduğunu nerden biliyorsun ki hem ben pkklı demedim sol görşü savunan bir öğrenci dedim...Yabancıların alıp rast gele bir başlıkla siteye eklediği bir video üzerine burada konuşuyorsun.Olayı yanlış lanse etmiyecekmişim asıl sen olayı yanlış lanse ediyorsun...
    ya sen bu vidoyuda sağ sol olayına bağladınya helal olsun sana bravo...
    bu insanı neden dövdükleri malum film izlerken aç sesini bak bakalım orda neler söylüyorlar ondan sonra cevap yaz ve bir daha bana akıl verme...
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Del Piero_10 Misafir

güzel video moral yükseltmek için süper.

Mesaj Yetkileri