-
06.Haziran.2006, 23:49
Sadettin Saran, bugün çeşitli yayın organlarında yer alan "Aday olmayacağım" açıklamasının gerçeği yansıtmadığını söyledi..
Konuyla ilgili olarak Ajansspor.com'a özel açıklamalarda bulunan Saran, sözlerinin yanlış yorumlandığını belirterek, "Ben "aday olmayacağım" şeklinde bir açıklama yapmadım.. Bundan önce ne söylediysem orada da aynısı söyledim.. Sadece uygun şartlar yerine gelmezse aday olmayacağımı belirttim.. Bu yönde verilmiş kesin bir karar yok.. Sözlerim yanlış yorumlanmış.." dedi..
İşte Saran'ın Ajansspor.com'a yaptığı açıklama:
Sayın Saran bugün bazı yayın organlarında adaylıktan çekildiğiniz yönünde bir açıklamanız yer aldı. Bu doğru mu ?
Benim düşüncemde değişiklik yok.. 25 Mayıs'ta söylediğim şuydu: Kongre ertelenirse, Yıldırım da aday olmayacaksa adayız dedim.. O düşüncem sürüyor.. Benim af talebim de olmadı.. Şurda cezamın dolmasına 10-15 gün kalmış kimseye o payeyi vermem.. Ayrıca zaten af çıksa bile Genel Kurul'un yani seçimin olduğu gün karar çıkacak.. Benim o gün aday olmam Genel Kurul'un idaresine saygısızlık olur.. Dolayısıyla benim düşüncem de değişen bir şey.
Yani adaylıktan çekilmediniz ve uygun şartların oluşması durumunda aday olacaksınız.. Öyle mi ?
Hayır, şu anda değil, hiçbir zaman yok.. 25 mayıs'ta söylediklerim çok net.. O dediklerim aynen geçerli.. Biz hep beraber Aziz Bey'in kararını bekliyoruz..
Aziz Yıldırım'ın devam kararı alması durumunda aday olmayacaksınız değil mi ?
100. yıldaki istikrar için Aziz Bey'in devam etmesi gerektiğini en başından beri söyledim..
Aziz Yıldırım yarın çıkıp da aday olmayacağını açıklarsa tavrınız ne olur?
Şu anda zaten benim resmi olarak aday olma şansım yok, 24 Haziran'da benim affedilip edilmeyeceğim belli olacak.. Dolayısıyla bana göre seçimin 16 gün sonraya ertelenmesi gerekir..
Fenerbahçe'de ciddi bir belirsizlik var ve kulübün bundan olumlu etkilenmediği kesin.. Ancak size göre ne kadar olumsuz etkilendi ?.. Çok büyük zarar gördü mü ?
Şu anda baktığınızda teknik direktör belli değil.. Şampiyonlar Ligi ön elemesine 1.5 ay kaldı.. Bunlar tabii ki oyuncuları etkiliyordur sonuçta.. Ama altından kalkılamayacak bir durum da yok.. Herhalde Aziz Bey de 1-2 gün içinde kesin kararını açıklayacaktır..
Mesaj Yetkileri