Sayfa 161 / 1204 İlkİlk ... 611111511591601611621631712112616611161 ... SonSon
4,801 ile 4,830 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

İşte o diyalog
    KEWELL: Gazetelerde bu yazılanlar ne demek oluyor?
    YÖNETİM: Eğer sezon sonu gideceksen, şimdi git...
    KEWELL: Düne kadar beni istiyordunuz ama...
    YÖNETİM: İki ay yoksun. Senin yerine transfer yapmamız gerek.
    KEWELL: Sakatlanınca şimdi böyle mi oldu?
    YÖNETİM: Ama sakatlığın uzun sürecek...
    KEWELL: O zaman verin tazminatımı gideyim!

Milliyet

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Professional18 View Post
    İşte o diyalog
    KEWELL: Gazetelerde bu yazılanlar ne demek oluyor?
    YÖNETİM: Eğer sezon sonu gideceksen, şimdi git...
    KEWELL: Düne kadar beni istiyordunuz ama...
    YÖNETİM: İki ay yoksun. Senin yerine transfer yapmamız gerek.
    KEWELL: Sakatlanınca şimdi böyle mi oldu?
    YÖNETİM: Ama sakatlığın uzun sürecek...
    KEWELL: O zaman verin tazminatımı gideyim!

Milliyet
    İnanmıyorum böyle olduğuna Kewell demiştir gazeteler ne demek istiyor...
    Bizimkiler de boşver onları sen sallıyo onlar demiştir en kötü demişlerdir kiyeni sözleşme imzalıyalım senle ama şimdilik askıya alalım sözleşmeni uzun sürecek sakatlığın nasıl olsa
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Böyle bir konuşma geçebilir mi?Bu kadar saçma bir konuşma var mı ya?"KEWELL: Sakatlanınca şimdi böyle mi oldu?"ahahaha

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

kewell: What does that mean this in the newspaper written?

yönetim : If the end of the year going to go, go now ...

kewell : You wanted me until yesterday ...

yönetim: Lacked two months. Instead you we need to do transfer.

kewell : ?????????

yönetim : But the injury will take time ...

kewell : Let me go give my compensation!

Türkçe konuşçak halleri yok ingilizce konuştular heraldede soru işaretli cümleyi kewell nası kurdu sölerse iyi olur

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

It's because of my injury? Huh? Tell me? Are you talking to me?

gibi bişeydir herhalde. Kewell ayna karşısında.

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Reuters ajansından geçti Dos Santos kiralık olarak Gs'de diye

http://www.radioformula.com.mx/perso...o_notas/10935/

Burada da birşey diyor ama

7. Default

Galatasaray yönetimi mantıklı olanı yapıyor. Kewell marta kadar yok, forvet lazım. En mantıklısı Kewell'ın sezon sonuna kadar sözleşmesini dondurmak, duruma göre de sezon sonu Nonda'yı gönderip tekrar anlaşabilirler Kewell'la.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul Takım:G.Saray

Dos Santos da açıkladı!

İngiltere Premier Lig takımlarından Tottenham'ın Meksikalı orta saha oyuncusu Giovani Dos Santos, Galatasaray ile anlaştığını açıkladı.
    Ülkesi Meksika'da bir radyoda konuşan Dos Santos, sarı-kırmızılı takıma kiralık gideceğini belirterek, sözleşme şartlarında, satın alma opsiyonunun bulunduğunu ifade etti.

Meksika Milli Takımı'nın yıldız oyuncularından biri olan Dos Santos, daha önce Barcelona'dan tanıdığı teknik direktör Frank Rijkaard'ın himayesinde futbol oynamak için sabırsızlandığını dile getirdi.

http://www.sporx.com/futbol/superlig...im=108&ref=ABM

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bi de resmi site açıklasa da rahatlasak...

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Yetenekli bir oyuncu izlemeyeli epey olmuştu.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Biri gidene kadar da açıklanmaz herhalde.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Galatasaray Futbol Okulu Avustralya’da

Galatasaray'ın yurt dışındaki ilk futbol okulu Avustralya'da açıldı. Türkiye'de 38 ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde bir okulu bulunan Galatasaray'ın yurt dışındaki ilk futbol okulu Avustralya'da açıldı. Galatasaray Futbol Okulları Yönetmeni Savaş Çam'ın Avustralya'ya yaptığı incelemelerinin ardından açılmasına onay verdiği Galatasaray Avustralya Futbol Okulu'nun tanıtım toplantısı, basın yayın organı temsilcilerinin katıldığı bir toplantı ile yapıldı.

Tamamen Galatasaray Spor Kulübü'nün altyapı kriterleri dahilinde verilecek olan eğitim programında yine sarı kırmızılıların antrenman program uygulanacak. Galatasaray tarafından Galatasaray Avustralya Futbol Okulu'nda görev yapacak olan antrenörler Adem Köse, Ahmet Uyanık, Ercan Durnaoğlu ve Ufuk Kubilayhan'a UEFA antrenör kriterlerinde onay verildiği belirtildi.

Başlangıç olarak 5 ile 15 yaş arasındaki 80 öğrenciye eğitim sağlayacak olan Galatasaray Avustralya Futbol Okulu, eğitimini Melbourne'nin Fawkner semtinde bulunan Leisure Centre'daki halı saha tesislerinde farklı yaş gruplarına verecek. Mart ayı başında eğitime başlaması planlanan okulda eğitim görecek olan öğrencilerin programları bizzat Türkiye'den geleceği belirtilirken, buradaki yetenekli oyuncuların Galatasaray'ın Florya Tesisleri'ne okul idarecileri tarafından götürülerek, seçmelere katılması sağlanacak.

Avustralya'nın tüm eyaletlerinden öğrenci kabul ettiklerini söyleyen Galatasaray Avustralya Futbol Okulu Müdürü Osman Sağızlı, özellikle Melbourne dışından kayıt olmak isteyenlerin ulaşım ve konaklama konusunda dikkatli olmaları gerektiğini belirtti. Sağızlı ayrıca, Türkler gibi Avustralyalıların da okullarında eğitim almalarının mümkün olduğunun altını çizdi.

Galatasaray Avustralya Futbol Okulu'na kayıtlar www.galatasarayaustralia.com.au adlı internet adresindeki kayıt formu üzerinden yapılıyor. Kayıt olan çocuklara Türkiye'den gönderilecek olan Galatasaray'ın orijinal antrenman malzemeleri yine okul yönetimi tarafından sağlanacak.

Okula kayıt yaptırmak isteyenlerden 175 Avustralya Doları kayıt ücreti ve yaş grubuna göre aylık 100 ile 125 arasında değişen miktarlarda aidat talep edilecek.

Okulun açıldığı Melbourne – Avustralya da yaklaşık olarak iki yüz bin Türk vatandaşı yaşıyor. Avustralya’da Roma, Boca Juniors, Aston Villa ve Manchester United gibi kulüplerin de futbol okulları bulunuyor.

Bizimkiler çok sevdiler Avustralya'yı

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da

Kulübümüz, İngiltere Premier League takımlarından Tottenham oyuncusu, Meksikalı Giovani Dos Santos Ramirez ile sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaşmaya varmıştır.

Dos Santos’un yarın saat 17.30’da İstanbul’a olması bekleniyor.

Giovani Dos Santos Ramirez'e hoşgeldin diyor, Sarı Kırmızı forma altında üstün başarılar diliyoruz.

Giovani Dos Santos Ramirez Hakkında

Giovani dos Santos Ramírez, 11 Mayıs 1989’da Meksika'nın Monterrey şehrinde doğdu. Henüz 13 yaşındayken FC Barcelona Futbol Akademisi La Masia’ya katılan Giovani, 2002 ila 2006 yılları arasında altyapı kategorilerinde gösterdiği başarılarla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

2005 senesinde Peru’da düzenlenen FIFA U17 Dünya Şampiyonası’nı zirvede tamamlayan Meksika’nın yıldızı olarak ön plana çıkan genç futbolcu, organizasyon boyunca gösterdiği büyük başarıdan dolayı, Brezilyalı Anderson’un ardından turnuvanın en iyi ikinci oyuncusu seçildi ve ‘’Adidas Silver Ball’’ ödülüne layık görüldü. 2007 yılında bu defa FIFA U20 Dünya Kupası’nda Çeyrek Final’e yükselen Meksika’nın en önemli oyuncusuydu. Giovani, attığı üç golün yanı sıra, sergilediği performansla turnuva sonunda ‘’Bronze Ball’’ ödülünün de sahibi oldu.

Kanada’daki şampiyonanın hemen öncesinde Barcelona’nın hazırlık kampı kadrosuna katılan oyuncu, U20 Dünya Şampiyonası sonrası A Takım bünyesinde forma giymeye devam etti. Dönemin Barcelona Teknik Direktörü Frank Rijkaard tarafından, 2 Eylül 2007 günü oynanan Athletic Bilbao karşılaşmasında Thierry Henry’nin yerine maça dâhil olan Giovani dos Santos, 18 yaşında La Liga kariyerine başladı. 2007-08 sezonunun son haftasında Murcia’ya karşı hat-trick yapan genç Meksikalı, bir sonraki sezon için İngiltere’nin Tottenham Hotspur takımına transfer oldu.

2008-09 sezonunun ikinci yarısında Championship ekiplerinden Ipswich Town’a kiralandı. Buradaki başarısının ardından Tottenham Hotspur’a geri dönse de, beklediği süreleri bulamadı.

Kısa kariyerine önemli başarılar sığdıran, 18 yaşında taşımaya başladığı Meksika Milli Takım formasıyla çıktığı 22 maçta 5 gol atarken; 2009 yılında CONCACAF Gold Cup’ta şampiyonluğa ulaşan kadroda da yer aldı. Turnuvanın Final maçında ABD’yi 5-0 mağlup eden Meksika’nın gollerinden birinin altına imzasını atan 1.74 metre boyundaki yıldız oyuncu, hücum bölgesinin her alanında görev yapıyor.

Olağanüstü hızı ve tekniği ile dikkat çeken Giovani dos Santos Ramírez, artık Galatasaray’ın başarısı için mücadele edecek.

galatasaray.org

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Sonunda Hayırlı olsun önemli bir transfer.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Türkiye Ligine geLmiş-geçmiş en genç ve geLecek vaad eden süperstar adayı. GaLatasaray yönetimini kutLuyor, önLerinde saygı iLe eğiLiyorum.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

sanırım kewell dondurulacak . nonda seneye gidecek

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

goal.com da okudugum dos santos transferi ile ilgili haberde , bir galatasarayli olarak en cok su yorum hosuma gitti

''
    Carl Denmark 6:16 PM Jan 26, 2010
    Is Galatasaray the new Manchester City? - feels like they are trying to get everyone and everything lately? ''

galatasaray yeni Manchester City mi ? her oyuncuyu almaya calisiyorlar son zamanlarda ''

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Umarım, sadece sene sonuna kadar değil, opsiyonu ile gelir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Muhteşem transfer.. Umarım sene sonuna bonservisinide alırız..

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Default Transfere doymuyor

Galatasaray'da transfer çalışmaları farklı bir boyut kazandı. Meksikalı oyuncu Giovani Dos Santos ile büyük ölçüde anlaşan sarı kırmızılılar, yeni bir golcü transferi için de çalışmalarını sürdürüyor.

NTV Spor
    Güncelleme: 13:26 TSİ 27 Ocak. 2010 Çarşamba

Kewell, Baros ve Jo gibi oyuncularını Avrupa Ligi'ndeki Atletico Madrid maçlarında oynatamayacak Galatasaray'da, teknik direktör Frank Rijkaard'ın raporu doğrultusunda yabancı bir golcü transferi için çalışmalara başlandı.
    Ipswıch Town forması giyen dos santos ile büyük ölçüde anlaşan yönetim, forvet transferini de sonuçlandırması durumunda Shabani Nonda ve Harry Kewell ile yollarını ayıracak.
    Galatasaray, forvet transferini gerçekleştirememesi durumunda Nonda ile yola devam edecek. Kewell'ın sözleşmesi ise sakatlık raporu doğrultusunda haziran ayına kadar askıya alınacak. Galatasaray, Harry Kewell ile 2010-11 sezonu için masaya oturacak.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by Luffy View Post
    Türkiye Ligine geLmiş-geçmiş en genç ve geLecek vaad eden süperstar adayı. GaLatasaray yönetimini kutLuyor, önLerinde saygı iLe eğiLiyorum.

bu ülkeden bir ribery geçti.. ama bence de haklısınız, inanılmaz yetenekli bu çocuk. messi yi hatırlatıyor bana..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul Takım:G.Saray

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

hayırlı olsun

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Evet, transfer süper..

Zaten Haldun Üstünel'in Jo'yu aldıktan sonra Türkiye'ye dönmeyişinden anlamıştım..

Çok güzel transferler bunlar!.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

LigTV'yi kapattırdık yıldızlarla doldu takım

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ben opsiyonlu diye biliyorum.İyi bir performans gösterilirse kesinlikle sezon sonunda transfer edilir.Ayrıca bir forvet transferi daha demiş ntvspor başka forvet istemiyorum şahsen.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Haldun Üstünel ve yönetimin başarısının yanında Rijardın takımın başında olmasıda onun gelmesinde ki büyük etkenlerden.

Acaba satın alma opsiyonu mu var mı?
    sky sports da okuduguma gore ve dos santos un kendi yaptigi bir aciklamada da ayni seyi soyledi , 8m euroya sezon sonunda satin alma opsiyonu bizde

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Hayırlı uğurlu olsun

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

ayri bir not , harry kewell in sozlesmesi dondurulucak ve onumuzdeki sezon icin masaya oturulucak ayrica haldun ustunel 1 forvet daha almak icin ingilterede kaliyor eger sonuclanirsa Nonda da gonderilicek eger sonuclanmazsa nonda ile devam ediyoruz

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Mesaj Yetkileri