Ankaragücü
Galatasaray
Beraberlik
(/s)
Galatasaray'ın büyük ihtimalle gruptan çıkacağını düşünüyorum. Sanırım yenilse bile averaj ile çıkıyor. Çok gol yiyerek averaj avantajınıda kaybedeceğini sanmıyorum.
Jo'yu düzgün bir sahada izlemeyi merakla bekliyorum.
Ankaragücü'nün Kazanmasını Çok İstiyorum ve Ankarada Gs'yi 19 Mayıs'ın Çimlerine Gömmek İstiyoruz. Kim Gelrse Gelsin![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
İsot ortada bişeyler dönüyor dostum. Bence oyalanıyorsunuz. Aynı şeyleri bizde yaşadık geçen sene.
Maça gelince;
Fazla yedek kadro ile çıkacağını düşünmüyorum Galatasaray'ın. Maçı kazanıp riske girmek istemeyecektir. Ankaragücü'nün Diyarbakırspor maçındaki performansı korkuttu beni. Bu maçta umulmadık bir skor bile gelebilir eğer Roger Lemerre gerekli önlemleri almaz ise...
Büyük ihtimal elenecek A.Gücü.Trabzon'un yenilmesi çok zor.Maç içinse tatsız tuzsuz geçer diye düşünüyorum.Ama kazanırız yinede..
merakla bekliyorum bu karşılaşmayı, Jo'yu izlemek istiyorum tahminimce bu maçta ilk 11 başlatır.![]()
çok tatsız bir maç oluyor ilk yarı bitti gs ye maç başında 0-0 deseler direk kabul ederlerdi skoru çünkü ileriye gitmeye niyetleri yok fazla yorulmadan defansta top çevirip maçı bitirmeyi düşünüyolar sanırım..
ilk yarı vasata da ulaşamadı benim gözümde. Ayhan iyi mücadele ediyor dikkatimi o çekti en çok, hemde alışık olmadığı bir mevkide oynuyor. Emre Çolak yetenekli çocuk belli ama biraz bencil gibi geldi bana. Birde fiziği rakiplerine nazaran çok zayıf. En çok gözüme batanda savunmadan iki isim oldu. Emre Güngör ve Serkan Kurtuluş...Serkan çok top kaybı yapıyor, pas atamıyor, adam geçmeyi deniyor beceremiyorçaba var ama bu kadroda forma kapması çok çok zor. Emre Güngör'de son pozisyonda atıyordu golü az kalsın
![]()
Ankaragücü bastırıyo.
jo girmese kaleye şut çekemeden maçı bitiricez!
Oldukça sıkıcı bir maçtı.
Anca Jo girince hücum hareketlendi. Oyuna girince hareketlilik getirdi ileriye. 1-2 deneme yaptı, iyi düşünüp. Saha çok kötüydü. Emre'yi beğendim. Her topu alışında rakibini kolayca geçiyor. Faulle durdurabildi bugün A.Güclüler Emreyi. Duran topları da çok iyi kesiyor Emre. 90 dakika sahada kalması onun için güzel oldu. Bunun dışında pek değinilecek birşey yoktu. Emre Güngörün 90 dakika maç tamamlaması, hele de bu zeminde güzel bir gelişme![]()
İğrenç bir maçtı.Jo,gerçekten oyunu hareketlendirdi.Emre gayet iyiydi.Ama daha tecrübe kazanması ve güçlenmesi gerekebiliyor.Saha berbattı.Jo'nun da hiç şansı yok hep karlı saha![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Anlamıyorum bu Lemerre. Yaa arkadaş Galatasaray 10 kişi oynuyo Aydın - Umut - Vassell kenarda oturtuyo 11 kişiye çıkıyolar bu sefer Aydın'ı oyuna alıyo. İlhan tamamen bitmiş artık. Dün kaçırdığı gol vardıki off off. ufuk yerde yatıyo gitti onun üstüne vurdu. Saçma saçma şeyler peşinde oyuncular. Kağan'ı beğendim. Oyunu çift yönlü oynama becerisi var. Metin - Cihan gibi adamlardan daha kaliteli en azından.
Elendik artık sağlık olsun deyip geçiyoruz. Ama 100. yılda kupaya böyle veda etmekte kötü.
Ziraat Türkiye Kupası B Grubu’nda oynanan son hafta maçında Ankaragücümüz ile Galatasaray, golsüz berabere kaldı. Bu sonuçla Galatasaray, 10 puanla grubu lider tamamlarken, Trabzonspor 9 puanla ikinci oldu ve iki takım çeyrek finale yükseldi. 7 puanda kalan Ankaragücümüz ise kupaya veda etti. Sarı-lacivertlilerimiz berabere kaldığı karşılaşmaya şu 11’le çıktı: Senecky, Cihan, Koray, Muhammet, Broggi, Mehmet Çakır, Kağan, Hürriyet, Murat (Aydın dk. 79), Bilal (Umut dk. 89), İlhan. BİLAL KALEYİ YOKLADI
11. dakikada konuk ekibin ceza sahamızın önünden kullandığı serbest vuruşta Ayhan’ın dokunduğu topa Mehmet Topal sert vurdu, top üstten auta gitti. 38. dakikada gelişen atağımızda rakip savunma oyunculardan sıyrılarak ceza sahasına giren Bilal’in şutunda top az farkla üstten auta gitti. 45+1′de Mehmet Çakır’ın sağdan ortasında Emre Güngör’in ters kafa vuruşunu kaleci Ufuk son anda yatarak kontrol etti. Karşılaşmanın ilk 45 dakikalık dilimi golsüz eşitle son buldu.
FIRSATLARI DEĞERLENDİREMEDİK
51. dakikada ceza alanı ön çizgisinde topla buluşan Hürriyet’in plase vuruşunda, meşin yuvarlak yandan auta gitti. 59. dakikada İlhan-Mehmet Çakır verkaçında topu son olarak önünde bulan İlhan, kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda kötü bir vuruş yapınca, takımımızı öne geçirme şansını değerlendiremedi. 71. dakikada üst üste çalımlarla Galatasaray ceza alanına giren Mehmet Çakır’ın plase vuruşunda, top az farkla direğin dibinden auta çıktı. 86. dakikada Barış’ın sağ taraftan kullandığı köşe vuruşunda, ceza sahası içinde topla buluşan Mustafa Sarp’ın vuruşunda kalecimiz Senecky, topu kornere çeldi. 88. dakikada ceza sahası içinde topla buluşan Mehmet Çakır’ın yerden vuruşunda, kaleci Ufuk gole izin vermedi. 90 dakika boyunca her iki takım da gol bulamayınca karşılaşma 0-0’lık skorla sona erdi.
![]()
Rezil bir maçtı.
VaLLa uyumuşum izLerken. Hiç bir aktrasyon yoktu maçta.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
çok kötü bir maç idi....
ama hiç önemsemiyorum ben... sayısız faktör var bunda..
kırmızı forma gerçekten mükemmelmiş..............
İlk yarısı baya sıkıcı, ikinci yarıda da Ankaragücü'nün birkaç pozisyonuyla hareketlenen bir maç oldu. Hasta olduğumuza değmedi. Bu arada unutmadan, İlhan hiç umut vermiyor. Böyle oynamaya devam ederse tüm Anadolu takımlarını gezen oyunculardan olur.
Fenerbahçe Cumhuriyeti