1 ile 30 arası toplam 182 sonuç

Konu: Kongre "Demirören" dedi.

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Ahmet Goktas View Post
    Murat Aksuyu önceki Başkanlık(!) dönemlerinde beğenmedin sanırım. Haklısın.Ne de olsa 3 dönem üst üste başkanlık yaptı.
    Daha önce başkanlık yaptığını söyleyen oldu mu? Öyle bir şey mi yazdım ben? Sadece konuştuğu şeyler ve projeleri ve ayrıca tvdeki konuşmalarını dinledikten sonra ben Beşiktaş'ımıza başkanlık yapacak kapasitede görmediğimi belirtmeye çalıştım hepsi bu. Ayrıca listesi de camiada pek fazla tanınmayan kişilerden oluşuyor. Ben soğuk bakıyorum Aksu'ya. Demirören'i konuşmuyorum bile zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Daha önce başkanlık yaptığını söyleyen oldu mu? Öyle bir şey mi yazdım ben? Sadece konuştuğu şeyler ve projeleri ve ayrıca tvdeki konuşmalarını dinledikten sonra ben Beşiktaş'ımıza başkanlık yapacak kapasitede görmediğimi belirtmeye çalıştım hepsi bu. Ayrıca listesi de camiada pek fazla tanınmayan kişilerden oluşuyor. Ben soğuk bakıyorum Aksu'ya. Demirören'i konuşmuyorum bile zaten.
    Ben sizin aksinize Murat Aksu'nun Beşiktaş'ın ihtiyacı olduğu başkan olduğu fikrindeyim.İlk başta Yıldırım Demirören'den ne kadar kötü olabilir düşüncesiyle bakıyordum ama yönetim listesine aldığı isimler,açıklamaları ve projeleri kendisinin mecburiyetten dolayı değil ihtiyacımız olduğu için başkan olması fikrini doğurdu bende.Listesi camiada tanınmış isimler değil diyorsunuz.Camiada tanınmamış olmaları bu insanların Beşiktaşlı oldukları gerçeğini değiştirmez öncelikle.Camiada tanınmış olupta hala Yıldırım Demirören'in yanında olmayı başaranları da görüyoruz.Ondan sonra Murat Aksu'nun listesindeki isimlerin bir çoğunun kariyerleri çok büyük başarılarla dolu.Bu isimlerin hepsi profesyonel isimler ve kendi alanlarında Beşiktaş'a büyük katkıları olacağını düşünüyorum.Murat Aksu ile Yıldırım Demirören'i aynı kefeye koyanları anlamakta güçlük çekiyorum.Çünkü iki aday arasında dağlar kadar zihniyet farkı var.Bunu şu örnekle çok güzel anlatabilirim.Yıldırım Demirören artık akıllandığını söylüyor.Bundan sonra tek başına karar almayacağını söylüyor.Daha yönetim kurulu listesi belli değilken Murat Aksu'dan esinlendiği futbol direktörlüğünün başına geçirmek için Metin Tekin ile anlaşıyor.Murat Aksu'ya katıldığı bir programda sordular.Futbol direktörlüğünün başına kimi getireceksiniz diye.Önce bir seçilelim.Sonra yönetim kurulu olarak oturup hepbirlikte karar veririz dedi.Bu küçük örnek bile bence iki aday arasındaki zihniyet farkını açıkca ortaya koyuyor.Murat Aksu ve yönetimi seçildikleri takdirde projelerini gerçekleştirebilirlerse kulübümüz çağ atlayacak.Ben bunu yerine getireceklerine de inanıyorum.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 28.Ocak.2010 at 23:43
    So what?
    Saike

Mesaj Yetkileri