-
07.Haziran.2006, 03:30
EMRE'YE SÜPER TEKLİF!..
Almanya'nın en büyük, Avrupa'nın da sayılı takımları arasında olan Bayern Münih Emre Belözoğlu'nu bu yıl kadrosunda görmek istiyor...
Alman kulübü bu amaçla Newcastle United'a reddedilemeyecek bir teklif sundu... Galatasaray'ın da peşinde olduğu yıldız oyuncu için Bayern Münih'in bonservis bedeli olarak gözden çıkardığı rakam 13 milyon Euro...
Bayern Münih'in milli oyuncumuza da şu an İngiliz kulübünde aldığından daha fazla yani yıllık 3 milyon Euro civarında bir rakamı önerdiği gelen haberler arasında...
Gelen teklifi değerlendirmeye alan Newcastle Kulübü, Bayern'in niyetini Emre'ye bildirdi... Emre ile Bayern Münih'in anlaşması durumunda bu transferin gerçekleşmesinin an meselesi olduğu kaydediliyor...
GALATASARAY'IN UMUDU KALMADI
Bu gelişme ile birlikte Galatasaray'ın Emre'yi getirme planları da suya düştü... Her nekadar Galatasaray İkinci Başkanı Adnan Polat, yaptığı açıklamalarda “Emre’yi tekrar Galatasaray’da görmeyi en çok ben isterim. Ancak bu aşamada onu nasıl alacağız ki?” şeklinde konuşsa da kapalı kapılar ardından bu transfer için çalışıyordu...
Polat'ın en büyük umudu ise her fırsatta Galatasaraylılığını deklare eden Emre'nin Sarı Kırmızı renklere olan bağlılığıydı...
Bu amaçla geçtiğimiz günlerde bu ikili çok özel bir görüşme yaptı...
Görüşmede Adnan Polat, Emre'ye kendisini Galatasaray'da görmek istediklerini belirterek, "Seni takımda görmek istiyoruz. Hem sen başarılı olursun, hem biz başarılı oluruz..."
Emre'nin buna cevabı ise: "Adnan abi benim Newcastle'a 4 yıllık sözleşmem var. Gelmeyi bende isterim ama çok zor."
Polat ısrarını sürdürüyor, "Biz senin paranı hallederiz. Sen kulübünü halleder misin?" diyor...
Emre ise bu soruyu, "Ben yapamam abi..." diye yanıtlıyor..
bu arada gs erkan transferinden neden vazgeçti yararlı olabileceği de konuşulmuştu burada
Mesaj Yetkileri