1 ile 30 arası toplam 40 sonuç

Konu: Şok Şok Şok!! Bugün Öğlen Saatlerinde TSI Ekibinde Kimler Buluştu Ne Konuştu!

Hybrid View

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul'un İçinde Herhan

Quote Originally Posted by meddah
    Biri garson yanımıza gelmek için bahane arıyordu diyor, öbürü servis kötüydü..

Bu kişiler hiç buluşmamış olabilir mi, resimler fotomontaj mı, buluşma bir senaryodan mı ibaret, Mustafa Budak aslında İngiltere'den dönmedi mi, Çağrı Zorkol gerçekte kaç kilo, resimlerdeki Tolga Kaprol gerçek Tolga Kaprol değil mi, Aziz Başkan geri dönecek mi?

Hepsi ve daha fazlası bir ara Turksportal'da..
    Resimlerdeki Tolga Kaprol'u Madame Thassaud müzesinden getirttik. Balmumu heykeli o.

Quote Originally Posted by Jesus_FB
    hahahaha koptumm

bu arada Çağrı şu dönercinin ismini cisminide versende arada bir bende gitsem döner yemeye hatta beraber yesek
    Bostancı Sahili'ndeki meşhur Saray Büfedir orası.

Quote Originally Posted by mustafagungor
    Tolga Kaprol.Forumdaki nicki tolginho
    Evet bu ben oluyorum.

Size dedim o kadar deşifre etmeyin beni diye yandık

Neyse toplantı çok yararlı oldu. Geleceğimizi biraz planlama fırsatı bulduk. İçinizdeki "oha"ları biraz tutun. Yakında bol bol oha dedirteceğiz sizlere

Quote Originally Posted by tolginho
    Resimlerdeki Tolga Kaprol'u Madame Thassaud müzesinden getirttik. Balmumu heykeli o.

Evet bu ben oluyorum.

Size dedim o kadar deşifre etmeyin beni diye yandık

Neyse toplantı çok yararlı oldu. Geleceğimizi biraz planlama fırsatı bulduk. İçinizdeki "oha"ları biraz tutun. Yakında bol bol oha dedirteceğiz sizlere
    oha benim diyesim geldi

Nesil
    2006
    Yer
    Gebze/Kocaeli

Quote Originally Posted by hurmet
    oha benim diyesim geldi
    ohoooo oyunu bozmak yok adam dedirtcez diyo işte sabret biraz

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by tolginho

Walla gelecek planlaması gerçekten çok yararlı oldu.. aile planlaması gibi bişey yaptık euaheuahe

şaka bi yana yeni sürprizler geliyor arkadaşlar.. tolga'nın da dediği gibi ohalarınızı lütfen şimdiden saklayın anca yeter ehuaehaueh...

Ayrıca tarık sen bana haber et gideriz beraber oraya.. alırız tolgayı da

Mesaj Yetkileri